Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar sevgili takımım

h.sonunun geldiği hemen belli olmuş, bugün kimesickler duğramamış sabahın erken saatlerinde gelen gülsümcüm dışında

ben de yediklerimi yazayım hemen

sabah aç karna 1 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim

kahvaltım
1 dilim ekmek
2 dilim hellim
biraz yumurtalı patates ( miktarı orta karardı )
1 yeşil zeytin
domates, salatalık, biber
2şer çay kaşığı bal ve tahin-pekmez

ara yeşil elma

öğle yemeği

2 yk barbunya
salata ve 1 dilim ekmek

akşam yemeği

brokoli salatası
pul biberli 1 kase yoğurt
3 yk kepekli pirinç pilavı
ekmek yok

ayrıca bugün 40 dk uzaya gittim, 1 saat de ütü yaptım

selam kızlar bugün gezmekten fırsat bulamadım buraya gelmeye
ama diyetimden hiç ödün vermedim
teyzemve kuzenler toplaştık sinemaya gittik eyvah eyvaha
çok güldük eğlendik hatta sinemadan sonra pastaneye gittik ama
ben hiç bişey yemedim sadece soda içtim
çantamdan elmamı çıkardım kütür kütür yedim
bizim kızlarda bana şaşkın şaşkın bakıp durdular:1:
ilk defa seni bu kadar kararlı görüyoruz dediler hatta eniştem inanmamış kazandibi
yemeden kalkıcağıma bana da almış gelmiş:1:
gayet azimli devam ediyorum bakalım

Kızlar geçen gün bizim oradaki parkta yürüyüş yapmaya gittim gaza gelip, yaklaşık 40 dakika yürüdüm 25-30 dakika falan da parktaki aletlerle jimnastik yaptım. Üzerinden 4 gün geçmesine rağmen kaslarım öyle çok ağrıyorki.. Demekki hiç spor yapmayan bi insana böyle oluyo:) Artık düzenli olarak yürüyüş yapıcam, başka yolu gerçekten yok:(
Bu arada bugün yediklerim:

SABAH:

1 paket altınbaşak diet bisküvi
portakal suyu
biraz tulum peyniri

ÖĞLEN:
2 adet muz
yarım cevizli sucuk

akşam:
1 kaşık pilav
4 buçuk köfte
bol limonlu havuç salatası

ara öğün:
1 muz
5 tane badem

BU ARADA YARIN İLK UCW (UNIVERSAL CONTOUR WRAP) UYGULAMAMI YAPTIRICAM, HANİ BRİTNEY SPEARS'I BİRKAÇ SEANSTA TIĞ GİBİ YAPAN ŞEY:) BAKALIM SONUÇ ANLATTIKLARI GİBİ OLACAK MI:)

h.sonunun geldiği hemen belli olmuş, bugün kimesickler duğramamış sabahın erken saatlerinde gelen gülsümcüm dışında

kahvaltım
1 dilim ekmek
2 dilim hellim
1 yeşil zeytin

ara yeşil elma

öğle yemeği

2 yk barbunya
salata ve 1 dilim ekmek

akşam yemeği

brokoli salatası
ekmek yok

burçakcım uzayda hayat varmı kıss hep merak ettim sen ne diyosun vermıymış :)):60::60: benimde sınavlarım vardı malesef uğrayamadım yine hafta sonu şimdi baktım pekte bişey kaçırmamışım doğrusu neyse herkese iyi geceler
selam kızlar bugün gezmekten fırsat bulamadım buraya gelmeye
ama diyetimden hiç ödün vermedim
teyzemve kuzenler toplaştık sinemaya gittik eyvah eyvaha
çok güldük eğlendik hatta sinemadan sonra pastaneye gittik ama
ben hiç bişey yemedim sadece soda içtim
çantamdan elmamı çıkardım kütür kütür yedim
bizim kızlarda bana şaşkın şaşkın bakıp durdular:1:
ilk defa seni bu kadar kararlı görüyoruz dediler hatta eniştem inanmamış kazandibi
yemeden kalkıcağıma bana da almış gelmiş:1:
gayet azimli devam ediyorum bakalım
maşallah elifcim aman nazar değdirme kendine :65: azimlisin gerçekten arkadaşım bu hafta güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum inşallah emeğinin ve sabrının karşılığını alırsın

