- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.481
Olsun canım 67yi gördün sonunda direnci kırdın. Bundan sonrası inşallah daha kolay olacakKizlar yine gelenek bozulmadi azıcık verdim spor yapamıyorum maalesef yapsam düşer ama halim yok gece yine uyutmadi koltukta üst üste her yerim tutulmuş
emnis (68,1/67,8/0,3/%0,44)
Menü yazmaya başlayınca insan daha dikkat ediyor. Menü yazmaya başla bir iki ceza kitleyelim sana sonra menü düzelirValla bu hafta menuleriminde duzelmesi lazim yoksa diyetisyene ne cevap vericem
Tebrikler canım. İnşallah haftaya 99 u göreceksinGünaydın ekip 101.0 ım bunda spor yapamamamın etkisi var biliyorum. Haftaya çok güzel sonuçlar almak dileğiyle
Haftaya daha iyisini yapacaksın eminimGünaydın
Ben hedefi yine tutturamadım. Insan -100 gr sevinir mi ben seviniyorum. Haftada 1 er kilo vermeyi hedefleyip bu yola çıkmıştım ama hayaller 1kilo hayatlar 100 gr
Yüzde hesabını ezberleyemedim bir türlü
Geçen cuma 79.4
Bugün 79.3Cherry Mom
Tebrik ederim harikasınEki Görüntüle 2590206
gunaydin arkadaslar bugun iki gunluk çabamın emeğimin sabrimin azmimin sonucunu aldim çok şükür..inaninca kesinn karar verirce oluyomuş gercekten...iki gun once bolca odemle tartida 68.2 gelmistim bu sabah tartida 63.7 geldim 4.5 yagdir sudur sukur gitti benden
bu haftaki hedefim 63.9 du hedefime de ulasmis oldum yalnız ben bu iki gunluk diyetle sadece 1.3 kilo ancak yagdan vermisimdir..kalani sudur
simdiki amacim hedefim bu verdigim eksiyi korumak adina bu hafta cok ozenli beslenecegim
bir sonraki haftaya hedefim 62.0 insallah yapacagim
herkese bol eksiler mutluluklar ❤❤❤
Olsun canım gayet iyi süpersin
Tebrik ederim gayet iyi bir sonuçHayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdi tartıldım. Hedef tutmadı56 idim şimdi 55 olmuşum. Yani - 1kilo
Tebrik ortim bu hafta biraz dişini sıkarsan ikili rakamları göreceğine eminimGünaydın ekip 101.0 ım bunda spor yapamamamın etkisi var biliyorum. Haftaya çok güzel sonuçlar almak dileğiyle
Gözün aydın canım 67 leri gördün sonunda kendim vermiş kadar sevindim inan. Tebrik ederimKizlar yine gelenek bozulmadi azıcık verdim spor yapamıyorum maalesef yapsam düşer ama halim yok gece yine uyutmadi koltukta üst üste her yerim tutulmuş
Kaç haftadır aynı şeyi söylüyorum kendimeHaftaya daha iyisini yapacaksın eminim
Şu resmi çekmek için az buz uğraş harcamadım unutmusum atmayı. Atayimda boşa gitmesinGünaydın
Ben hedefi yine tutturamadım. Insan -100 gr sevinir mi ben seviniyorum. Haftada 1 er kilo vermeyi hedefleyip bu yola çıkmıştım ama hayaller 1kilo hayatlar 100 gr
Yüzde hesabını ezberleyemedim bir türlü
Geçen cuma 79.4
Bugün 79.3Cherry Mom
67yi gördün bu hafta süper olcakKizlar yine gelenek bozulmadi azıcık verdim spor yapamıyorum maalesef yapsam düşer ama halim yok gece yine uyutmadi koltukta üst üste her yerim tutulmuş
Teşekkürler kaptanımmtebriklerrrr
Muhteşemsin
Artıda değilsin sonuçta tebrikleer
Offf inşallah ya
Senin vücudun da yağ oranı artık az olduğu için kilo vermek daha zor oluyor. Kendimle kıyaslayınca çok çok iyi tebrik ederim.Selamlar
Sabah biraz artıdaydım bu saate kadar yemedim ondan geciktim, şu anda az eksi oldu.
53.3/53.2/0.1/%0.187
Geçen hafta perşembeyi ac geçirmiştim hu hafta boyunca artıda gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?