- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.901
Haftaya da bunu deniyim brokoliden bi fayda göremezsemHöf evet yani soğuk olunca içiliyor canim hiç sıkıntı yok
BendeeAy bende o kadar nadir alirim ki eve eskiden sarmasini yapardim rejime gireli onuda yapmaz oldum :))) ama aklımda bundan sonra
Kerevizin,brokolinin,karnibaharin icinde en icilebilir olan haslanmis sebze suyu sanirim,enginar bile idare ehhh kategorisinde benceHaftaya da bunu deniyim brokoliden bi fayda göremezsem
İnşallah canımYarın listeye eksi ile girebilmek duasıyla.. İyi geceler arkadaşlar..
Durtuklemek benim işimO zaman yeni haftaya pilates topuma sarılarak başlıyım sen de yapmadığımda beni dürtükleyiver nasıl fikir
Sabah eksi gelmezsem spora ac gideceğim spordan sonra belki eksilirBen de ya bu sefer artı gelicem gibi çünkü yatıyorum sabah eksi değilsem öğlene beklerim biraz daha düşerim belki
Evet ya o mat kalınlığı çok önemli benimki de ince 2 tane üst üste koyuyorum yine de yanlarım eziliyor. Ama pilates çok sıkmıyor insani bi basladin mi vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun. Ben şimdilik erteledim biraz kilo verdikten sonra sikilasmak için tekrar yapacağım. Aferin bak hemen basladin artarak devam eder o
Vallaha ben bu bilinç altı işine çok inanıyorum. Mesela ben sürekli bacaklarım çok kalın hayatta incelmez deyip duruyorum. Kilo versem bile bacaklar aynı kalır artık dememeye çalışıyorum. Yiyip yiyip kilo almayan insanlar sürekli ne yersem yiyeyim kilo almıyorum derler hepimiz karşılaşmışızdır bilinç atlarını böyle kodluyorlar. Evrene olumlu enerji yaymak lazımKizlar ben yukarıdaki hiç bir şeyi yapmıyorum bu son kilolarin gitmemesi normal bu durumda
Su ayni içiyorum 2,5 3 civarı
Eti çok azalttım eşimde kolesterol çıktı diye yapmıyorum
Cardio yapmıyorum
Yeşil çay en fazla 1 tane
Uyku zaten yok
Tartı desen günde 2 kez offffff
Bunları yapmaya başlayacaksın ve bunları da okudun ya artık senin bilinç altın bunları yapınca zayıflayacağına inandı şu an hemen yap bunları.Kizlar ben yukarıdaki hiç bir şeyi yapmıyorum bu son kilolarin gitmemesi normal bu durumda
Su ayni içiyorum 2,5 3 civarı
Eti çok azalttım eşimde kolesterol çıktı diye yapmıyorum
Cardio yapmıyorum
Yeşil çay en fazla 1 tane
Uyku zaten yok
Tartı desen günde 2 kez offffff
Evet başladım şimdi bisikleti nabzim. Çok yüksek kullanıyorum bir yavaş bir hızlı ..Bunları yapmaya başlayacaksın ve bunları da okudun ya artık senin bilinç altın bunları yapınca zayıflayacağına inandı şu an hemen yap bunları.
Şimdi aklımdan gecmistin patatesten sonra aldı mı diye çok sevindim harika canımiyi geceler uyumayan arkadaslar bir geldim pir geldim azcij internetim vardi turk telekomun sil supurunden gunluk 2 gb kazaninca yazayim dedim
bende isler cok olumlu gidiyo 2 günlük patates yoğurt diyetinden sonra bir haftadir hic diyetimi bozmadim resmen psikojik aclik yokoldu gitti vede regl oldum gecen hafta odemde ucup gitti..birde insülin duzeyim aşırı iyilesti en az 4 saatten once hic acikmamaya basladim ki zaten gunde 4 öğün yiyorum artik
almak ne kelime emniscim bu sabah bile tartildim 61.7 yim tartida aynada belli bir incelme var resmen depo yağlarım çatır çatır yaniyolarŞimdi aklımdan gecmistin patatesten sonra aldı mı diye çok sevindim harika canım
Allahimmmm ne güzel bunun temeli patates yoğurt mu yani ? Yoksa psikolojik mi spor flan ne yaptın bu süreçte meselaalmak ne kelime emniscim bu sabah bile tartildim 61.7 yim tartida aynada belli bir incelme var resmen depo yağlarım çatır çatır yaniyolar
kilo verme isinin matematigini kafamda oturttum biraz birde hedefe cok odanlandim
Allahimmmm ne güzel bunun temeli patates yoğurt mu yani ? Yoksa psikolojik mi spor flan ne yaptın bu süreçte mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?