Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadasim diyelimki kilo vermedim ve tam tersi artiya ciktim o zaman ne olacak ki en fazla arkadaslra gaz verir ama kimsede sen ne yedinde kilo vermedim yat yere 1000 sinav cek diyemez
Artı gelirsen takımdaki insanlar zaman ve enerjisini sana harcayacak, seni motive edecek.. ama sen yersen kimse sana laf edemeyecek spor yap da demeyecek.. eee başka ? Hayatımda bu kadar densizlik görmedim ya..

H
Artı gelirsen takımdaki insanlar zaman ve enerjisini sana harcayacak, seni motive edecek.. ama sen yersen kimse sana laf edemeyecek spor yap da demeyecek.. eee başka ? Hayatımda bu kadar densizlik görmedim ya..
ic arti gelmedim ve spor da yaptim buraya yazmazsam bile ayni devam edecegim canim sag ol

Teşekkürler canım.. Yaşlı bir insanım, kafam gürültü kaldırmıyor
Sorma benimde dış agrisi yeteri kadar zonklatiyor zaten
Ya bu arada geçen hafta dış çekilince ne güzel eksi görmüştüm bu sefer kanalda artı gordum nede olsa amalgam dolgu ağırlık yaptı sanırım

Sorma benimde dış agrisi yeteri kadar zonklatiyor zaten
Ya bu arada geçen hafta dış çekilince ne güzel eksi görmüştüm bu sefer kanalda artı gordum nede olsa amalgam dolgu ağırlık yaptı sanırım
O hemen belli olmaz.. şimdi diş ağrısından sıvı besleneceksin.. bir iki güne direk eksi olur :) su falan içebiliyor musun? Ağrı engel oluyor mu? Kanal tedavisi daha zor çok uğraşıyorlar ya sinirleri öldürmek için ağrısı da çok oluyor. Bugünü atlatırsan rahat edersin muhtemelen..

Şu içiyorum canim şimdilik sıkınti yok bakalım umarım yarına daha iyi olur
Bu hafta su artılarımi eritmekle uğraşacağım anlaşılan sıvı bana mustehak

Ayy inşallah öyle bir durum olmaz sende de iyi cesaret varmış
Diş tedavilerinde uyuşukluk geçene kadar her şey pek güzel oluyor :) uyuşukluk geçince bazen kabus başlıyor. Ama genelde kanal tedavisi gereken diş gitmeden de ağrıdığı için, bu son kez çekilen bir ağrı diye katlanıyor insan. Sonuçta geçecek ve bir daha o dişi hiç bir şey ağrıtamayacak :)

Bak yine masal gibi anlattın diğer dişlerimi de yaptırmasim geldi

Sen mi karar veriyorsun canim kimin girip cikicagina
kuzucuk burada hiç kimse diğer bir arkadaşı aşağılamaz kötü düşünmez kimse seninle ilgili kötü bir şey söylemedi herkes iyiliğin için yazdı ama sen yanlış anlamışsın gerginliğe gerek yok takımda huzursuzluk istemiyoruz tarzını düzeltmezsen canım kendine başka takım bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…