Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Halen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Ayy ben de öyleydim ama bu sıvı beni bu kadar düşürdüyse kilomu da düşürmüştür diye ümit ediyorum
Sana yeni bişeyler denemek lazım sanki ama ne denesen ki acaba? Şu toplum sağlığını aradın mı? Belki güzel bi fikir verir

Ya ona eşim evde olduğu zaman gitmem lazım

Cherry Mom cezam için 1000 ip atladım. Kolumu kaldıracak halimde kalmadı artık. Bu arada buraya ilk geldiğim de ip atlamayı size heveslenip başlamıştım 100 ipi bir gün de soluk soluğa zor atliyordum. Bugün 1000 ipi 30 saniye aralar vererek tek seferde atladım ben baya yol katetmişim

Süpersin canım ip atladıkça kondisyonun yükselmiş süper..

Ketoya nasıl bakıyosunuz kızlar? Bu ara çok yapan duyuyorum. Şöyle bi araştırdım tereyağını falan görünce bi düşündürttü beni. Sizin fikriniz nedir?
Yapan bende çok fazla duyuyorum. Ama bana çok zor geliyor. Benim diyet anlayışım Herşey den yemek yasak yok benim listemde o yüzden bana çok zor

Sen kurarsın yine menü dengeni eminim ama liste dışındayken daha duzenli yazıyorsun takıma bizide bilgilendiriyordun mahrum kaldik vallahi :) neyse yoğunluğunu yazdin eski düzende yeniden bekleriz :)
Gelelim sevimsiz mevzuya 70 puan ceza yazdım canım umarım eksi gelirsin bu hafta

Halen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Ben bütün hafta artı gidiyorum cuma günü 100 gr cik gidiyor. Bu cuma bir spordan önce bi spordan sonra tartılacağım inşallah birinde eksi görürüm
Ben de artıyım offff.. batsın bu dünya..
Tamam yaaaa, söylüyorum .daha erkendi ama...
Yeni bisey de degilki..haslanmis lahana suyu iciyorum 2-3 gündür.belki odemdir belki yag 600 gr gitti.devam ediyorum.masallah diyin durursa sizden bilirimyarin sabah alin lahanalari aksama kadar icin cumayi kurtaralim barii

Ketoya nasıl bakıyosunuz kızlar? Bu ara çok yapan duyuyorum. Şöyle bi araştırdım tereyağını falan görünce bi düşündürttü beni. Sizin fikriniz nedir?
Zaten tatlidan kısıyor um bari meyvemi yiyeyim demi, sanmıyorum yapabilecegimi ama denenebilirde tabi.bir ara metabolik balance denemistim ona benziyo 2 gun mide bulantısı yapinca birakmistim ama azda olsa eksilmistim

Maaşallah

Yogunluk azalacak gibi gorunuyor, en son bugun eve gelen emlakci kafamiza yatti artik bizim kesin karari vermemiz gerek, satmaya karar verirsek de isleri o halledecek. Ben yaza kadar emzirmeyi birakmak istiyorum ve emzirmeyi birakmadan da hedefe ulasip korumaya gecmem gerek. Motivasyonum yerinde sadece biraz planlama yapmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…