Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Motivem iyide menuler duzelmedi daha,o yüzden eksi yok bende anca artilari atiyorum
Olsun spor yaptıkça insan emeğim boşa gitmesin spor böyle işe yaramaz deyip yediklerini de kontrol altına alıyor. Bir yerden başlamak lazimdi sende basladin artık kim tutar seni bundan sonra

Motivem iyide menuler duzelmedi daha,o yüzden eksi yok bende anca artilari atiyorum
Eksi olmak için en güzel duracağın yer sabit.. sen de sabit ol şimdi sonra eksi de gelecek canım. Cidden tam kilo alacak yerdesin. İlk diyetisyen maceramda 1 ay kalmıştım böyle bir kiloda dört defa listem değişi 100 gr bile vermedim. Diyetisyene de ama ben listeye uydum diye şikayet ediyordum. Sakin sakin listene uymasan kilo alırdın zaten diyordu :)

Valla bu hafta menuleriminde duzelmesi lazim yoksa diyetisyene ne cevap vericem

Yanlış bilmiyo isem göbek deliğimize parmağımızı sokamıyoruz ya, düştüğünde baya parmağın oraya girebiliyo yani orada olması gereken şey aşağı kayıyo. Bardakla falan çekiyolar
Tıpta tam karşılığı olmayan bir şey internetten bakayım
Gecmis olsun, omuz cikmasi gibi yer ediyo anlaşılan,duyardim hatta cocukken annem uyarirdi,ama hic boyle sonuclari oldugunu bilmiyordum uyku falan

Gazda yapiyor biraz ishalimside ama her zaman degil en son ne yediğimizlede alakali bence.ben yarın faydasini farkedersin diye düşünüyorum

Gazda yapiyor biraz ishalimside ama her zaman degil en son ne yediğimizlede alakali bence.ben yarın faydasini farkedersin diye düşünüyorum
Taze fasülye yedim bugün.. bakalım yarın etkisini merak ediyorum. Rahatsız etme nedeni 2 bardaktan fazla içmem belki de..

Merhaba arkadaslar 2 gundur zor bir zaman geciriyorum. Okulda biraz problem var cok basim agridi. Dunki yorumlari okuyabildim alintiladim ama cevap yazacak mecal bulamadim..
Sizler nasilsiniz..umarim keyifler yerindedir..
Simdiden sevgi gununuzu kutarim..yuvalariniz muhabbetli kalpleriniz merhametli ve ömrünüzz bereketli olsun
Bu arada rafine sekersiz gunler harika geçiyor bilgi vermek istedimmm

gunaydin arkadaslar bugun iki gunluk çabamın emeğimin sabrimin azmimin sonucunu aldim çok şükür..inaninca kesinn karar verirce oluyomuş gercekten...iki gun once bolca odemle tartida 68.2 gelmistim bu sabah tartida 63.7 geldim 4.5 yagdir sudur sukur gitti benden
bu haftaki hedefim 63.9 du hedefime de ulasmis oldum yalnız ben bu iki gunluk diyetle sadece 1.3 kilo ancak yagdan vermisimdir..kalani sudur
simdiki amacim hedefim bu verdigim eksiyi korumak adina bu hafta cok ozenli beslenecegim
bir sonraki haftaya hedefim 62.0 insallah yapacagim
herkese bol eksiler mutluluklar ❤❤❤

Tebrikler canım. Harika bir sonuç aldın ve hedefini de tutturdun böylece

Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…