Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tutuyorda telefonu al çek falan filan derken biraz uğraştım ben. O değil her tartildigimda aynı sonuç çıkmayacak diye de ödüm kopuyor
Telefonu alıp açık şekilde yakınında beklet bence. eğer her seferinde farklı tartmaya başlarsa pilde ya da zeminde sıkıntı var demektir. Sağlamasını da yapmışsın bir şekilde :)

Telefonu alıp açık şekilde yakınında beklet bence. eğer her seferinde farklı tartmaya başlarsa pilde ya da zeminde sıkıntı var demektir. Sağlamasını da yapmışsın bir şekilde :)
Bende öyle yaptım ama biraz uğraştırdı. Bu sefer daha profosyonel olurum.

Boyle bisey banada gerekiyor ama erteleyip duruyorum daha gerek yok falan diye.zormu islem.istirahat sartmi.sgk karsiliuomu.bilgi verirsen sevinirim
Doktora gittim ben dizim şişmişti ve acıyordu dizimi yere koyamıyordum mr çekti sonra ortaya çıktı acil kilo verip spor yapıcaksın kasların güçlenecek ki eklemlere yük binmeyecek dedi bende çürüme yeni başlamış işte iğne verdi herkese aynı iğneyi vermiyorlar senin hastalığına göre tamamen özel bana verdiği 530 lira tuttu ismi kneesorb ama herkese aynısı değil bazı yazılanları 100 lira farkla alabiliyormuşsun yani doktora gidip öğrenmelisin işlem sırasında bir acı duymuyorsun zaten uyuşturuyorlar ki ben devlet hastanesine gittim meğer sonra ağrı yaparmış bilmiyordum bilsem cuma vurdururdum sonra 2 gün soğuk press 1 hafta çok basmıyorsun üzerine doktor bana 2 gün ağrın sancın şişmen olabilir dedi ama çok şükür şu anda dayanılmayacak bir şey yok ama bu ciddi bir durum erteleme çünkü bu vurdukları iğne kıkırdakları tamir ediyormuş tabi dikkat edersen daha çok yarıyor dediler bana yani tamamen çürüyünce cerrahi müdahale oluyor. Benim plika kalınlaşması ve sıvı azalması vardı teşhis buydu

Bugun itibariyl3 isvec diyetine basladim kizlar sabah 1 fincan nescafe ictim .
Not birebir isvec diyetini uygulamuyacam ama cok yakin bi menu takip edecem mesela oglen ispanak yerine kabak haslamak gibi motivasyon olarak bugun kendimi cok iyi hissediyorum hazir regl de bitmisken degerlendireyim bari

Buyuk gecmis olsun cnm guncel kilon kac ve boyun

Bence kimse yalan söylemez sonuçta kimse birbirini tanımıyor. Biz kaçamakları bile ifşa ediyoruz çünkü sonra ortaya çıkıyor her şey güven için teşekkürler

günaydınnn mı desemmm öğlen oldu kızlar

Günaydın kızlar diş için hastaneye gitmiştim yeni geldim kanal yapıldı off bugünde ağrılı geçecek sanırım

dişle ilgili işlem demek hiç birşey yiyememek demek, bu hafta güzel bi eksi gelir mi
şaka yapıyorum tabi ki geçmiş olsun :)

Wasa çok severim

ben de bayılıyorum ve acayip tok tutuyor
hele bir de netten güzel tarifler buluyorum, görsel olarak da tatmin ediyor

ayrıca gruptaki herkese acil şifalar diliyorum

Ameliyat sonrasi gibi bi iyilesme sureci var nerdeyse.prp onerdi doktorum, simdilik yipranma var dizlerde,batma sikayetilyle gitmistim.tamda spor yapip kilo vericek kaslarini guclendiriceksin diye banada soyledi.bana verdigi spor yuzme ve 30 dk gecmeyen yuruyus,pilates.uymaya çalışıyorum en azindan ilerlemiyor.dayanamadigim zaman verir sanirim bu tedaviyi.tekrar gecmis olsun.tesekkur ederim.
Yani kizlar kilonun sagligimiza verdigi zaearlarin bir örneği bu sadece.ona gore sabirli olun yavas ama az verin verinn yeeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…