Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu içiyorum canim şimdilik sıkınti yok bakalım umarım yarına daha iyi olur
Bu hafta su artılarımi eritmekle uğraşacağım anlaşılan sıvı bana mustehak
Ben de anormal şekilde artıyım. Ben 65 i kabullendim ya.. artık 6 ay sonra listeye girer bir daha mezun olup o zaman veririm. Arkadaş bu nedir aylardır 63 görmedim yahu :) Bizim bu sık tartılmalarımız da ayrıca başa bela.

Evet sorma hergun günde 2 kere falan tartiliyorum. Bende yine 68 im resmen hakaret

Ben de uyuşukken hep dudağımı elimle sıkarım, bükerim, yolarım.. her diş tedavisi böyledir değişmez. Sanki öyle uyuşukluk geçecek mi sanıyorum bilmiyorum ki. O an elimi sürmüyorsam dudağıma dilimle ittirmeye başlarım uyuşuk yerleri :) tuhaf tuhaf hareketler :)

Hiç öyle yaramaz seyler yapmam

Kaptan burda o kadar mesaj yazdim ban yemek istemiyorum tartisma ciksrtmicam diye soyledim okuyun mesajlarimi hic kimseye az yiyin demedim ogun atlamayin dedim ben kendim ister kolay yonden ister zor yonden ogrenicem diye belirttim haddi olmadan formu terk et falan demeleri acayip sadece kimse soylemeden yazdim daha yazmayacagimi kışkırtıyorlar insani neyse kaptan siz kendinize iyi bakin daha yazmam merak etmeyin

Merhaba

Birkaç gündür uğrayamıyorum şimdi oğlumu uyutmuşken bi selam verip kacicam. Evi toplayacagim birkac gundur emlakçı görüşmeleriyle bogusuyorum aslında ev sat ev ara taşın hiç istemiyorum zaten görüşmeler sonucunda kararımızı da sorguluyoruz. Diyete dikkat etmeye çalışıyorum, ama burada paylasim yapamadım, spor da yapamıyorum vakitsizlikten. Yine de çok motiveyim, son yillara göre 10 kilo verdim, 1 yildan fazladır koruyorum, bir 7-8 kilo daha verirsem süper olacak

Akşam yatmadan en azından yarım saat okumaya calısıcam son günlerde 12-1 gibi ancak yatağa gelebildigim için hiç internete buluşmadan yatıp uyuyorum, bu akşam söz yazicam.

Bugün aklımdan geçmiştin destekçim nerelerde acaba diye, kolay gelsiin

Kolay gelsin cidden hiç kolay iş değil çocukla hele daha bir zor iyi karar vermek lazım

Sakin olmani ve yazdiklaruni tekrar okumanu tavsiye ediyorum.haksizlik yapıyorsun ve herkesi her yorumu birbirine karistirmussin

Ben kanal tedavisi yaptırınca sonrasında hiç ağrı çekmemiştim

Yiyoruz yiyoruz artı görüyoruz.

Ben kanal tedavisi yaptırınca sonrasında hiç ağrı çekmemiştim
Benimde daha önce oyle olmuştu ama bu yaparken bile ağrıdi valla doktor zaten eğer ağrı durmazsa mecbur cekecegiz sıkıntılı dedi halbuki benim o dişten hiç şikayetim bile yoktu ağrı olmuyordu hiç ilginc :)

Doktor elinden de fark ediyor sanirim neyse detoks yapıyormuş gibi düşün krizi kara çevir

Kızlar ben spor salonuna gitmeye karar verdim. Evdede yapmaya devam edeceğim. Ikisi beraber inşallah işe yarar yoksa ben olduğum yerde kalacağım galiba. Cherry Mom sanki bizim alt bacak egzersizi işe yarayacak gibi
Bende sana onu diyecektim gerçi ölçmedim tamamlayalım ölçeğim gayet memnunum TV izlerken yapıyorum :)
Salon için vaktin imkanın varsa git tabi canım ama güzel bir salona git oralara hep zayıf hanımlar geliyor iyice gaza geliyorsun birde ortam ne kadar ferah ise okadar zevk alıyor insan.
Ben bekarkan su büyük salon zincirleri olan Mac F..Ye gittim 65 kg ile en şişman bendim ama baya iyi geldi orası bana temiz ferah.
Sonra iki sene öncede hani şu sadece kadınların girdiği salonlar var ya * Fit merdiven alti gibi küçücük orda 70 ksuur kilo ile en zayıf bendim ama hiç motive olamadım havasız dar sıkışık kızım eccuk öteye git yatarsam kalkamam diyen teyzoslar vardi ☺ özetle salona mutlaka git ama iyi bir yer bul çok sevindim adına keşke bende gitsem

ayyy esra çok güldüm " kızım eccuk öteye git yarasam kalkamam"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…