Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çok aciktim ya bir lokma peynir ekmek yedim duramıyorum süt tarçında yapacağım galiba bu kabagi ben bir türlü beceremedim.sen nasil dayaniyorsun

Yok çocukluğumdan beri olur çocukken çok atlayıp zıpladığım için sık düşerdi şimdi ağır kaldırınca oluyodu zıplayınca da oldu tabi seninle ilgisi yok tatlım
İyi bari anlamissiniz o yuzden yoksa ağrı yaparmis çok benim başıma gelse hiç anlayamam göbek deliğine bakınca anlaşılıyor mu

İyi bari anlamissiniz o yuzden yoksa ağrı yaparmis çok benim başıma gelse hiç anlayamam göbek deliğine bakınca anlaşılıyor mu
Değişik bir sancısı var gaz sancısı gibi ama biraz farklı yatmak zorunda kalıyorsun çocukluktan beri olduğu için alışkınım ben bir daha zıplarsam korsemsi bir şey takayım bari

Evet anlasilir cnm sabah ac karna bakilinca daha net anlasiliyor .Hatta benim kaynimin ki su tutmusti adim attikca kayiyordu sonra 1 kilo agirliginda yuvarlak bir tas bulup ustune koyuyordu ve yerine geri giriyordu .oncesinde surekli bi kadina gidiyordu o tas sayesinde kendi kendine yerine kouabiliyordu

Değişik bir sancısı var gaz sancısı gibi ama biraz farklı yatmak zorunda kalıyorsun çocukluktan beri olduğu için alışkınım ben bir daha zıplarsam korsemsi bir şey takayım bari
Aman canim madem böyle bir sey var zıplama başka spor mu yok şu aşamada en güzeli yürüyüş su ayıda atlatalim kar kış etkisi gider daha rahat yürürüz dışarıda

Asiri uyku ve halsizlikte yapıyor. Sende de oluyordur cnm

Aman Allahım neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…