- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.341
Tutuyorda telefonu al çek falan filan derken biraz uğraştım ben. O değil her tartildigimda aynı sonuç çıkmayacak diye de ödüm kopuyorNiye öyle oldu inince 3 4 saniye hafızada tutmuyor mu
Geçmiş olsunGünaydın kızlar diş için hastaneye gitmiştim yeni geldim kanal yapıldı off bugünde ağrılı geçecek sanırım
Sağolun kaptanim.geçmiş olsun kuzum
Sagol kuzumGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar diş için hastaneye gitmiştim yeni geldim kanal yapıldı off bugünde ağrılı geçecek sanırım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar diş için hastaneye gitmiştim yeni geldim kanal yapıldı off bugünde ağrılı geçecek sanırım
Telefonu alıp açık şekilde yakınında beklet bence. eğer her seferinde farklı tartmaya başlarsa pilde ya da zeminde sıkıntı var demektir. Sağlamasını da yapmışsın bir şekilde :)Tutuyorda telefonu al çek falan filan derken biraz uğraştım ben. O değil her tartildigimda aynı sonuç çıkmayacak diye de ödüm kopuyor
Wasa çok severimYarin sabah haslanmis yumurta&wasa ikilisinden olusan bir kahvalti yapacagim, sabirsizlaniyorum
Bende öyle yaptım ama biraz uğraştırdı. Bu sefer daha profosyonel olurum.Telefonu alıp açık şekilde yakınında beklet bence. eğer her seferinde farklı tartmaya başlarsa pilde ya da zeminde sıkıntı var demektir. Sağlamasını da yapmışsın bir şekilde :)
Doktora gittim ben dizim şişmişti ve acıyordu dizimi yere koyamıyordum mr çekti sonra ortaya çıktı acil kilo verip spor yapıcaksın kasların güçlenecek ki eklemlere yük binmeyecek dedi bende çürüme yeni başlamış işte iğne verdi herkese aynı iğneyi vermiyorlar senin hastalığına göre tamamen özel bana verdiği 530 lira tuttu ismi kneesorb ama herkese aynısı değil bazı yazılanları 100 lira farkla alabiliyormuşsun yani doktora gidip öğrenmelisin işlem sırasında bir acı duymuyorsun zaten uyuşturuyorlar ki ben devlet hastanesine gittim meğer sonra ağrı yaparmış bilmiyordum bilsem cuma vurdururdum sonra 2 gün soğuk press 1 hafta çok basmıyorsun üzerine doktor bana 2 gün ağrın sancın şişmen olabilir dedi ama çok şükür şu anda dayanılmayacak bir şey yok ama bu ciddi bir durum erteleme çünkü bu vurdukları iğne kıkırdakları tamir ediyormuş tabi dikkat edersen daha çok yarıyor dediler bana yani tamamen çürüyünce cerrahi müdahale oluyor. Benim plika kalınlaşması ve sıvı azalması vardı teşhis buyduBoyle bisey banada gerekiyor ama erteleyip duruyorum daha gerek yok falan diye.zormu islem.istirahat sartmi.sgk karsiliuomu.bilgi verirsen sevinirim
Buyuk gecmis olsun cnm guncel kilon kac ve boyunDoktora gittim ben dizim şişmişti ve acıyordu dizimi yere koyamıyordum mr çekti sonra ortaya çıktı acil kilo verip spor yapıcaksın kasların güçlenecek ki eklemlere yük binmeyecek dedi bende çürüme yeni başlamış işte iğne verdi herkese aynı iğneyi vermiyorlar senin hastalığına göre tamamen özel bana verdiği 530 lira tuttu ismi kneesorb ama herkese aynısı değil bazı yazılanları 100 lira farkla alabiliyormuşsun yani doktora gidip öğrenmelisin işlem sırasında bir acı duymuyorsun zaten uyuşturuyorlar ki ben devlet hastanesine gittim meğer sonra ağrı yaparmış bilmiyordum bilsem cuma vurdururdum sonra 2 gün soğuk press 1 hafta çok basmıyorsun üzerine doktor bana 2 gün ağrın sancın şişmen olabilir dedi ama çok şükür şu anda dayanılmayacak bir şey yok ama bu ciddi bir durum erteleme çünkü bu vurdukları iğne kıkırdakları tamir ediyormuş tabi dikkat edersen daha çok yarıyor dediler bana yani tamamen çürüyünce cerrahi müdahale oluyor. Benim plika kalınlaşması ve sıvı azalması vardı teşhis buydu
Bence kimse yalan söylemez sonuçta kimse birbirini tanımıyor. Biz kaçamakları bile ifşa ediyoruz çünkü sonra ortaya çıkıyor her şey güven için teşekkürlerkızlar paylaşımda cuma günleri tartı sonuçlarının fotograflarla konulması üzerine bir oylama yapıldı oylama oy çokluğu ile kabul edildi 2 takım 9. takım ve ben hayır oyu kullandım çünkü ben sizin bildirimlerinize güveniyorum sizin sırf kilo vermiş gibi olmak için hatalı bildirim yapacağınızı düşünmüyorum bana güvensizlik gibi geldiği için bu konu hayır dedim sonuç netleşince size bildiririm
Sağol canım 170 boyum kilom 101Buyuk gecmis olsun cnm guncel kilon kac ve boyun
Boy cok iyi yaaaSağol canım 170 boyum kilom 101
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar diş için hastaneye gitmiştim yeni geldim kanal yapıldı off bugünde ağrılı geçecek sanırım
Geçmiş olsun canım
Sağolun kizlarGeçmiş olsun canım
Sağol tatlım bugün zor geçecek gibi agrim şimdiden varÇok geçmiş olsun
Günaydın kızlar diş için hastaneye gitmiştim yeni geldim kanal yapıldı off bugünde ağrılı geçecek sanırım
Wasa çok severim
Ameliyat sonrasi gibi bi iyilesme sureci var nerdeyse.prp onerdi doktorum, simdilik yipranma var dizlerde,batma sikayetilyle gitmistim.tamda spor yapip kilo vericek kaslarini guclendiriceksin diye banada soyledi.bana verdigi spor yuzme ve 30 dk gecmeyen yuruyus,pilates.uymaya çalışıyorum en azindan ilerlemiyor.dayanamadigim zaman verir sanirim bu tedaviyi.tekrar gecmis olsun.tesekkur ederim.Doktora gittim ben dizim şişmişti ve acıyordu dizimi yere koyamıyordum mr çekti sonra ortaya çıktı acil kilo verip spor yapıcaksın kasların güçlenecek ki eklemlere yük binmeyecek dedi bende çürüme yeni başlamış işte iğne verdi herkese aynı iğneyi vermiyorlar senin hastalığına göre tamamen özel bana verdiği 530 lira tuttu ismi kneesorb ama herkese aynısı değil bazı yazılanları 100 lira farkla alabiliyormuşsun yani doktora gidip öğrenmelisin işlem sırasında bir acı duymuyorsun zaten uyuşturuyorlar ki ben devlet hastanesine gittim meğer sonra ağrı yaparmış bilmiyordum bilsem cuma vurdururdum sonra 2 gün soğuk press 1 hafta çok basmıyorsun üzerine doktor bana 2 gün ağrın sancın şişmen olabilir dedi ama çok şükür şu anda dayanılmayacak bir şey yok ama bu ciddi bir durum erteleme çünkü bu vurdukları iğne kıkırdakları tamir ediyormuş tabi dikkat edersen daha çok yarıyor dediler bana yani tamamen çürüyünce cerrahi müdahale oluyor. Benim plika kalınlaşması ve sıvı azalması vardı teşhis buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?