Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hırs diye buna derimm

canım şu ara yeni arkadaşlar geldiğiniz için hızı ilerliyor normalde bu kadar hızlı değildir ama sen bilirsin ama fırsat buldukça gel yaz buralardan uzaklaşırsan kilo alırsın

kızlar paylaşımda cuma günleri tartı sonuçlarının fotograflarla konulması üzerine bir oylama yapıldı oylama oy çokluğu ile kabul edildi 2 takım 9. takım ve ben hayır oyu kullandım çünkü ben sizin bildirimlerinize güveniyorum sizin sırf kilo vermiş gibi olmak için hatalı bildirim yapacağınızı düşünmüyorum bana güvensizlik gibi geldiği için bu konu hayır dedim sonuç netleşince size bildiririm

Ayyy kaptanim ayni anda yazmisiz tabiki isteyen istedigi gibi yapsin cocuk degil burdakiler yalan soyleyip ne gecicek elimize kendimizi kandiririz ancak ama ben cok pis gaza gelirim orasi ayri :))

3 saat ağırlıkla kardiyo yaptın mi yapacak misin

Diyet yaparken en önemli şey tutarlılıktır. Herkesin motivasyon şekli farklı olabilir bunu bilemem.
dünden beri tuhaf hedefler ve onunla örtüşmeyen davranışlar sergiliyorsun bana göre. Bunu kendini motive etmek için yapıyor olabilirsin ama dikkat etmelisin ki başaramadığın her hedefin seni tutarsız yapacağı için diyette de geriletebilir ve motivasyonunu azaltabilir.
hayatın olağan akışında, günde 3 saat spor yapıp cardio ağırlıklı çalışmak çok olası değil. Bir spor geçmişsin varsa profesyonel olarak ilgilendiysen bilemem.. ama o zaman bile, küçük bir bebekle mümkün olacağına dair şüphelerim var .. olmayacak şeyi hedeflersen doğal olarak olmayacaktır. Örnek dünkü beslenme planın.. olmaması gereken, gereksiz ve yanlış bir yaklaşımdı ve olmadı.
Mantıklı , uygulanabilir daha da önemlisi sürdürülebilir hedeflerle kilo vermek gerektiğini düşünüyorum. Kendi sınırlarımı zorlamak istediğimde ise gerçekçi hedefler ile ve mutlaka yaparak başarmanın tadına varıyorum kilo verirken. Sana da tavsiye ederim. Her yapabildiği şey insana iyi geliyor. Yapamadığında ise sığınacak bir mazeret gerekir ve zaten kilolu olmanın temelindeki mantık hatası da bence bu..

Farketmez çekeriz. Ama çok zor işmiş tartıda fotoğraf çekmek. Geçen hafta 5 deneme de çektim ben

Ne yedin ne kadar spor yaptin. Kacamaklara göre emnis bir spor puanı veriyor ilk sayfadaki spor puanlarına göre yaptığım spor kaç puansa o puanı dolduruyorsun. Sen hangi sporu yaptın

Duygularıma tercüman olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…