Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende buldum 9 km uzaklıkta :) randevu almak gerekiyor mu acaba
toplight kaptanım aynı yer size daha yakın
Çankaya Toplum Sağlığı Merkezi
toplight bi obezite merkezine gidiyodu o bu degildir herhalde.ben o zaman bakmistim burda varmi diye bulamamistim.bu merkezi ise arkadastan ogrenmistim.e her isteyen bi sorsun ilce saglik mudurluklerine ücretsiz diyetisyen

Unutkanlık yapıyor mu bilmiyorum ama mutsuzluk yapıyor diye okumuştum bir yerde muadili şeyler yersen bence sorun olmaz mesela buğday keşkeği gibi ya da bulgur pilavı gibi sonuçta ekmek de undan olan bir şey ya da evde kendin yap hem içindekileri bilirsin madem o kadar az tüketiyorsun dondurucuya atarsın bölüp bittikçe çıkarırsın

Dün, siyez ve tam buğday ununu karıştırıp yaptım evde, öyle yedim gerçekten yapıp dondurucuya atmak güzel fikir.

Çok meşhur bir kolluk var fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle çocuk boğulmuyormuş ters de dönmüyormuş
Yusyuvarlak olanları diyorsun değil mi ?
Ona bakmıştım ama yine insan bırakamaz psikolojik herhalde birde bizimki bilerek kafayı sokuyor

Daha önceden öyle yapıyordum ama eşim ve çocuk baya yiyorlar yetiştiremedim ekmek :) mayalanma süresi oluyor falan yine mecbur dışarıdan alıyorsun

Yusyuvarlak olanları diyorsun değil mi ?
Ona bakmıştım ama yine insan bırakamaz psikolojik herhalde birde bizimki bilerek kafayı sokuyor
Onda kafayı sokamıyor bizim arkadaşlar kızlarına kullanmıştı kız 3 yaşında yüzmeyi öğrendi şimdi kolluksuz yüzüyor ben almayı düşünüyorum yaza inşallah biz yelek aldık hiç memnun kalmadık çocuk rahat edemedi hiç bir şeysiz soktuk oynattık denizde tabi

Menunde açık var zaten o yüzden kaçamak gibi düşünmüyorum ben kaloriside azmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…