- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.581
Evet bende buldum 9 km uzaklıkta :) randevu almak gerekiyor mu acaba
toplight kaptanım aynı yer size daha yakın
Çankaya Toplum Sağlığı Merkezi
Poğaça kokusu buraya geldiBu saatte eşime poğaça yapıyorum. Ağliciğiimm
Benim spora bak yerlerde sürünüyor :) benim artının nedeni bu tabloda yatıyor benceSporlarda son durum kizlar eksik yok umarım,haydi hep birlikte tabloyu dolduralım ❤
Eki Görüntüle 2592778
Yapmak -300 yapıp yememek -600 olmalı bence :)Bu saatte eşime poğaça yapıyorum. Ağliciğiimm
Unutkanlık yapıyor mu bilmiyorum ama mutsuzluk yapıyor diye okumuştum bir yerde muadili şeyler yersen bence sorun olmaz mesela buğday keşkeği gibi ya da bulgur pilavı gibi sonuçta ekmek de undan olan bir şey ya da evde kendin yap hem içindekileri bilirsin madem o kadar az tüketiyorsun dondurucuya atarsın bölüp bittikçe çıkarırsınCanım unutkanlik yapar mı bilmiyorum ama ben bir donem Karatay yaparken annemde bana çok ısrar etmişti günde 1 dilim ye bari kalbine zarar diye inanmadim güldüm sonra nette arastirdim ki gerçekten uzun vadede ekmeksiz hayat kalp sağlığını bozuyormus
Çok meşhur bir kolluk var fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle çocuk boğulmuyormuş ters de dönmüyormuşpawlover birde geçen sene öğrenmiştim bunu çocuklarin boğulma süresi saddce 20 saniyeymis yani bu demek oluyor ki bir an bile birakmayacaksin allah korusun
Dün, siyez ve tam buğday ununu karıştırıp yaptım evde, öyle yedimUnutkanlık yapıyor mu bilmiyorum ama mutsuzluk yapıyor diye okumuştum bir yerde muadili şeyler yersen bence sorun olmaz mesela buğday keşkeği gibi ya da bulgur pilavı gibi sonuçta ekmek de undan olan bir şey ya da evde kendin yap hem içindekileri bilirsin madem o kadar az tüketiyorsun dondurucuya atarsın bölüp bittikçe çıkarırsın
Yusyuvarlak olanları diyorsun değil mi ?Çok meşhur bir kolluk var fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle çocuk boğulmuyormuş ters de dönmüyormuş
Daha önceden öyle yapıyordum ama eşim ve çocuk baya yiyorlar yetiştiremedim ekmek :) mayalanma süresi oluyor falan yine mecbur dışarıdan alıyorsunUnutkanlık yapıyor mu bilmiyorum ama mutsuzluk yapıyor diye okumuştum bir yerde muadili şeyler yersen bence sorun olmaz mesela buğday keşkeği gibi ya da bulgur pilavı gibi sonuçta ekmek de undan olan bir şey ya da evde kendin yap hem içindekileri bilirsin madem o kadar az tüketiyorsun dondurucuya atarsın bölüp bittikçe çıkarırsın
Onda kafayı sokamıyor bizim arkadaşlar kızlarına kullanmıştı kız 3 yaşında yüzmeyi öğrendi şimdi kolluksuz yüzüyor ben almayı düşünüyorum yaza inşallah biz yelek aldık hiç memnun kalmadık çocuk rahat edemedi hiç bir şeysiz soktuk oynattık denizde tabiYusyuvarlak olanları diyorsun değil mi ?
Ona bakmıştım ama yine insan bırakamaz psikolojik herhalde birde bizimki bilerek kafayı sokuyor
Dur daha hamur mayalanıyoPoğaça kokusu buraya geldi
Ah keşke öyle olsaYapmak -300 yapıp yememek -600 olmalı bence :)
Menunde açık var zaten o yüzden kaçamak gibi düşünmüyorum ben kaloriside azmisMenü
Sabah
Yok
Ara 11. 00
10 yer fıstığı
Öğle
Yoğurt ve lahana sarması
Ara
5 çiğ fındık
Akşam
Salata azıcık peynirküçük bir dilim mısır ekmeği yoğurt
Bu gün bir kaçamak var denebunu diye bir site var ürünler gönderiyorlar ve deneyip yorum yazıyorsun tamtahıllı mısır gevrek bar yedim 90 kalori imiş
Tam tahıllı diyor zaten şöyle karar verdim diğer gelenlerin 1 lokma tadına bakıcam sadece yorum yazabilmek içinMenunde açık var zaten o yüzden kaçamak gibi düşünmüyorum ben kaloriside azmis
1 lokma yiyip durabilirsen ne âlâ bazen o ilk ısırık tehlikeli oluyorTam tahıllı diyor zaten şöyle karar verdim diğer gelenlerin 1 lokma tadına bakıcam sadece yorum yazabilmek için
Yok arkadaşa veririm o koparır verir1 lokma yiyip durabilirsen ne âlâ bazen o ilk ısırık tehlikeli oluyor
Sayılır canım güzelmiş yapcimmm yarınOturduğum yerden bunu yaptım bence çok eğlenceli denesenize benim için
Cherry Mom spor sayılır benxe pturduğum yerden de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?