- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.421
Ben de anormal şekilde artıyım. Ben 65 i kabullendim ya.. artık 6 ay sonra listeye girer bir daha mezun olup o zaman veririm. Arkadaş bu nedir aylardır 63 görmedim yahu :) Bizim bu sık tartılmalarımız da ayrıca başa bela.Şu içiyorum canim şimdilik sıkınti yok bakalım umarım yarına daha iyi olur
Bu hafta su artılarımi eritmekle uğraşacağım anlaşılan sıvı bana mustehak
Ne zaman diş tedavisi gündeme gelirse ben böyle usul usul anlatırım artık :)Bak yine masal gibi anlattın diğer dişlerimi de yaptırmasim geldi
Evet sorma hergun günde 2 kere falan tartiliyorum.Ben de anormal şekilde artıyım. Ben 65 i kabullendim ya.. artık 6 ay sonra listeye girer bir daha mezun olup o zaman veririm. Arkadaş bu nedir aylardır 63 görmedim yahu :) Bizim bu sık tartılmalarımız da ayrıca başa bela.
Ben de uyuşukken hep dudağımı elimle sıkarım, bükerim, yolarım.. her diş tedavisi böyledir değişmez. Sanki öyle uyuşukluk geçecek mi sanıyorum bilmiyorum ki. O an elimi sürmüyorsam dudağıma dilimle ittirmeye başlarım uyuşuk yerleri :) tuhaf tuhaf hareketler :)Evet kesinlikle
Hiç öyle yaramaz seyler yapmamBen de uyuşukken hep dudağımı elimle sıkarım, bükerim, yolarım.. her diş tedavisi böyledir değişmez. Sanki öyle uyuşukluk geçecek mi sanıyorum bilmiyorum ki. O an elimi sürmüyorsam dudağıma dilimle ittirmeye başlarım uyuşuk yerleri :) tuhaf tuhaf hareketler :)
Kaptan burda o kadar mesaj yazdim ban yemek istemiyorum tartisma ciksrtmicam diye soyledim okuyun mesajlarimi hic kimseye az yiyin demedim ogun atlamayin dedim ben kendim ister kolay yonden ister zor yonden ogrenicem diye belirttim haddi olmadan formu terk et falan demeleri acayip sadece kimse soylemeden yazdim daha yazmayacagimi kışkırtıyorlar insani neyse kaptan siz kendinize iyi bakin daha yazmam merak etmeyinkuzucuk burada hiç kimse diğer bir arkadaşı aşağılamaz kötü düşünmez kimse seninle ilgili kötü bir şey söylemedi herkes iyiliğin için yazdı ama sen yanlış anlamışsın gerginliğe gerek yok takımda huzursuzluk istemiyoruz tarzını düzeltmezsen canım kendine başka takım bul
Vücut strese giriyor..işleyen çarka çomak sokmakta üstümüze yok :) ikimiz bünye benzer çalışıyor zaten. Her şeyden nem kapıyorEvet sorma hergun günde 2 kere falan tartiliyorum.Bende yine 68 im resmen hakaret
En güzeli.. hayır böyle yapınca da uyuşukluk geçmiyor ki. Geçmesi için zaman lazım sonuçta. dudağımı kanatıp, şişirdiğimle kalıyorum.Hiç öyle yaramaz seyler yapmam
Bugün aklımdan geçmiştin destekçim nerelerde acaba diye, kolay gelsiinMerhaba
Birkaç gündür uğrayamıyorum şimdi oğlumu uyutmuşken bi selam verip kacicam. Evi toplayacagim birkac gundur emlakçı görüşmeleriyle bogusuyorum aslında ev sat ev ara taşın hiç istemiyorum zaten görüşmeler sonucunda kararımızı da sorguluyoruz. Diyete dikkat etmeye çalışıyorum, ama burada paylasim yapamadım, spor da yapamıyorum vakitsizlikten. Yine de çok motiveyim, son yillara göre 10 kilo verdim, 1 yildan fazladır koruyorum, bir 7-8 kilo daha verirsem süper olacak
Akşam yatmadan en azından yarım saat okumaya calısıcam son günlerde 12-1 gibi ancak yatağa gelebildigim için hiç internete buluşmadan yatıp uyuyorum, bu akşam söz yazicam.
Kolay gelsin cidden hiç kolay iş değil çocukla hele daha bir zor iyi karar vermek lazımMerhaba
Birkaç gündür uğrayamıyorum şimdi oğlumu uyutmuşken bi selam verip kacicam. Evi toplayacagim birkac gundur emlakçı görüşmeleriyle bogusuyorum aslında ev sat ev ara taşın hiç istemiyorum zaten görüşmeler sonucunda kararımızı da sorguluyoruz. Diyete dikkat etmeye çalışıyorum, ama burada paylasim yapamadım, spor da yapamıyorum vakitsizlikten. Yine de çok motiveyim, son yillara göre 10 kilo verdim, 1 yildan fazladır koruyorum, bir 7-8 kilo daha verirsem süper olacak
Akşam yatmadan en azından yarım saat okumaya calısıcam son günlerde 12-1 gibi ancak yatağa gelebildigim için hiç internete buluşmadan yatıp uyuyorum, bu akşam söz yazicam.
