- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.881
Spor yapmak kendim isteyince güzel ama ceza olunca güzel değil bu hep ondan ötürüKız ye ye bu ceza olayı en çok seni etkiledi yemek yemeye korkar oldu n. Öğün yerine yiyebilirsin bence sıkıntı yok
O zaman zıplamak yerine daha sikilastirici spor tercih et bence. Kilon çok değil pilates sana ıyi gelir benceAh keşke ama sanmıyorumbenim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı
Çok niyetlendim de zıplamak yakmıyo pilates çok yakıyoO zaman zıplamak yerine daha sikilastirici spor tercih et bence. Kilon çok değil pilates sana ıyi gelir bence
Olmuşla ölmüşe çare yok sal gitsin inşallah hepimiz eksiyizdirYarın tartı günü çok stresliyim ben ya
Işe yaramasi için yakması lazımÇok niyetlendim de zıplamak yakmıyo pilates çok yakıyo
Eksidemiyiz bilmiyorum ama en son hepimiz artıdaydıkOlmuşla ölmüşe çare yok sal gitsin inşallah hepimiz eksiyizdir
Vay be o zaman kilo olarak yaramasa bile arada içmek lazim .
Benim de midem hep sorunludur. Kardeşim doğal olunca mide etkilenmiyor dedi. Bir süre kullandım hiç sorun yaşamadım. Boğaz ağrım geçince içmeyi unutmaya başladım. Ara ara içiyorum :)
Bişey olmaz canım bulgur ve kıyma yap iki tane ye ne olacakOysaki haşlamaydı
Aa ben içli köfteyi haşlama severim üzerine yalnız limon sıkarım yağ filan koymamBir lahmacun bir ayran bir ana öğün ediyorsenin kilonda ayranı çıkarıyorlar. Haşlama içli köfteden ne olacak ki? Yeter ki yağı olmasın. Haşlayınca tatsız tuzsuz bir şey olduğu için üstüne tereyağı dökülüyor ne de olsa
O zaman yeni haftaya pilates topuma sarılarak başlıyım sen de yapmadığımda beni dürtükleyiver nasıl fikirIşe yaramasi için yakması lazımBende bugün karin çalıştım vücudumun ortası felç
Ayy bende tam olarak öyle seviyorumAa ben içli köfteyi haşlama severim üzerine yalnız limon sıkarım yağ filan koymam
Daha hafif ve lezzetli oluyo canım. Kızartılmışı bana ağır geliyo. Bi de sertAyy bende tam olarak öyle seviyorum
Lahana ic lahanaAh keşke ama sanmıyorumbenim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı
Ay tadı kötüdür gibi geldi ya nasıl içiliyo mu ki? Gerçi benim içtiğim brokoli kadar kötü olamaz daLahana ic lahana
Ay bende o kadar nadir alirim ki eve eskiden sarmasini yapardim rejime gireli onuda yapmaz oldum :))) ama aklımda bundan sonraEvet canim.aslinda cok sansliyiz ülkemizde bol miktarda yetisiyor. Diger ülkelerde tabletlerini alip kullaniyorlarmis.
Ben de ya bu sefer artı gelicem gibi çünkü yatıyorum sabah eksi değilsem öğlene beklerim biraz daha düşerim belkiYarın tartı günü çok stresliyim ben ya
Höf evet yani soğuk olunca içiliyor canim hiç sıkıntı yokAy tadı kötüdür gibi geldi ya nasıl içiliyo mu ki? Gerçi benim içtiğim brokoli kadar kötü olamaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?