- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.441
Motivasyonunu topladın artık bence bu hafta çok iyiydin tebrik ederimCherry Mom 1 saat pilates,1 saat yürüyüş
Ay inşallahSüpersin canım sahalara dönüyorsun bence :)
Motivem iyide menuler duzelmedi daha,o yüzden eksi yok bende anca artilari atiyorumMotivasyonunu topladın artık bence bu hafta çok iyiydin tebrik ederim
80 jamping jack vurmuş, dertliyimBana da en az 5 defa mekik vuruyor
Olsun spor yaptıkça insan emeğim boşa gitmesin spor böyle işe yaramaz deyip yediklerini de kontrol altına alıyor. Bir yerden başlamak lazimdi sende basladin artık kim tutar seni bundan sonraMotivem iyide menuler duzelmedi daha,o yüzden eksi yok bende anca artilari atiyorum
Aman o yok bende o youtube daki kızın her egzersizinde vardı canımı okudu nefret ediyorum80 jamping jack vurmuş, dertliyim
Eksi olmak için en güzel duracağın yer sabit.. sen de sabit ol şimdi sonra eksi de gelecek canım. Cidden tam kilo alacak yerdesin. İlk diyetisyen maceramda 1 ay kalmıştım böyle bir kiloda dört defa listem değişi 100 gr bile vermedim. Diyetisyene de ama ben listeye uydum diye şikayet ediyordum. Sakin sakin listene uymasan kilo alırdın zaten diyordu :)Motivem iyide menuler duzelmedi daha,o yüzden eksi yok bende anca artilari atiyorum
Ben yapıyorum ama kollarda çok ağrı oluyor sonra. Bence ipten daha etkili :)Aman o yok bende o youtube daki kızın her egzersizinde vardı canımı okudu nefret ediyorum
Valla bu hafta menuleriminde duzelmesi lazim yoksa diyetisyene ne cevap vericemEksi olmak için en güzel duracağın yer sabit.. sen de sabit ol şimdi sonra eksi de gelecek canım. Cidden tam kilo alacak yerdesin. İlk diyetisyen maceramda 1 ay kalmıştım böyle bir kiloda dört defa listem değişi 100 gr bile vermedim. Diyetisyene de ama ben listeye uydum diye şikayet ediyordum. Sakin sakin listene uymasan kilo alırdın zaten diyordu :)
Yanlış bilmiyo isem göbek deliğimize parmağımızı sokamıyoruz ya, düştüğünde baya parmağın oraya girebiliyo yani orada olması gereken şey aşağı kayıyo. Bardakla falan çekiyolar
Tıpta tam karşılığı olmayan bir şey internetten bakayım
Gecmis olsun, omuz cikmasi gibi yer ediyo anlaşılan,duyardim hatta cocukken annem uyarirdi,ama hic boyle sonuclari oldugunu bilmiyordum uyku falanEvet anlasilir cnm sabah ac karna bakilinca daha net anlasiliyor .Hatta benim kaynimin ki su tutmusti adim attikca kayiyordu sonra 1 kilo agirliginda yuvarlak bir tas bulup ustune koyuyordu ve yerine geri giriyordu .oncesinde surekli bi kadina gidiyordu o tas sayesinde kendi kendine yerine kouabiliyordu
Gazda yapiyor biraz ishalimside ama her zaman degil en son ne yediğimizlede alakali bence.ben yarın faydasini farkedersin diye düşünüyorumBugun öğleden sonra temizlik ve yemekle geçti. Bu ödem atıcı bana iyi gelecek mi bilmiyorum ama inanılmaz gaz yaptı. Neden öyle oldu bilmiyorum ama bildiğin karnım ağrıyor bağırsaklarım şarkı söylüyor :)
Taze fasülye yedim bugün.. bakalım yarın etkisini merak ediyorum. Rahatsız etme nedeni 2 bardaktan fazla içmem belki de..Gazda yapiyor biraz ishalimside ama her zaman degil en son ne yediğimizlede alakali bence.ben yarın faydasini farkedersin diye düşünüyorum
Tebrikler canım. Harika bir sonuç aldın ve hedefini de tutturdun böyleceEki Görüntüle 2590206
gunaydin arkadaslar bugun iki gunluk çabamın emeğimin sabrimin azmimin sonucunu aldim çok şükür..inaninca kesinn karar verirce oluyomuş gercekten...iki gun once bolca odemle tartida 68.2 gelmistim bu sabah tartida 63.7 geldim 4.5 yagdir sudur sukur gitti benden
bu haftaki hedefim 63.9 du hedefime de ulasmis oldum yalnız ben bu iki gunluk diyetle sadece 1.3 kilo ancak yagdan vermisimdir..kalani sudur
simdiki amacim hedefim bu verdigim eksiyi korumak adina bu hafta cok ozenli beslenecegim
bir sonraki haftaya hedefim 62.0 insallah yapacagim
herkese bol eksiler mutluluklar ❤❤❤
Tebrikler canımEki Görüntüle 2590206
gunaydin arkadaslar bugun iki gunluk çabamın emeğimin sabrimin azmimin sonucunu aldim çok şükür..inaninca kesinn karar verirce oluyomuş gercekten...iki gun once bolca odemle tartida 68.2 gelmistim bu sabah tartida 63.7 geldim 4.5 yagdir sudur sukur gitti benden
bu haftaki hedefim 63.9 du hedefime de ulasmis oldum yalnız ben bu iki gunluk diyetle sadece 1.3 kilo ancak yagdan vermisimdir..kalani sudur
simdiki amacim hedefim bu verdigim eksiyi korumak adina bu hafta cok ozenli beslenecegim
bir sonraki haftaya hedefim 62.0 insallah yapacagim
herkese bol eksiler mutluluklar ❤❤❤
Çok iyi benceHayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdi tartıldım. Hedef tutmadı56 idim şimdi 55 olmuşum. Yani - 1kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?