Sakin olmani ve yazdiklaruni tekrar okumanu tavsiye ediyorum.haksizlik yapıyorsun ve herkesi her yorumu birbirine karistirmussinKaptanim bu arkadas surekli benim mesajlara bi olumsuz yaklasma durumu icerisinde bundan onceki mesajinda da bu tarz bisey yapti engel kalkti cikis yapip okuyup cevap vermiyor diye bi dusunce atti lutfen bilmeden birsey yapip ban yedim ama burada kavga cikartip ban yemek istemiyorum mesajimda denisim zaten onceden 3 saat spora gidip agirlik ve cardio yaptigimi baska bi arkadas sormus simdi mi onceden mi diye cevap yazarken bu yazisini gordum simdi tabiki yapamam cocugum yokken gityim spora ve eve gelmeye yokus inmeye bacaklar tutmuyordu akabinde meyvesini yedim ve 93 den 75 e dustum Allaha sukur hersey sonradan geldi cocugumu buyuturken kilolarimdan kurtulmak icin herseyi yaparim ama bu ugurda kizim sutunden olacaksa baslarim diyete. Sabah tartildugimda yine eksi gordum bu arkadasi lutfen benin yorumlarima katmayin cunku motivasyonumu dusuruyor dedigim gibi istersem gunumu sadece su icerek geciririm kimseyi ilgilendirmez yeterki zayiflayayim ama yapamazsam da dunyanin sonu degil ayrica dun ki kahvaltim ve yemegimde gayet iyiydi aksami pas gecip oglen yedim yemegimi yapabilirsem aksam yemek dedigimde baska arkadas olurmu canim sutun gider salata elma falan ye dediginde olur cok acikirsam dayanamazsam yerim demistim ki dun o kadar acikmamama ragmen sadece canim istiyor diye yedim internetimin bittigini bugun ara ara girecegimi soyledikten sonra yapilan bu yorum bana saçma geldi bu onun degisiyle tutarsizlik olayi dun yasandi dün diyebilirdi bugun diyeceklerini
Ben kanal tedavisi yaptırınca sonrasında hiç ağrı çekmemiştimDiş tedavilerinde uyuşukluk geçene kadar her şey pek güzel oluyor :) uyuşukluk geçince bazen kabus başlıyor. Ama genelde kanal tedavisi gereken diş gitmeden de ağrıdığı için, bu son kez çekilen bir ağrı diye katlanıyor insan. Sonuçta geçecek ve bir daha o dişi hiç bir şey ağrıtamayacak :)
Yiyoruz yiyoruz artı görüyoruz.Ben de anormal şekilde artıyım. Ben 65 i kabullendim ya.. artık 6 ay sonra listeye girer bir daha mezun olup o zaman veririm. Arkadaş bu nedir aylardır 63 görmedim yahu :) Bizim bu sık tartılmalarımız da ayrıca başa bela.
Benimde daha önce oyle olmuştu ama bu yaparken bile ağrıdi valla doktor zaten eğer ağrı durmazsa mecbur cekecegiz sıkıntılı dedi halbuki benim o dişten hiç şikayetim bile yoktu ağrı olmuyordu hiç ilginc :)Ben kanal tedavisi yaptırınca sonrasında hiç ağrı çekmemiştim
Doktor elinden de fark ediyor sanirim neyse detoks yapıyormuş gibi düşün krizi kara çevirBenimde daha önce oyle olmuştu ama bu yaparken bile ağrıdi valla doktor zaten eğer ağrı durmazsa mecbur cekecegiz sıkıntılı dedi halbuki benim o dişten hiç şikayetim bile yoktu ağrı olmuyordu hiç ilginc :)
Bende sana onu diyecektim gerçi ölçmedim tamamlayalım ölçeğim gayet memnunum TV izlerken yapıyorum :)Kızlar ben spor salonuna gitmeye karar verdim. Evdede yapmaya devam edeceğim. Ikisi beraber inşallah işe yarar yoksa ben olduğum yerde kalacağım galiba.Cherry Mom sanki bizim alt bacak egzersizi işe yarayacak gibi
ayyy esra çok güldüm " kızım eccuk öteye git yarasam kalkamam"Bende sana onu diyecektim gerçi ölçmedim tamamlayalım ölçeğim gayet memnunum TV izlerken yapıyorum :)
Salon için vaktin imkanın varsa git tabi canım ama güzel bir salona git oralara hep zayıf hanımlar geliyor iyice gaza geliyorsunbirde ortam ne kadar ferah ise okadar zevk alıyor insan.
Ben bekarkan su büyük salon zincirleri olan Mac F..Ye gittim 65 kg ile en şişman bendimama baya iyi geldi orası bana temiz ferah.
Sonra iki sene öncede hani şu sadece kadınların girdiği salonlar var ya * Fit merdiven alti gibi küçücük orda 70 ksuur kilo ile en zayıf bendimama hiç motive olamadım havasız dar sıkışık kızım eccuk öteye git yatarsam kalkamam diyen teyzoslar vardi ☺ özetle salona mutlaka git ama iyi bir yer bul çok sevindim adına keşke bende gitsem
ayyy esra çok güldüm " kızım eccuk öteye git yarasam kalkamam"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?