Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahimmmm ne güzel bunun temeli patates yoğurt mu yani ? Yoksa psikolojik mi spor flan ne yaptın bu süreçte mesela
senin dedigin gibi direnc kilo bendede 65 64 gibi bir rakamdi sonrasi su gibi akti
ben sadece yürüyüş yapiyorum 3 lt su hala birde aksam 6 da son kez yemek yiyip 11 de uyumus oluyorum

ben yediklerimide duzenledim kendime ozel ayri yemek yapiyorum pratik hazirlanacak şekilde evde ne varsa mesela buzlukta haslanmis kuru fasulye nohut mercimek var cikarip bir tatli kasigi yag ile ister yemek ister corba yapiyorum ya da salata şeklinde ayarlıyorum
iki gun once yagsiz tuzsuz haslasmis makarna yedim yoğurtla
lahana sarip buzluga koymsutum esime yagli tuzlu salcali sosla pisirdim kendime ayri kucuk tencerede sadece suda pişirdim

herhangi bir saglik problemin yoksa deneyebilirsin diye düşünüyorum canim
ben kendimi hep oruc tutuyormus gibi düşündüm o sekilde iki günü hic bozmamıştım
Bende migren var canim uzun süre açlık olmuyor bende ama tam detayını bilmiyorum bakacağım inan çok sevindim adına

Bende migren var canim uzun süre açlık olmuyor bende ama tam detayını bilmiyorum bakacağım inan çok sevindim adına
anldim canım insan kendini daha iyi bilir kendine uygun görürsen denersin benim ki bilmeden yaptığım bi baslangicti

Aslında sen de sporla kilo verdin. Tedavi ile gelen gidiyor sonrasında sen de ince olmalısın..

Bende acaba battaniye serip üstüne mi mat sersem dedim ama çok mu yumuşak olur bu seferde bilemedim. Du bakalım netten aldım kalın mat gelir
Aslında sen de sporla kilo verdin. Tedavi ile gelen gidiyor sonrasında sen de ince olmalısın..
Bugün tartı sonrası foto atayım. Kalın değilim aslında ama etim çok cıvık daha önce de demiştim ama benim etim kendimi bildim bileli cıvık. Ortaokulda da böyleydim ilerde çok sarkcam heralde

Kizlar bakin hem kabak diyetine uygun hem misafire cikabilcek bi tarif ve sunum,degisiklik arayana surda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…