- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.521
HoşgeldiinHoşbuldum,
Anka sağolsun, çok ilgiliydi aslında. Ama yeterli paylaşım olmuyordu galiba. Sanırım böylesi daha iyi oldu, takım devam etseydi Anka daha çok yıpranırdı belki. Hayırlısı diyorum.
Sonuçta burdayım ve yaklaşık 5 aydır devam eden diyet maceramda hedefime burada ulaşırım umarım.
Aşarsın canım inşallah. Yine -300 de gayet iyi bir sonuç hedefine yaklaşmışsın zaten çok az kalmış sık dişiniKızlar,
Sizler bu haftaki bildirimlerinizi tamamladınız gaiba , benim bu haftaki durumum,
59,3/59/0,3/%0,51
Uzun zamandır 59 larla uğraşıyorum. yaklaşık 4 hafta oldu. Takıldım kaldım.
hoşbuldum cnm,Hoşgeldiin
HoşgeldinizKızlar,
Sizler bu haftaki bildirimlerinizi tamamladınız gaiba , benim bu haftaki durumum,
59,3/59/0,3/%0,51
Ne kadar az kalmış hedefine burada ulaşırsın kısa sürede inşallahKızlar,
59,3/59/0,3/%0,51
Ben 2 aydır 68 e takılmıştım 4 hafta ne kiKızlar,
59,3/59/0,3/%0,51
Hoşgeldiniz
Ne kadar az kalmış hedefine burada ulaşırsın kısa sürede inşallah
Teşekkür ederim ,Ben 2 aydır 68 e takılmıştım 4 hafta ne ki
Sende uzun zmandir diyetteymissin bende öyle normal herhalde böyle seyler üzülme :) bak bana hiç takıyor muyum kafama
Hemen girersin canım ben oyle biliyorum ama anka kaptan sizi bugün bildirecek sanırım o yüzden haftaya bizim listede olursun kaptanımiza soralim :)Teşekkür ederim ,
Kapanan takımdan geldiğim için listeye hemen girecek miyim acaba?
Tebrikler canım süpersınGünaydınlar, ben dünle aynıyım 53.6
67 ler gelmiş daha ne olsun. Tebrikler canım.Kizlar yine gelenek bozulmadi azıcık verdim spor yapamıyorum maalesef yapsam düşer ama halim yok gece yine uyutmadi koltukta üst üste her yerim tutulmuş
emnis (68,1/67,8/0,3/%0,44)
100 gr da önemli böyle böyle büyük kilolar edecek. Tebrikler canımGünaydın
Ben hedefi yine tutturamadım. Insan -100 gr sevinir mi ben seviniyorum. Haftada 1 er kilo vermeyi hedefleyip bu yola çıkmıştım ama hayaller 1kilo hayatlar 100 gr
Yüzde hesabını ezberleyemedim bir türlü
Geçen cuma 79.4
Bugün 79.3Cherry Mom
Az çok diye bir şey yok yarım kg eksi olmak gayet iyi bir sonuç tebrikler canım
Selamlar
Sabah biraz artıdaydım bu saate kadar yemedim ondan geciktim, şu anda az eksi oldu.
53.3/53.2/0.1/%0.187
Geçen hafta perşembeyi ac geçirmiştim hu hafta boyunca artıda gitti.
Her eve bir lokum lazım. Bir kere daha tebrikler :)Tebrikler canım.. 100 gr bile önemli..
Kuzulaarr, lokumla yürüdük geldik veee
MerhabaMerhaba Kızlar,
Bizim 12. takım kapandı.
Acaba sizin takımda yer var mı?
Tebrikler canım. Bir direnç kilosundasın muhtemelen. Bu son hafta olsun ve gelecek hafta 58 lerde görelim seni :)Kızlar,
59,3/59/0,3/%0,51
TeşekkürleerTebrikler canım süpersın
67 ler gelmiş daha ne olsun. Tebrikler canım.
100 gr da önemli böyle böyle büyük kilolar edecek. Tebrikler canım
Az çok diye bir şey yok yarım kg eksi olmak gayet iyi bir sonuç tebrikler canım
Her eve bir lokum lazım. Bir kere daha tebrikler :)
Yine bi haftada iyi bi eksi bence tebrikleerSelam kızlar
Kilom 64,7.. bir önceki cuma 66,5 tum.. ona göre tabiki iyi ama maalesef hedefim tutmadı... ama bu kiloyu salı sabahı görmüştüm zaten. Salıdan Cuma’ya ne diyet ne spor bana 100 gr bile yaramamış :)
Evet bence de iyi ama salı 64,7 görünce bir havalandım. Ooo Cuma’ya çok var 64 te olurum dedim. Ama bünyem bana haddimi bildirdi ve dedi ki, yok öyle şey, ben ne dersem o :)Teşekkürleerlokum cidden güzel spor yaptırıyo hepinize bi patili dost tavsiye ederim
Yine bi haftada iyi bi eksi bence tebrikleer
Zaten onların keyfine kalıyoruz hep bende haftaya çok zorlancam gibime geliyoEvet bence de iyi ama salı 64,7 görünce bir havalandım. Ooo Cuma’ya çok var 64 te olurum dedim. Ama bünyem bana haddimi bildirdi ve dedi ki, yok öyle şey, ben ne dersem o :)
Hiç şartlandırma kendini. Kendimden biliyorum.. bak geçen cuma hedefim 65,5 tu.. Pazartesi olmadan geldi hedef. ben hafta başı rahattım ve bence bu nedenle de aşağı iniyordu kilom. Ne zaman salı hedef değiştirdim. Oraya çivilendi. Kaçamak yok, az da olsa spor var menülerde sorun yok. Matematiksel olarak mümkün değil. Her şey şartlanmayla ilgili gibi geliyor bana. O yüzden akışına bırakZaten onların keyfine kalıyoruz hep bende haftaya çok zorlancam gibime geliyo
O zaman pozitif şartlıyım kendimiHiç şartlandırma kendini. Kendimden biliyorum.. bak geçen cuma hedefim 65,5 tu.. Pazartesi olmadan geldi hedef. ben hafta başı rahattım ve bence bu nedenle de aşağı iniyordu kilom. Ne zaman salı hedef değiştirdim. Oraya çivilendi. Kaçamak yok, az da olsa spor var menülerde sorun yok. Matematiksel olarak mümkün değil. Her şey şartlanmayla ilgili gibi geliyor bana. O yüzden akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?