- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.501
Tebrik ederimArkadaslar bu hafta 72.1 geldim ben
72.9/72.1/- 0.10/%1.09
Selam canım gel hoşgeldin sasirdim sizin takıma yaMerhaba Kızlar,
Bizim 12. takım kapandı.
Acaba sizin takımda yer var mı?
O ayrıldı canım bmnxxKızlar herkese tek tek yazmak yerine toplu yazayım çok güzel sonuçlar sadece ortim C Cagrihilal1 ben daha çok verirsin diye bekliyordum ama belki bu hafta kiloların yer değiştiriyordur yani yağlar kasa dönüyordur haftaya diyetisyen listesi devam haftaya çok güzel sonuç alacağını düşünüyorum
Bir de bir arkadaş vardı eşi domuz gribi olmuştu onun nicki hangisiydi
Inşallah ortim devam edeceğim. B Bmnxx di galiba nikiKızlar herkese tek tek yazmak yerine toplu yazayım çok güzel sonuçlar sadece ortim C Cagrihilal1 ben daha çok verirsin diye bekliyordum ama belki bu hafta kiloların yer değiştiriyordur yani yağlar kasa dönüyordur haftaya diyetisyen listesi devam haftaya çok güzel sonuç alacağını düşünüyorum
Bir de bir arkadaş vardı eşi domuz gribi olmuştu onun nicki hangisiydi
Hoşgeldin canım. Niye kapandı kiMerhaba Kızlar,
Bizim 12. takım kapandı.
Acaba sizin takımda yer var mı?
Keramet lokum da mi acabaKuzulaarr, lokumla yürüdük geldik veee
Süper gerçektenKuzulaarr, lokumla yürüdük geldik veee
Bana iyi yürüyüş yaptırıyo koşar adım kedi falan kovalıyoruz olabilirKeramet lokum da mi acaba
O zaman ben trambolinden vazgeçtim. Sen zayıflayınca lokumu ver banaBana iyi yürüyüş yaptırıyo koşar adım kedi falan kovalıyoruz olabilir
Kızımı kimselere vermemO zaman ben trambolinden vazgeçtim. Sen zayıflayınca lokumu ver bana
Ben köpek gezdirme işine gireyim en iyisi hem para hem sporKızımı kimselere vermemama sahiplenmek istersen hemen bulalım
Selam canım gel hoşgeldin sasirdim sizin takıma yaanka kaptan çocuklardan başını alamadi herhalde
Hoşbuldum,Hoşgeldin canım. Niye kapandı ki
Hayırlısı olsun. Inşallah canımHoşbuldum,
Anka sağolsun, çok ilgiliydi aslında. Ama yeterli paylaşım olmuyordu galiba. Sanırım böylesi daha iyi oldu, takım devam etseydi Anka daha çok yıpranırdı belki. Hayırlısı diyorum.
Sonuçta burdayım ve yaklaşık 5 aydır devam eden diyet maceramda hedefime burada ulaşırım umarım.
Çok haklısın,hep birlikte inşallah :) bugün son kez kilo paylaşımlarınızi yapıcak sanırım anka kaptan?Hoşbuldum,
Anka sağolsun, çok ilgiliydi aslında. Ama yeterli paylaşım olmuyordu galiba. Sanırım böylesi daha iyi oldu, takım devam etseydi Anka daha çok yıpranırdı belki. Hayırlısı diyorum.
Sonuçta burdayım ve yaklaşık 5 aydır devam eden diyet maceramda hedefime burada ulaşırım umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?