- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.381
Sen sanırım uyuşukken yedin ve dudağını da yedin :)Ben kanal yaptırıp arkadaşa gitmiştim ve 1 saat geçti aradan yedim içtim. Sonra 2 gün koskocaman şişmişti dudağımtabi ağrısı da cabası.
Gecmiste yaptim simdi tabiki yapamam hanimefendicazimle hersycyapilir suan emzirdigim icin acikiyorum emzirme olayi olmasa emin olunki tek ogunle durabilirim. Nasilki 93 ten 75 e indiysem daha fazlasinida yarim zira yaptimda 71 e kada4 indim sutum azalinca onemli olan kizimin beslenmesi diyip biraktim siz nereden biliceksiniz kilo benim kafama taktigim bisey bu ugurda hastanelik oldum acliktan bayildim esim annem cok kizdilar kizini emzirdikten sonra sporada git diyette yap diye cok soylediler yine denedim ama kizimi emzirdigim icin acikiyorum ve yiyorum ona gore yine eksi gordum tartida burda bi cok kisi zayiflamaya calisiyor ama 1 gunde yarim kilo arti goruyor emziriyormusunuz hayir demekki yiyorsunuz internete giremeyecegimi yazmisim sonra boyle bi mesaj yazmissiniz bunlari un de yazabilirdiniz istersem sadece su icerim kimseyi ilgilendirmez acikirsam bozarim demekki kendimi boyle motive ediyorum boyle gaza geliyorum sizde yapin mi dedim hayir demedim neden benim yorumlarim dert olduDiyet yaparken en önemli şey tutarlılıktır. Herkesin motivasyon şekli farklı olabilir bunu bilemem.
dünden beri tuhaf hedefler ve onunla örtüşmeyen davranışlar sergiliyorsun bana göre. Bunu kendini motive etmek için yapıyor olabilirsin ama dikkat etmelisin ki başaramadığın her hedefin seni tutarsız yapacağı için diyette de geriletebilir ve motivasyonunu azaltabilir.
hayatın olağan akışında, günde 3 saat spor yapıp cardio ağırlıklı çalışmak çok olası değil. Bir spor geçmişsin varsa profesyonel olarak ilgilendiysen bilemem.. ama o zaman bile, küçük bir bebekle mümkün olacağına dair şüphelerim var .. olmayacak şeyi hedeflersen doğal olarak olmayacaktır. Örnek dünkü beslenme planın.. olmaması gereken, gereksiz ve yanlış bir yaklaşımdı ve olmadı.
Mantıklı , uygulanabilir daha da önemlisi sürdürülebilir hedeflerle kilo vermek gerektiğini düşünüyorum. Kendi sınırlarımı zorlamak istediğimde ise gerçekçi hedefler ile ve mutlaka yaparak başarmanın tadına varıyorum kilo verirken. Sana da tavsiye ederim. Her yapabildiği şey insana iyi geliyor. Yapamadığında ise sığınacak bir mazeret gerekir ve zaten kilolu olmanın temelindeki mantık hatası da bence bu..
Evet kesinlikleSen sanırım uyuşukken yedin ve dudağını da yedin :)
Yemiyoruz ki cnm. Menü paylaşımında yediğimiz herşeyi yazıyoruz. O kadar da yemesek bu sefer hasta oluruz. Keşke o artılar yediğimiz için olsaydı. Ama hepimizib vardır vücudunda ödem, stres uykusuzluk vs. Tabi herkesin vücudu farklı. Sen bu şekilde kilo veriyorsan o senin kararınGecmiste yaptim simdi tabiki yapamam hanimefendicazimle hersycyapilir suan emzirdigim icin acikiyorum emzirme olayi olmasa emin olunki tek ogunle durabilirim. Nasilki 93 ten 75 e indiysem daha fazlasinida yarim zira yaptimda 71 e kada4 indim sutum azalinca onemli olan kizimin beslenmesi diyip biraktim siz nereden biliceksiniz kilo benim kafama taktigim bisey bu ugurda hastanelik oldum acliktan bayildim esim annem cok kizdilar kizini emzirdikten sonra sporada git diyette yap diye cok soylediler yine denedim ama kizimi emzirdigim icin acikiyorum ve yiyorum ona gore yine eksi gordum tartida burda bi cok kisi zayiflamaya calisiyor ama 1 gunde yarim kilo arti goruyor emziriyormusunuz hayir demekki yiyorsunuz internete giremeyecegimi yazmisim sonra boyle bi mesaj yazmissiniz bunlari un de yazabilirdiniz istersem sadece su icerim kimseyi ilgilendirmez acikirsam bozarim demekki kendimi boyle motive ediyorum boyle gaza geliyorum sizde yapin mi dedim hayir demedim neden benim yorumlarim dert oldu
Girip yazmıyo demedi kimse. Banlıyken girip okuyabilir ama yazamıyodur dedi. Yanlış yönlendirmen hoş değil önce güzel okuyalımKaptanim bu arkadas surekli benim mesajlara bi olumsuz yaklasma durumu icerisinde bundan onceki mesajinda da bu tarz bisey yapti engel kalkti cikis yapip okuyup cevap vermiyor diye bi dusunce atti lutfen bilmeden birsey yapip ban yedim ama burada kavga cikartip ban yemek istemiyorum mesajimda denisim zaten onceden 3 saat spora gidip agirlik ve cardio yaptigimi baska bi arkadas sormus simdi mi onceden mi diye cevap yazarken bu yazisini gordum simdi tabiki yapamam cocugum yokken gityim spora ve eve gelmeye yokus inmeye bacaklar tutmuyordu akabinde meyvesini yedim ve 93 den 75 e dustum Allaha sukur hersey sonradan geldi