- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.281
AynenSabır sabır bir iki günde almadık ki hemencik verelim ne kadar sakin verirsek o kadar geri gelmesi zorlaşır bu kilolarin.
Geçmis olsun canımKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Ne oldu canim dizineKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Kapuska(sebzeci olduk ciktik)Hangimiz değil kiakşama ne pişircen yaa? Bana da fikir olsun
Geçmiş olsun o bahsettiğin ignemiKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Eşim kış sebzelerini hiç sevmiyo ya kendime de yapsam artıyo çıkmazlardayımKapuska(sebzeci olduk ciktik)
Geçmiş olsun aman dikkatKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Geçmiş olsun cnmKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Esimde sevmezdi bende cok nadir yerdim,insan neye alismiyoki.lezzetli olunca Yemediginide yiyo insanEşim kış sebzelerini hiç sevmiyo ya kendime de yapsam artıyo çıkmazlardayım
Gecmis olsun,sivi azalmasimi varKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Ben de eskiden yemezdim şimdi el mahkum yiyorum ama eşim ekmek arası yapar yine de yemez cinsEsimde sevmezdi bende cok nadir yerdim,insan neye alismiyoki.lezzetli olunca Yemediginide yiyo insan
Geçmiş olsun cnmKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
Gecmis olsun cnmKızlar dizime iğne vurdurdum 2-3 gün üzerine pek basma dedisordum yaklaşık 1 hafta ağrırmış
İyi akşamlarIyi aksamlar kizlar
Yarin itibariyle isvec diyetine baslicam ins basarili olurum da devamliligi saglayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?