- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.421
Ceza alınacak.mi.buradan :)10 dakika bölgesel 5 dakika plank 5 dakika squat 600 mekikCherry Mom
Sabaha bir şey kalmaz umarım canım. Ben da sabaha göre artıyım bence. Sabah da artı olabilirim. Bu ödem atıcı bana göre değilmiş. Bana iyi gelen maydanoz zencefil tarçın limon demek ki. Anlamış oldum :)Kızlar bugün 3 kilo almış gibi hissediyorum tamamen cuma korkusu
600 mekik
Yok cezayı yarın yapacağım. Bunları kendime yaptım :)Ceza alınacak.mi.buradan :)
Çok çok mekikleri nasıl yapıyorsunuz ya. Nasıl dayanıyorsunuz maşallah. Ben 15den sonra bitiyorumCeza alınacak.mi.buradan :)
Yanlış alıntı yapmışımÇok çok mekikleri nasıl yapıyorsunuz ya. Nasıl dayanıyorsunuz maşallah. Ben 15den sonra bitiyorum
Ben biliyosunuz spor yapmayı aşırı çok severim ama yapamam adım da soyadimda yok ordaYarın bir oyun oynamaya ne dersiniz ? İsmimize göre egzersiz yapalım mı?
İsme varım soyismine yokumYarın bir oyun oynamaya ne dersiniz ? İsmimize göre egzersiz yapalım mı?
Benim boyun fıtığım var o nedenle değişik şekillerde çekiyorum. Yarım, kanepenin altına ayaklarımı sokarak, bacaklarım kanepe üstünde falan filan. Yarım hariç diğerlerinde boynuma havlu alıyor ondan tutuyorum. 150 de mola verip karnımı dinlendiriyorum. 4 kerede yaptım bugün.Çok çok mekikleri nasıl yapıyorsunuz ya. Nasıl dayanıyorsunuz maşallah. Ben 15den sonra bitiyorum
Ben biliyosunuz spor yapmayı aşırı çok severim ama yapamam adım da soyadimda yok ordaolsa hiç affetmem yaparım hemen düzenleyip ekleme yapıyorum varmış niye eksik okuyorum bu mesajları bilmem ben kaçarı yok yapacaz. Şansıma bak şinav geldi en sevdiğim bide soyadıma bakayım belki o daha iyidir
Ben bakmadan attım fotoğrafı. Soyisim olursa ben biterim. İsim kolay 5 harf soy isim 8 harf :)İsme varım soyismine yokumo var ooooo hayatta sınav çekemem
Isim soyisim komple gidecez. Kız şinavi yaparız oda sayılırİsme varım soyismine yokumo var ooooo hayatta sınav çekemem
Kızlık soyadını kullanırsın sendeBen bakmadan attım fotoğrafı. Soyisim olursa ben biterim. İsim kolay 5 harf soy isim 8 harf :)
Evet bu gün iş yerinde uyumak zorunda kaldımAsiri uyku ve halsizlikte yapıyor. Sende de oluyordur cnm
Olur o 5 harfKızlık soyadını kullanırsın sende
Süpersin canım sahalara dönüyorsun bence :)Cherry Mom 1 saat pilates,1 saat yürüyüş
Bana da en az 5 defa mekik vuruyorOlur o 5 harf1 dakika ip atlama var ay bana bir gülme geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?