- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.421
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.921
senin dedigin gibi direnc kilo bendede 65 64 gibi bir rakamdi sonrasi su gibi aktiAllahimmmm ne güzel bunun temeli patates yoğurt mu yani ? Yoksa psikolojik mi spor flan ne yaptın bu süreçte mesela
herhangi bir saglik problemin yoksa deneyebilirsin diye düşünüyorum canim
Bende migren var canim uzun süre açlık olmuyor bende ama tam detayını bilmiyorum bakacağımherhangi bir saglik problemin yoksa deneyebilirsin diye düşünüyorum canim
ben kendimi hep oruc tutuyormus gibi düşündüm o sekilde iki günü hic bozmamıştım
anldim canım insan kendini daha iyi bilir kendine uygun görürsen denersin benim ki bilmeden yaptığım bi baslangictiBende migren var canim uzun süre açlık olmuyor bende ama tam detayını bilmiyorum bakacağıminan çok sevindim adına
Süper misin nesinKendime şişme yelek almıştim netten 40 beden 5cm kadar bolluk var 38 alacağımhavami da atayim surda dursun
Aslında sen de sporla kilo verdin. Tedavi ile gelen gidiyor sonrasında sen de ince olmalısın..Ben kilo olarak zayıfım ama görünüş olarak hantalım sen öyle değilsin mükemmel bişeygeçen bi kızla karşılaştım bahsetmiştim spora gidiyomuş filan işte kız benden kilo olarak fazla! Boylarımız bi santim ancak oynuyodur ve benden acayip inceydi çok kıskandım sende aynı öylesin bence
Sandviçler ile vücut şaşırsın eksi gel sen yarınYarın tartı günü çok stresliyim ben ya
Ben hiç sevmem sadece kızartma yiyebiliyorum canım. O nedenle de yiyemiyorum diyette :)Aa ben içli köfteyi haşlama severim üzerine yalnız limon sıkarım yağ filan koymam
Tebrikler canım süpersin.. yarın çok iyi bir ortalama gelecek :)Eki Görüntüle 2593891
buda bugunku tarti resmim canim
Bende acaba battaniye serip üstüne mi mat sersem dedim ama çok mu yumuşak olur bu seferde bilemedim. Du bakalım netten aldım kalın mat gelirEvet ya o mat kalınlığı çok önemli benimki de ince 2 tane üst üste koyuyorum yine de yanlarım eziliyor. Ama pilates çok sıkmıyor insani bi basladin mi vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun. Ben şimdilik erteledim biraz kilo verdikten sonra sikilasmak için tekrar yapacağım. Aferin bak hemen basladin artarak devam eder o
Bugün tartı sonrası foto atayım. Kalın değilim aslında ama etim çok cıvık daha önce de demiştim ama benim etim kendimi bildim bileli cıvık. Ortaokulda da böyleydim ilerde çok sarkcam heraldeAslında sen de sporla kilo verdin. Tedavi ile gelen gidiyor sonrasında sen de ince olmalısın..
Günaydın canim tebrikler arti degilsinO zaman ilk tartı benden gelsin işlerim var kahvaltı edip çıkcam o yüzden yürüyüş filan yapamadım-200. %0,37 yanlış hesaplamadıysam
Kizlar bakin hem kabak diyetine uygun hem misafire cikabilcek bi tarif ve sunum,degisiklik arayana surda dursunLabneli tarifi bu sefer de tuzlu yapim dedim
Malzemeler
1 kilo kabak
Pınar labne
Tuz
Eki Görüntüle 2592741
Öncelikle yıkayıp soyduğumuz kabakları uzun ince dilimleyip tuzluyoruz. tost makinesinde pişirip soğumaya bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 2592740 Soğuyan kabakların üstüne labne sürüp iki taneyi uc uca ekleyip sarıyoruz.. gerekirse kürdan batırıyoruz. İster ana öğün ister yemeklerin yanına garnitür olarak tüketiyoruz.
Ve sunum ❤
Eki Görüntüle 2592732 Eki Görüntüle 2592733 Eki Görüntüle 2592734 Eki Görüntüle 2592735 Eki Görüntüle 2592736 Eki Görüntüle 2592737 Eki Görüntüle 2592739
GünaydıınGünaydın canim tebrikler arti degilsin
Sonrada onu yaparizGünaydıınDünkü su kurtardı bence çarşamba artı 200 falandım
Sen tartıldın mı nasıl etkisi lahananınSonrada onu yapariz
Yok erken daha yataktayimSen tartıldın mı nasıl etkisi lahananın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?