- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.401
Ben çok aciktim yaBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 4 zeytin
- Peynir
- 1 dilim çavdar ekmeği
- Yeşil çay
Akşam
- Yoğurtlu Kabak
- Yoğurtlu kabak
2, 5 lt su
60 dk leslie
300 bölgesel egzersiz
20 dk bölgesel egzersizCherry Mom
Kabağın içine 4 ceviz eklesen ( 2 porsiyon için) biraz daha iyi olur muydu acaba.Ben çok aciktim yabir lokma peynir ekmek yedim duramıyorum süt tarçında yapacağım galiba bu kabagi ben bir türlü beceremedim.sen nasil dayaniyorsun
Evet iyi olurdu aklima.gelmedi o ara acikmadigim icin herrsey.iyiydi :))Kabağın içine 4 ceviz eklesen ( 2 porsiyon için) biraz daha iyi olur muydu acaba.
Ben alıştım canım. Acıkınca egzersiz yapıyorum açlık hissi gidiyoBen çok aciktim yabir lokma peynir ekmek yedim duramıyorum süt tarçında yapacağım galiba bu kabagi ben bir türlü beceremedim.sen nasil dayaniyorsun
Tıpta tam karşılığı olmayan bir şey internetten bakayımO ne demek ya ne oldu canım.
Baktım ben canım baktım Cook geçmiş olsun kendimi sorumlu hissettim üzüldüm.Tıpta tam karşılığı olmayan bir şey internetten bakayım
Yok çocukluğumdan beri olur çocukken çok atlayıp zıpladığım için sık düşerdi şimdi ağır kaldırınca oluyodu zıplayınca da oldu tabi seninle ilgisi yok tatlımBaktım ben canım baktım Cook geçmiş olsun kendimi sorumlu hissettim üzüldüm.
İyi bari anlamissiniz o yuzden yoksa ağrı yaparmis çokYok çocukluğumdan beri olur çocukken çok atlayıp zıpladığım için sık düşerdi şimdi ağır kaldırınca oluyodu zıplayınca da oldu tabi seninle ilgisi yok tatlım
Değişik bir sancısı var gaz sancısı gibi ama biraz farklı yatmak zorunda kalıyorsun çocukluktan beri olduğu için alışkınım ben bir daha zıplarsam korsemsi bir şey takayım bariİyi bari anlamissiniz o yuzden yoksa ağrı yaparmis çokbenim başıma gelse hiç anlayamam göbek deliğine bakınca anlaşılıyor mu
Evet anlasilir cnm sabah ac karna bakilinca daha net anlasiliyor .Hatta benim kaynimin ki su tutmusti adim attikca kayiyordu sonra 1 kilo agirliginda yuvarlak bir tas bulup ustune koyuyordu ve yerine geri giriyordu .oncesinde surekli bi kadina gidiyordu o tas sayesinde kendi kendine yerine kouabiliyorduİyi bari anlamissiniz o yuzden yoksa ağrı yaparmis çokbenim başıma gelse hiç anlayamam göbek deliğine bakınca anlaşılıyor mu
Aman canim madem böyle bir sey var zıplama başka spor mu yok şu aşamada en güzeli yürüyüş su ayıda atlatalim kar kış etkisi gider daha rahat yürürüz dışarıdaDeğişik bir sancısı var gaz sancısı gibi ama biraz farklı yatmak zorunda kalıyorsun çocukluktan beri olduğu için alışkınım ben bir daha zıplarsam korsemsi bir şey takayım bari
Asiri uyku ve halsizlikte yapıyor. Sende de oluyordur cnmDeğişik bir sancısı var gaz sancısı gibi ama biraz farklı yatmak zorunda kalıyorsun çocukluktan beri olduğu için alışkınım ben bir daha zıplarsam korsemsi bir şey takayım bari
Aman Allahım neler varEvet anlasilir cnm sabah ac karna bakilinca daha net anlasiliyor .Hatta benim kaynimin ki su tutmusti adim attikca kayiyordu sonra 1 kilo agirliginda yuvarlak bir tas bulup ustune koyuyordu ve yerine geri giriyordu .oncesinde surekli bi kadina gidiyordu o tas sayesinde kendi kendine yerine kouabiliyordu
Cpgu dr bilmez bunu tabii cogu kisi deAman Allahım neler var
Bende hiç sormaKızlar bugün 3 kilo almış gibi hissediyorum tamamen cuma korkusu
Geçmiş olsun ortim. Böyle bir sıkıntı varsa hiç atlama başka şeyler yaparsın.Değişik bir sancısı var gaz sancısı gibi ama biraz farklı yatmak zorunda kalıyorsun çocukluktan beri olduğu için alışkınım ben bir daha zıplarsam korsemsi bir şey takayım bari
Yat tabi canım iyi gecelerMalesef spor yapamadan yatıyorumiyi geceler hepiciğinizi öpüyorum bol eksili uyanırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?