Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dirençli 5 kiloyu vermenin yolları
DAHA FAZLA SU İÇİN
GÜNDE 3 YEŞİL ÇAY İÇİN
KARDİYO YAPIN

PROTEİN TÜKETİN(et gurubu besin tükettiğinizde vücudunuz bunu sindirmek için daha fazla kalori harcar)
DAHA DÜZENLİ UYUYUN

SIFIR HATA YAPIN
BAĞIRSAK HIZLANDIRAN BESİNLER TÜKETİN

TARTILMAYIN(İşte son 5 kiloda yapılan en büyük hatalardan biri. Kilo gitmedikçe takıntı haline gelir ve siz tartıya çıktığınızda kilonuzun gitmediğini gördükçe inancınızı kaybedersiniz. Ve “sanırım ben kiloyu veremeyeceğim” mesajını bilinçaltına gönderirsiniz. İşte bu saatten sonra o son 5 kilo her zaman sizinle olacaktır. Tartı üstüne çıkmayın, illa çıkacağım derseniz ayda 1 defa olarak tartılın. Unutmayın son 5 kiloyu atmak tüm diyet süresince verdiğiniz kiloyu kaybetmekten daha zordur. )

Kizlar ben yukarıdaki hiç bir şeyi yapmıyorum bu son kilolarin gitmemesi normal bu durumda
Su ayni içiyorum 2,5 3 civarı
Eti çok azalttım eşimde kolesterol çıktı diye yapmıyorum
Cardio yapmıyorum
Yeşil çay en fazla 1 tane
Uyku zaten yok
Tartı desen günde 2 kez offffff

C Cagrihilal1 20dk dayanabildim pilatese matım ince galiba çok canım yanıyo kalın bi mat alayım
Evet ya o mat kalınlığı çok önemli benimki de ince 2 tane üst üste koyuyorum yine de yanlarım eziliyor. Ama pilates çok sıkmıyor insani bi basladin mi vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun. Ben şimdilik erteledim biraz kilo verdikten sonra sikilasmak için tekrar yapacağım. Aferin bak hemen basladin artarak devam eder o

Vallaha ben bu bilinç altı işine çok inanıyorum. Mesela ben sürekli bacaklarım çok kalın hayatta incelmez deyip duruyorum. Kilo versem bile bacaklar aynı kalır artık dememeye çalışıyorum. Yiyip yiyip kilo almayan insanlar sürekli ne yersem yiyeyim kilo almıyorum derler hepimiz karşılaşmışızdır bilinç atlarını böyle kodluyorlar. Evrene olumlu enerji yaymak lazım

Bunları yapmaya başlayacaksın ve bunları da okudun ya artık senin bilinç altın bunları yapınca zayıflayacağına inandı şu an hemen yap bunları.

Bunları yapmaya başlayacaksın ve bunları da okudun ya artık senin bilinç altın bunları yapınca zayıflayacağına inandı şu an hemen yap bunları.
Evet başladım şimdi bisikleti nabzim. Çok yüksek kullanıyorum bir yavaş bir hızlı ..
Tartıyı yarından sonra baza altına koyacağım
Yeşil çay günde 3 hallederim
Et ok su ok
Sadece.uyku bana bağlı değil valla yapacagiim ya
Direnc kilosuna girenler sizide beklerim :))

iyi geceler uyumayan arkadaslar bir geldim pir geldim azcij internetim vardi turk telekomun sil supurunden gunluk 2 gb kazaninca yazayim dedim

bende isler cok olumlu gidiyo 2 günlük patates yoğurt diyetinden sonra bir haftadir hic diyetimi bozmadim resmen psikojik aclik yokoldu gitti vede regl oldum gecen hafta odemde ucup gitti..birde insülin duzeyim aşırı iyilesti en az 4 saatten once hic acikmamaya basladim ki zaten gunde 4 öğün yiyorum artik

Şimdi aklımdan gecmistin patatesten sonra aldı mı diye çok sevindim harika canım

Şimdi aklımdan gecmistin patatesten sonra aldı mı diye çok sevindim harika canım
almak ne kelime emniscim bu sabah bile tartildim 61.7 yim tartida aynada belli bir incelme var resmen depo yağlarım çatır çatır yaniyolar

kilo verme isinin matematigini kafamda oturttum biraz birde hedefe cok odanlandim

almak ne kelime emniscim bu sabah bile tartildim 61.7 yim tartida aynada belli bir incelme var resmen depo yağlarım çatır çatır yaniyolar

kilo verme isinin matematigini kafamda oturttum biraz birde hedefe cok odanlandim
Allahimmmm ne güzel bunun temeli patates yoğurt mu yani ? Yoksa psikolojik mi spor flan ne yaptın bu süreçte mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…