- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.461
Teşekkür ederim. 54.5 idi hedefim ama olmadı bu haftaÇok iyi bence
Eki Görüntüle 2590206
gunaydin arkadaslar bugun iki gunluk çabamın emeğimin sabrimin azmimin sonucunu aldim çok şükür..inaninca kesinn karar verirce oluyomuş gercekten...iki gun once bolca odemle tartida 68.2 gelmistim bu sabah tartida 63.7 geldim 4.5 yagdir sudur sukur gitti benden
bu haftaki hedefim 63.9 du hedefime de ulasmis oldum yalnız ben bu iki gunluk diyetle sadece 1.3 kilo ancak yagdan vermisimdir..kalani sudur
simdiki amacim hedefim bu verdigim eksiyi korumak adina bu hafta cok ozenli beslenecegim
bir sonraki haftaya hedefim 62.0 insallah yapacagim
herkese bol eksiler mutluluklar ❤❤❤
Günaydın tebrikler kizlar bence çok iyiHayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdi tartıldım. Hedef tutmadı56 idim şimdi 55 olmuşum. Yani - 1kilo
tebrikler hocamGünaydınlar
Hafta içi gelemedim ama kendime göre güzel kilo verdim.
Geçen cuma 90.0 kg
Bu cuma : 89.0 kg
Fark 1 kg
Yüzde : % 1.11
Tebrikler canım emeklerinin karşılığını aldınEki Görüntüle 2590206
gunaydin arkadaslar bugun iki gunluk çabamın emeğimin sabrimin azmimin sonucunu aldim çok şükür..inaninca kesinn karar verirce oluyomuş gercekten...iki gun once bolca odemle tartida 68.2 gelmistim bu sabah tartida 63.7 geldim 4.5 yagdir sudur sukur gitti benden
bu haftaki hedefim 63.9 du hedefime de ulasmis oldum yalnız ben bu iki gunluk diyetle sadece 1.3 kilo ancak yagdan vermisimdir..kalani sudur
simdiki amacim hedefim bu verdigim eksiyi korumak adina bu hafta cok ozenli beslenecegim
bir sonraki haftaya hedefim 62.0 insallah yapacagim
herkese bol eksiler mutluluklar ❤❤❤
-1 süper canım tebriklerHayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdi tartıldım. Hedef tutmadı56 idim şimdi 55 olmuşum. Yani - 1kilo
-1 de iyi bence, tebrikleerHayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdi tartıldım. Hedef tutmadı56 idim şimdi 55 olmuşum. Yani - 1kilo
Günaydın ekip 101.0 ım bunda spor yapamamamın etkisi var biliyorum. Haftaya çok güzel sonuçlar almak dileğiyle
A annecicegi mesajını alıntılayamamışım hepinizi tebrik ederimmGünaydınlar
Geçen cuma 90.0 kg
Fark 1 kg
tebrikler 67 yi görmüşsünKizlar yine gelenek bozulmadi azıcık verdim spor yapamıyorum maalesef yapsam düşer ama halim yok gece yine uyutmadi koltukta üst üste her yerim tutulmuş
emnis (68,1/67,8/0,3/%0,44)
Sağolun kaptanimtebrikler 67 yi görmüşsün
Süpersin canım tebriklerGünaydınlar
Geçen cuma 90.0 kg
Fark 1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?