- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.741
Ama sen onlari gormezden geliyorsun.Ne belalı hafta ya. Sanki yeryüzünün tüm karbon ve tatlıları geçit töreni yapıyor önümde ya.. bu nedir hiç anlamıyorum. Aylarca emek verip kurtulduğum kiloları bir haftada geri almamı istiyor sanırım evren :)
Sarmayı yemeye varım ama lahana suyu hiç bana göre değilLahanayı hasliyon sarma yapıyon suyunu iciyon üstünede sarmayı yiyon
Çok sevindim canım.. dizin de bir an önce geçerse keyfinize diyecek yok..Bu arada eşim işe giriyor benim diz de hala dikkat etmeliyim onun için işten izin aldım annemlerdeyim eşim evrak yaptıracak
Bugün iki kaçağım var. Ödem atıcı yok. Dışarıda oluyoruz WC sorunu olmasın diye ödem atıcı içemiyorum. Su bile az içiyorum. Of şu hafta bir geçse haftaya biraz düzene gireceğim ama bu beslenme tipi alışkanlık olmamalı.. diyet yaparken daha iradeliyim haliyle şu an mezunum diye oluyor bunlar. Ama dengeleyeceğim emeklerime değer veriyorum :)Ama sen onlari gormezden geliyorsun.
En fazla birini secip arkasina odem aticiyi dayiyorsun degilmi
Merhaba hosbuldukSelamlar
yeni gelen arkadaslar var sanirim bu haftanin yogunlugunda kacirmisim @missEREMor Vampirella hosgeldiniz
Cherry Mom bugun oglen pizza aksam makarna oldu bana guzel bir ceza lazim
bu hafta maalesef fazla dikkat edemedim yine de arti gelmemek icin elimden geleni yapicam.
Ayy bu harika bi şeyTamam yaaaa, söylüyorum .daha erkendi ama...
Yeni bisey de degilki..haslanmis lahana suyu iciyorum 2-3 gündür.belki odemdir belki yag 600 gr gitti.devam ediyorum.masallah diyin durursa sizden bilirimyarin sabah alin lahanalari aksama kadar icin cumayi kurtaralim barii
günaydınlarrr valla bana da çok cazip geliyor keto tatlım her an niyeti bozup başlayabilirimKetoya nasıl bakıyosunuz kızlar? Bu ara çok yapan duyuyorum. Şöyle bi araştırdım tereyağını falan görünce bi düşündürttü beni. Sizin fikriniz nedir?
Denesek mi birlikte kaptanımgünaydınlarrr valla bana da çok cazip geliyor keto tatlım her an niyeti bozup başlayabilirim
Pazartesi başlasak mı? Haftasonu bi alışveriş filan yaparızne zaman başlayalım
Bakayım hemen ben de örnek listeleri falan araştırdım biraz güzel gözüküyolar. Onlara da bakim biolur şekerim iyi olur face de ketojonik diyet yapanlar diye bir grup var bayaa güzel bilgiler var bir de keto kafası diye bir arat netten youtube da güğzel şeyler var
Biraz Karatay a benziyor sanki arada ki fark ne acabaBakayım hemen ben de örnek listeleri falan araştırdım biraz güzel gözüküyolar. Onlara da bakim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?