- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.301
Evet cnm oyle ben iyi kilo vermistim o yuzden tekrardan baslicam artikİyi akşamlar
İsveç diyeti eğer hatırladığım menulerse çok zor ya resmen açlık
Sabah şekersiz sütsüz kahve
Öğlen iki.yumurta
Aksam bir parça et gibi demi menüler resmen açlık
Ay valla yapabilirsen bravo onu yapan herşeyi yapar :)Evet cnm oyle ben iyi kilo vermistim o yuzden tekrardan baslicam artik
Yarin itibariyle is yerindede yuruyecem cumaya kadar basaririm insAy valla yapabilirsen bravo onu yapan herşeyi yapar :)
Sağol canım basmamaya çalışıyorum soğuk press yapıyorumGeçmiş olsun aman dikkat
Teşekkür ederim yattığım yerden kilo verebilir miyim acabaGeçmiş olsun cnm
Hem sıvı azalmış hem zar kalınlaşması var sıvı azalınca eklemlerde sürtme başlamıştı zaten diyete başlamam bu sebepten ötürü olduGecmis olsun,sivi azalmasimi var
Sağol canımGecmis olsun cnm
Maşallah ortim menün çok temizIyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Maydanoz
ÖĞLE
5 yk pilav
2 köfte büyüklüğünde tavuk
Ara
1 muz
1 bardak süt
Akşam
5 yk sebze yemeği karışık
2 dilim ekmek
2 lt suhezeyan5381
40 dk yürüyüş
10 dk alt bacak
100 squat
15 dk bölgesel
15 dk kardiyoCherry Mom
İnşallah bi an evvel düzelir de spora başlarsın canım. Fazla kilo başa bela inşallah kurtulalım şunlardanHem sıvı azalmış hem zar kalınlaşması var sıvı azalınca eklemlerde sürtme başlamıştı zaten diyete başlamam bu sebepten ötürü oldu
100 gr veriyorum zaten ortim yarısı senin için olsunMaşallah ortim menün çok temiz ✌ benim yerime de ver bu hafta
HosbuldumMerhaba
Hoşgeldin aramıza
Evet önemli olan kilo vermek :)Liste dışındayken de aktif olduğumuz için istediğimiz zaman güzel kilolar veriyoruz. Sen de yeni düzenine alışırken burada aktif olursan eminim kısa sürede listelere dönersin
Hosbuldumm :)Aramıza hoşgeldin canım. Kısa zamanda fazlalıkları atıp fıstık gibi bi gelin olacağına eminim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Insallah cabucak veririm :))Mor Vampirella baktım canım 658.etapta ayrilmissin dediğin gibi 1 ay bile olmamış eski kilona bence kısa zamanda dönüp listeye girersin 3.8 kg verdin mi tamamdir:))
Boyle bisey banada gerekiyor ama erteleyip duruyorum daha gerek yok falan diye.zormu islem.istirahat sartmi.sgk karsiliuomu.bilgi verirsen sevinirimHem sıvı azalmış hem zar kalınlaşması var sıvı azalınca eklemlerde sürtme başlamıştı zaten diyete başlamam bu sebepten ötürü oldu
Ay işte tam benim ihtiyacım olan diyet.Evet cnm oyle ben iyi kilo vermistim o yuzden tekrardan baslicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?