- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.701
Ayy ben de öyleydim ama bu sıvı beni bu kadar düşürdüyse kilomu da düşürmüştür diye ümit ediyorumHalen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Ya ona eşim evde olduğu zaman gitmem lazımAyy ben de öyleydim ama bu sıvı beni bu kadar düşürdüyse kilomu da düşürmüştür diye ümit ediyorum
Sana yeni bişeyler denemek lazım sanki ama ne denesen ki acaba? Şu toplum sağlığını aradın mı? Belki güzel bi fikir verir
Bu regl nasıl şişiren bişey ya. 4 gün var ama bugün davul gibiyim. Resmen son 10 gün başlıyor şikayetlerim. Senin de ondandır İnşaAllah cnmHalen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Evet doğru Emreyle zor olur. Randevuyu uzak tarihe veriyodur belki bi arasaydın keşkeYa ona eşim evde olduğu zaman gitmem lazım
Dogru diyorsun sormakta fayda varEvet doğru Emreyle zor olur. Randevuyu uzak tarihe veriyodur belki bi arasaydın keşke
Abooo 130
Ben bütün hafta artı gidiyorum cuma günü 100 gr cik gidiyor. Bu cuma bir spordan önce bi spordan sonra tartılacağım inşallah birinde eksi görürümHalen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Ben de artıyım offff.. batsın bu dünya..Halen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Süpersin canım ip atladıkça kondisyonun yükselmiş süper..Cherry Mom cezam için 1000 ip atladım. Kolumu kaldıracak halimde kalmadı artık. Bu arada buraya ilk geldiğim de ip atlamayı size heveslenip başlamıştım 100 ipi bir gün de soluk soluğa zor atliyordum. Bugün 1000 ipi 30 saniye aralar vererek tek seferde atladım ben baya yol katetmişim
Yapan bende çok fazla duyuyorum. Ama bana çok zor geliyor. Benim diyet anlayışım Herşey den yemek yasak yok benim listemde o yüzden bana çok zorKetoya nasıl bakıyosunuz kızlar? Bu ara çok yapan duyuyorum. Şöyle bi araştırdım tereyağını falan görünce bi düşündürttü beni. Sizin fikriniz nedir?
Sen kurarsın yine menü dengeni eminim ama liste dışındayken daha duzenli yazıyorsun takıma bizide bilgilendiriyordun mahrum kaldik vallahi :) neyse yoğunluğunu yazdin eski düzende yeniden bekleriz :)Selamlar
yeni gelen arkadaslar var sanirim bu haftanin yogunlugunda kacirmisimmissERE @MorVampirella hosgeldiniz
Cherry Mom bugun oglen pizza aksam makarna oldu bana guzel bir ceza lazim
bu hafta maalesef fazla dikkat edemedim yine de arti gelmemek icin elimden geleni yapicam.
Halen artiyim ne olcak boyle 1 günde mucize olur mu regli oluyorumdur inşallah
Ben bütün hafta artı gidiyorum cuma günü 100 gr cik gidiyor. Bu cuma bir spordan önce bi spordan sonra tartılacağım inşallah birinde eksi görürüm
Tamam yaaaa, söylüyorum .daha erkendi ama...Ben de artıyım offff.. batsın bu dünya..
Zaten tatlidan kısıyor um bari meyvemi yiyeyim demi, sanmıyorum yapabilecegimi ama denenebilirde tabi.bir ara metabolik balance denemistim ona benziyo 2 gun mide bulantısı yapinca birakmistim ama azda olsa eksilmistimKetoya nasıl bakıyosunuz kızlar? Bu ara çok yapan duyuyorum. Şöyle bi araştırdım tereyağını falan görünce bi düşündürttü beni. Sizin fikriniz nedir?
MaaşallahTamam yaaaa, söylüyorum .daha erkendi ama...
Yeni bisey de degilki..haslanmis lahana suyu iciyorum 2-3 gündür.belki odemdir belki yag 600 gr gitti.devam ediyorum.masallah diyin durursa sizden bilirimyarin sabah alin lahanalari aksama kadar icin cumayi kurtaralim barii
Yogunluk azalacak gibi gorunuyor, en son bugun eve gelen emlakci kafamiza yatti artik bizim kesin karari vermemiz gerek, satmaya karar verirsek de isleri o halledecek. Ben yaza kadar emzirmeyi birakmak istiyorum ve emzirmeyi birakmadan da hedefe ulasip korumaya gecmem gerek. Motivasyonum yerinde sadece biraz planlama yapmam gerek.Sen kurarsın yine menü dengeni eminim ama liste dışındayken daha duzenli yazıyorsun takıma bizide bilgilendiriyordun mahrum kaldik vallahi :) neyse yoğunluğunu yazdin eski düzende yeniden bekleriz :)
Gelelim sevimsiz mevzuya 70 puan ceza yazdım canım umarım eksi gelirsin bu hafta ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?