- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.401
Burası bi takım ve herkes birbirinden sorumlu. Senin de dediğin gibi herkesin telefonu sürekli elinde değil. Bugün görmüştür bugün yazmıştır. Bunu ortalık karıştırmak için yapacak son kişilerden biri o. Bi takımdaysan kilo verip vermemen buradaki herkesi tabiki de ilgilendirir
Sen mi karar veriyorsun canim kimin girip cikicagina
AynenSen mi karar veriyorsun canim kimin girip cikicagina
Artı gelirsen takımdaki insanlar zaman ve enerjisini sana harcayacak, seni motive edecek.. ama sen yersen kimse sana laf edemeyecek spor yap da demeyecek.. eee başka ? Hayatımda bu kadar densizlik görmedim ya..Arkadasim diyelimki kilo vermedim ve tam tersi artiya ciktim o zaman ne olacak ki en fazla arkadaslra gaz verir ama kimsede sen ne yedinde kilo vermedim yat yere 1000 sinav cek diyemez
Nereden gözardı ediyorduk canım benim ?
Denizcim muhatap olma banlanir zatenArtı gelirsen takımdaki insanlar zaman ve enerjisini sana harcayacak, seni motive edecek.. ama sen yersen kimse sana laf edemeyecek spor yap da demeyecek.. eee başka ? Hayatımda bu kadar densizlik görmedim ya..
ic arti gelmedim ve spor da yaptim buraya yazmazsam bile ayni devam edecegim canim sag olArtı gelirsen takımdaki insanlar zaman ve enerjisini sana harcayacak, seni motive edecek.. ama sen yersen kimse sana laf edemeyecek spor yap da demeyecek.. eee başka ? Hayatımda bu kadar densizlik görmedim ya..
Denizcim muhatap olma banlanir zaten
Teşekkürler canım.. Yaşlı bir insanım, kafam gürültü kaldırmıyordennisgo Kişinin profiline girip göz ardı et diyebilirsiniz mesajları gözükmez rahatsız olanlar yapabilir :)
Sorma benimde dış agrisi yeteri kadar zonklatiyor zatenTeşekkürler canım.. Yaşlı bir insanım, kafam gürültü kaldırmıyor
2 saat dolunca aldim canım hafifledi yeni yeni şükürAğrı kesici vermişlerdir mutlaka fayda görmedin mi canım ?
O hemen belli olmaz.. şimdi diş ağrısından sıvı besleneceksin.. bir iki güne direk eksi olur :) su falan içebiliyor musun? Ağrı engel oluyor mu? Kanal tedavisi daha zor çok uğraşıyorlar ya sinirleri öldürmek için ağrısı da çok oluyor. Bugünü atlatırsan rahat edersin muhtemelen..Sorma benimde dış agrisi yeteri kadar zonklatiyor zaten
Ya bu arada geçen hafta dış çekilince ne güzel eksi görmüştüm bu sefer kanalda artı gordumnede olsa amalgam dolgu ağırlık yaptı sanırım
Ayy inşallah öyle bir durum olmaz sende de iyi cesaret varmışBen kanal yaptırıp arkadaşa gitmiştim ve 1 saat geçti aradan yedim içtim. Sonra 2 gün koskocaman şişmişti dudağımtabi ağrısı da cabası.
Şu içiyorum canim şimdilik sıkınti yok bakalım umarım yarına daha iyi olurO hemen belli olmaz.. şimdi diş ağrısından sıvı besleneceksin.. bir iki güne direk eksi olur :) su falan içebiliyor musun? Ağrı engel oluyor mu? Kanal tedavisi daha zor çok uğraşıyorlar ya sinirleri öldürmek için ağrısı da çok oluyor. Bugünü atlatırsan rahat edersin muhtemelen..
Diş tedavilerinde uyuşukluk geçene kadar her şey pek güzel oluyor :) uyuşukluk geçince bazen kabus başlıyor. Ama genelde kanal tedavisi gereken diş gitmeden de ağrıdığı için, bu son kez çekilen bir ağrı diye katlanıyor insan. Sonuçta geçecek ve bir daha o dişi hiç bir şey ağrıtamayacak :)Ayy inşallah öyle bir durum olmaz sende de iyi cesaret varmış
:))))) Evet yiyemem ama ağrı olursa sporda yapamam neyse sen bardağın dolu tarafını gormussundişle ilgili işlem demek hiç birşey yiyememek demek, bu hafta güzel bi eksi gelir mi
şaka yapıyorum tabi ki geçmiş olsun:)
Bak yine masal gibi anlattın diğer dişlerimi de yaptırmasim geldiDiş tedavilerinde uyuşukluk geçene kadar her şey pek güzel oluyor :) uyuşukluk geçince bazen kabus başlıyor. Ama genelde kanal tedavisi gereken diş gitmeden de ağrıdığı için, bu son kez çekilen bir ağrı diye katlanıyor insan. Sonuçta geçecek ve bir daha o dişi hiç bir şey ağrıtamayacak :)
kuzucuk burada hiç kimse diğer bir arkadaşı aşağılamaz kötü düşünmez kimse seninle ilgili kötü bir şey söylemedi herkes iyiliğin için yazdı ama sen yanlış anlamışsın gerginliğe gerek yok takımda huzursuzluk istemiyoruz tarzını düzeltmezsen canım kendine başka takım bulSen mi karar veriyorsun canim kimin girip cikicagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?