Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar
İsveç diyeti eğer hatırladığım menulerse çok zor ya resmen açlık
Sabah şekersiz sütsüz kahve
Öğlen iki.yumurta
Aksam bir parça et gibi demi menüler resmen açlık
Evet cnm oyle ben iyi kilo vermistim o yuzden tekrardan baslicam artik

Maşallah ortim menün çok temiz benim yerime de ver bu hafta

Hem sıvı azalmış hem zar kalınlaşması var sıvı azalınca eklemlerde sürtme başlamıştı zaten diyete başlamam bu sebepten ötürü oldu
İnşallah bi an evvel düzelir de spora başlarsın canım. Fazla kilo başa bela inşallah kurtulalım şunlardan

Merhaba
Hoşgeldin aramıza
Hosbuldum
Liste dışındayken de aktif olduğumuz için istediğimiz zaman güzel kilolar veriyoruz. Sen de yeni düzenine alışırken burada aktif olursan eminim kısa sürede listelere dönersin
Evet önemli olan kilo vermek :)
Aramıza hoşgeldin canım. Kısa zamanda fazlalıkları atıp fıstık gibi bi gelin olacağına eminim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Hosbuldumm :)
Mor Vampirella baktım canım 658.etapta ayrilmissin dediğin gibi 1 ay bile olmamış eski kilona bence kısa zamanda dönüp listeye girersin 3.8 kg verdin mi tamamdir:))
Insallah cabucak veririm :))

Selam kizlar

Spor yapacagimi duyan Evren, evimize misaigr gonderdi ve bu saate kadar da gitmediler

Ben de cakallik yaptim hic oturmadim cay bardaklarini her seferinde tek tek goturdum mutfaga, sonra bulasik makinasini bosalttim, tencereleri yikadim, ocagi sildim

Tabi bunlardan sonra da 1 adet mandalina gömdüm

Oteki sayfaya gideyim de menumu yazayom

Hem sıvı azalmış hem zar kalınlaşması var sıvı azalınca eklemlerde sürtme başlamıştı zaten diyete başlamam bu sebepten ötürü oldu
Boyle bisey banada gerekiyor ama erteleyip duruyorum daha gerek yok falan diye.zormu islem.istirahat sartmi.sgk karsiliuomu.bilgi verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…