- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.441
Yeni açıldı eve 20dk yürüme mesafesinde 1 aylık üyelik yaptırıp gidip deneyeceğim bir. Teyzelerin olacağını sanmıyorum ama hamileyken başka bir yere gitmiştim 60 70 yaşında iki öğretmen vardı emekli benden iyi yapıyorlardı utanmistim kendimdenBende sana onu diyecektim gerçi ölçmedim tamamlayalım ölçeğim gayet memnunum TV izlerken yapıyorum :)
Salon için vaktin imkanın varsa git tabi canım ama güzel bir salona git oralara hep zayıf hanımlar geliyor iyice gaza geliyorsunbirde ortam ne kadar ferah ise okadar zevk alıyor insan.
Ben bekarkan su büyük salon zincirleri olan Mac F..Ye gittim 65 kg ile en şişman bendimama baya iyi geldi orası bana temiz ferah.
Sonra iki sene öncede hani şu sadece kadınların girdiği salonlar var ya * Fit merdiven alti gibi küçücük orda 70 ksuur kilo ile en zayıf bendimama hiç motive olamadım havasız dar sıkışık kızım eccuk öteye git yatarsam kalkamam diyen teyzoslar vardi ☺ özetle salona mutlaka git ama iyi bir yer bul çok sevindim adına keşke bende gitsem
Evet öyle tiplerde varYeni açıldı eve 20dk yürüme mesafesinde 1 aylık üyelik yaptırıp gidip deneyeceğim bir. Teyzelerin olacağını sanmıyorum ama hamileyken başka bir yere gitmiştim 60 70 yaşında iki öğretmen vardı emekli benden iyi yapıyorlardı utanmistim kendimden
AA nasıl olur iğne batırarak kökleri öldürüyorlar. Bunun ağrısı olmaz mı sonradan? Ağrı eşiğin çok mu yüksekti acaba?Ben kanal tedavisi yaptırınca sonrasında hiç ağrı çekmemiştim
Hadi bakalım umarım iyi olur sana da geçmiş olsun bu aradaİnşallah aynen o iki kere izin almış sen bu boyla o.kiloya düşünce tığ gibi gozukursun :)
Sağol tatlımHadi bakalım umarım iyi olur sana da geçmiş olsun bu arada
Aletli pilates çok iyi ama 12 saati 350 lira 1 aylık çok fazla 1 ayda olacak iş degil benim ki de en az 3 ay yapmam lazımEvet öyle tiplerde varsabah aksam.gelip her grup dersine giriyorlar ya belki yaşlanınca bizde öyle oluruz bilemezsin sende seviyorsun spor yapmayı
Benim gözümde aletli pilateste ama biraz daha zayıflamam lazım sanirim
Bilmiyorum çok yüksek değil ama ağrı çekmedim hiç benAA nasıl olur iğne batırarak kökleri öldürüyorlar. Bunun ağrısı olmaz mı sonradan? Ağrı eşiğin çok mu yüksekti acaba?
Yiyoruz ama cezamızı da çekiyoruz.. hem bugun yiyorsak yarın yemiyoruz. Yerken alıyorsak yemezken neden vermiyoruz :)Yiyoruz yiyoruz artı görüyoruz.
Gideceğin salonda iyi de bir antrenör olsa sana çok yardımcı olur bence.. iyi düşünmüşsün canımKızlar ben spor salonuna gitmeye karar verdim. Evdede yapmaya devam edeceğim. Ikisi beraber inşallah işe yarar yoksa ben olduğum yerde kalacağım galiba.Cherry Mom sanki bizim alt bacak egzersizi işe yarayacak gibi
Ay ben de koptumayyy esra çok güldüm " kızım eccuk öteye git yarasam kalkamam"
Geçmiş olsun kuzumSağol tatlım bugün zor geçecek gibi agrim şimdiden var
Konu yemek olunca demekkiAyy inşallah öyle bir durum olmaz sende de iyi cesaret varmış
En son spor salonuna yazıldığımda kuzenim var annemle yaşıt o da yazılmıştı görümcesi felan.Ay ben de koptumCherry Mom
Ben de bir kere eve yakın diye senin tarif ettiğin gibi bir salona gittim. Teyzeler gün yapıyordu ya.. her antremana kek börekle geliyorlardı. Spor sonrası yiyip içiyorlardı. Kilo vermek isteyenler, çalışanlar kafayı yiyordu.
Varmış bir antrenör ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Benim bacaklar büyük sıkıntıGideceğin salonda iyi de bir antrenör olsa sana çok yardımcı olur bence.. iyi düşünmüşsün canım
Aynen canım herşeyin başı sağlık. Sabahları benim topuklarım sızlıyordu yere basamıyordum. Düzenli spor yapmaya başladıktan sonra düzelmeye başladı. Bedenimizde boşu boşuna taşıyoruz bunca yükü. Ayaklar dizler isyanda. Kurtulalım sonsuza kadar inşallah.Ameliyat sonrasi gibi bi iyilesme sureci var nerdeyse.prp onerdi doktorum, simdilik yipranma var dizlerde,batma sikayetilyle gitmistim.tamda spor yapip kilo vericek kaslarini guclendiriceksin diye banada soyledi.bana verdigi spor yuzme ve 30 dk gecmeyen yuruyus,pilates.uymaya çalışıyorum en azindan ilerlemiyor.dayanamadigim zaman verir sanirim bu tedaviyi.tekrar gecmis olsun.tesekkur ederim.
Yani kizlar kilonun sagligimiza verdigi zaearlarin bir örneği bu sadece.ona gore sabirli olun yavas ama az verin verinn yeeterki.
Boş ver ortim hepimize yürümüşArkadaş kime çemkirmiş anlayamadım bana mı demiş
Kafamda deli sorularYiyoruz ama cezamızı da çekiyoruz.. hem bugun yiyorsak yarın yemiyoruz. Yerken alıyorsak yemezken neden vermiyoruz :)
Getir biraz bizimkilerle oynasın diicem ama...2 saat yeme içme demişti şimdi bir.agri kesici aldim etki eder ins oglanda hiç durmuyor tepemde zıplıyor şöyle anlarda bir akraba eş dost arıyor insan
Ben de aynı durumdayım. O yüzden hep dua ederim başıma bişey gelmesin diye. Ben olmasam çocuklar ne olur korkusu varBenn bile ariyorum ama yokben simdi bi operasyon gecirsemn kim yapacak isleri,bana yardımcı olunmasini gectim.anca esimin izne cikmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?