cocugumu buyuturken kilolarimdan kurtulmak icin herseyi yaparim ama bu ugurda kizim sutunden olacaksa baslarim diyete. Sabah tartildugimda yine eksi gordum bu arkadasi lutfen benin yorumlarima katmayin cunku motivasyonumu dusuruyor dedigim gibi istersem gunumu sadece su icerek geciririm kimseyi ilgilendirmez yeterki zayiflayayim ama yapamazsam da dunyanin sonu degil ayrica dun ki kahvaltim ve yemegimde gayet iyiydi aksami pas gecip oglen yedim yemegimi yapabilirsem aksam yemek dedigimde baska arkadas olurmu canim sutun gider salata elma falan ye dediginde olur cok acikirsam dayanamazsam yerim demistim ki dun o kadar acikmamama ragmen sadece canim istiyor diye yedim internetimin bittigini bugun ara ara girecegimi soyledikten sonra yapilan bu yorum bana saçma geldi bu onun degisiyle tutarsizlik olayi dun yasandi dün diyebilirdi bugun diyeceklerini
Ya hayir ben anlamiyorum ayni bu sekil soylenebilir bu kaos neden yani ona bakarsanix bende uzunn suredir hep evdeyim inanki balkona bile cok zor cikiyorum kizim massalh hareketli uyusunu pek yapmaz artik gece cok kalkar gun dogumuna sahit oluyorum uykusuzhm evdeyim odem olur ister istemez onemli olan bu kilolardan cabuk kurtulmak amacimYemiyoruz ki cnm. Menü paylaşımında yediğimiz herşeyi yazıyoruz. O kadar da yemesek bu sefer hasta oluruz. Keşke o artılar yediğimiz için olsaydı. Ama hepimizib vardır vücudunda ödem, stres uykusuzluk vs. Tabi herkesin vücudu farklı. Sen bu şekilde kilo veriyorsan o senin kararın
Bende girip yazmiyor demedim bani kalkti cikis yapip okuyor demekki dedi diye soyledimGirip yazmıyo demedi kimse. Banlıyken girip okuyabilir ama yazamıyodur dedi. Yanlış yönlendirmen hoş değil önce güzel okuyalım
Gerilecek birşey yok canım biz burada sağlığı için çabalıyoruz o yanlış anlayıp şikayet etme yoluna başvuruyor. Amacımız sağlıklı kilo vermek sonuçtagerilmeyelim
gergin mesajlar okumak motivasyon düşürür arkadaşlar, ben yeniyim bu takımda, daha önceki durumları bilmiyorum ama
haydiiii vakit birbirimize destek olma vaktiiiiiiii
Böyle birşey de söylenmediBende girip yazmiyor demedim bani kalkti cikis yapip okuyor demekki dedi diye soyledim
Burası bi takım ve herkes birbirinden sorumlu. Senin de dediğin gibi herkesin telefonu sürekli elinde değil. Bugün görmüştür bugün yazmıştır. Bunu ortalık karıştırmak için yapacak son kişilerden biri o. Bi takımdaysan kilo verip vermemen buradaki herkesi tabiki de ilgilendirirYa neyse arkadaslar saglik benim sagligim belki kolay yonden belki zor yonden ogrenecegim herkes kendi kilosuyla ilgilensin lutfen guzel bi ekip buldum diye sevinmistim ama internet olmayinca yazip cizmis dun yazabilirdin yazacaklarini senin kilon beni benim kilom da seni ilgilendirmiz burada destan yazacagina ve gerilim cikartip diger kisilerin mitivasyonunu dusurecegine mesajlara bak gec kilom sana dert olmamali ha veririm ha veremem bunu ben yasayip ogrenecem sonucta
Gerçekten büyük bir başarı.. neredeyse yarıya yakınını kaybetmiş.. iki senede olması da bence normal. Molalar olsa da tekrar motive olmak süper bir başarı.Son mezuna bakar mısınız 106 kilodan 69 kiloya dusmus yaklaşık 2 senede arada izinler yapmış tabi ama sabirla başarmış
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Çok haklısın böyle zamanlarda yardım edecek bir tanıdık şart. Sonuçta o da çocuk kendi dünyasında yaşıyor ne bilsin diş ağrısını..2 saat yeme içme demişti şimdi bir.agri kesici aldim etki eder ins oglanda hiç durmuyor tepemde zıplıyor şöyle anlarda bir akraba eş dost arıyor insan
İlk defa oluyor zaten bizde saskiniz :)))aldırmayın okumayinn kizlar kimsenin canı sıkılmasın yok yeregerilmeyelim
gergin mesajlar okumak motivasyon düşürür arkadaşlar, ben yeniyim bu takımda, daha önceki durumları bilmiyorum ama
haydiiii vakit birbirimize destek olma vaktiiiiiiii
Arkadasim diyelimki kilo vermedim ve tam tersi artiya ciktim o zaman ne olacak ki en fazla arkadaslra gaz verir ama kimsede sen ne yedinde kilo vermedim yat yere 1000 sinav cek diyemezBurası bi takım ve herkes birbirinden sorumlu. Senin de dediğin gibi herkesin telefonu sürekli elinde değil. Bugün görmüştür bugün yazmıştır. Bunu ortalık karıştırmak için yapacak son kişilerden biri o. Bi takımdaysan kilo verip vermemen buradaki herkesi tabiki de ilgilendirir
Lütfen takimi terk eder misin rica ediyorumArkadasim diyelimki kilo vermedim ve tam tersi artiya ciktim o zaman ne olacak ki en fazla arkadaslra gaz verir ama kimsede sen ne yedinde kilo vermedim yat yere 1000 sinav cek diyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?