Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni açıldı eve 20dk yürüme mesafesinde 1 aylık üyelik yaptırıp gidip deneyeceğim bir. Teyzelerin olacağını sanmıyorum ama hamileyken başka bir yere gitmiştim 60 70 yaşında iki öğretmen vardı emekli benden iyi yapıyorlardı utanmistim kendimden

Evet öyle tiplerde var sabah aksam.gelip her grup dersine giriyorlar ya belki yaşlanınca bizde öyle oluruz bilemezsin sende seviyorsun spor yapmayı
Benim gözümde aletli pilateste ama biraz daha zayıflamam lazım sanirim

Evet öyle tiplerde var sabah aksam.gelip her grup dersine giriyorlar ya belki yaşlanınca bizde öyle oluruz bilemezsin sende seviyorsun spor yapmayı
Benim gözümde aletli pilateste ama biraz daha zayıflamam lazım sanirim
Aletli pilates çok iyi ama 12 saati 350 lira 1 aylık çok fazla 1 ayda olacak iş degil benim ki de en az 3 ay yapmam lazım

Kızlar ben spor salonuna gitmeye karar verdim. Evdede yapmaya devam edeceğim. Ikisi beraber inşallah işe yarar yoksa ben olduğum yerde kalacağım galiba. Cherry Mom sanki bizim alt bacak egzersizi işe yarayacak gibi
Gideceğin salonda iyi de bir antrenör olsa sana çok yardımcı olur bence.. iyi düşünmüşsün canım

ayyy esra çok güldüm " kızım eccuk öteye git yarasam kalkamam"
Ay ben de koptum Cherry Mom
Ben de bir kere eve yakın diye senin tarif ettiğin gibi bir salona gittim. Teyzeler gün yapıyordu ya.. her antremana kek börekle geliyorlardı. Spor sonrası yiyip içiyorlardı. Kilo vermek isteyenler, çalışanlar kafayı yiyordu.

En son spor salonuna yazıldığımda kuzenim var annemle yaşıt o da yazılmıştı görümcesi felan.
Ben bir aletle hareketi yapamayınca sen onu yapamıyo musun diyordu bana ben de eğer onlar gelirse çıkıyordum ya da girip bakıyordum beni farketmedilerse hiç girmiyordum

Aynen canım herşeyin başı sağlık. Sabahları benim topuklarım sızlıyordu yere basamıyordum. Düzenli spor yapmaya başladıktan sonra düzelmeye başladı. Bedenimizde boşu boşuna taşıyoruz bunca yükü. Ayaklar dizler isyanda. Kurtulalım sonsuza kadar inşallah.

Bu arada lalelerin çok güzel leylim içimi açtın.

Benn bile ariyorum ama yokben simdi bi operasyon gecirsemn kim yapacak isleri,bana yardımcı olunmasini gectim.anca esimin izne cikmasi lazim
Ben de aynı durumdayım. O yüzden hep dua ederim başıma bişey gelmesin diye. Ben olmasam çocuklar ne olur korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…