Kızlar geçen gün bizim oradaki parkta yürüyüş yapmaya gittim gaza gelip, yaklaşık 40 dakika yürüdüm 25-30 dakika falan da parktaki aletlerle jimnastik yaptım. Üzerinden 4 gün geçmesine rağmen kaslarım öyle çok ağrıyorki.. Demekki hiç spor yapmayan bi insana böyle oluyo:) Artık düzenli olarak yürüyüş yapıcam, başka yolu gerçekten yok:(
Bu arada bugün yediklerim:

SABAH:

portakal suyu
biraz tulum peyniri

ÖĞLEN:
2 adet muz
yarım cevizli sucuk

akşam:
1 kaşık pilav
4 buçuk köfte
bol limonlu havuç salatası

ara öğün:
1 muz
5 tane badem

BU ARADA YARIN İLK UCW (UNIVERSAL CONTOUR WRAP) UYGULAMAMI YAPTIRICAM, HANİ BRİTNEY SPEARS'I BİRKAÇ SEANSTA TIĞ GİBİ YAPAN ŞEY:) BAKALIM SONUÇ ANLATTIKLARI GİBİ OLACAK MI:)

iyi akşamlar arkadaşım daha öncede yazmıştım sana ama okumadın herhalde burda paylaşım çok önemli canım sadece haftasonları gelmek zorunlu değil diye karralaştırdık takımca normalde 2 gün boyunca mazeretsiz olarak gelmeyen üye diskalifiye olur sonuçta sen deneme sürecindeydin ama yinede senide etkiler bu kararlar yeterince paylaşımda bulunmadığın için üzülerek söylüyorumki listede yer alamayacaksın ama istersen misafirimiz olarak kalabilirsin tabiki....

iyi akşamlar arkadaşım daha öncede yazmıştım sana ama okumadın herhalde burda paylaşım çok önemli canım sadece haftasonları gelmek zorunlu değil diye karralaştırdık takımca normalde 2 gün boyunca mazeretsiz olarak gelmeyen üye diskalifiye olur sonuçta sen deneme sürecindeydin ama yinede senide etkiler bu kararlar yeterince paylaşımda bulunmadığın için üzülerek söylüyorumki listede yer alamayacaksın ama istersen misafirimiz olarak kalabilirsin tabiki....

Bana sizden herhangi bir yazı gelmedi. Ayrıca elimden geldiğinde yazmaya çalışıyorum. Çokta umrumda olmaz başka takıma geçerim. İyi zayıflamalar herkese

Son düzenleme:
Bana sizden herhangi bir yazı gelmedi. Ayrıca elimden geldiğinde yazmaya çalışıyorum. Çokta umrumda olmaz başka takıma geçerim. İyi zayıflamalar herkese

sana özel göndermedim foruma yazmıştım paylaşımdan kastımda bu zaten sadece yazıp çıkmak değil yazılanlarıda takip etmektir emin ol bizim içinde pek önemli olmaz sanada iyi zayıflamalar

sana özel göndermedim foruma yazmıştım paylaşımdan kastımda bu zaten sadece yazıp çıkmak değil yazılanlarıda takip etmektir emin ol bizim içinde pek önemli olmaz sanada iyi zayıflamalar

takyoncum kolay gelsın annemm uzun zamandır gorusmıyoz heheheh kacamak yapan yok herhaldee aslında dıyecek lafım varda kız yıne ceza alıp mapısa duserım dıye cekınıyomm anladın sen onu bence dımı

aramızda sıddetlı gecımsızlık var ulen :52:

günaydın takımım
hayırlı bi hafta diliyorum hepimize
bu sabah kepekli beyaz peynirli tost yedim
yanında da maydanoz ve açık çayım

Son düzenleme:
herkese günaydın
bugün kahvaltımı yapamadım yaa
sabah aç karna 1 bardak 1 yk eklenmiş elma sirkeli su
yarım saat sonra 1 bardak greyfurt suyu

işe gelince de çeyrek simit yedim çayla o da parça parça oldu, bişi anlamadım yediğimden

bu arada üstümde bayramdan önce benim zayıflamaya karar vermemi sağlayan ve sayesinde aranızda olduğum pantalonum var

bi sabah ütüledikten sonra kocişin önünde içine giremediğim için daha da sinirlendiğim ve bugün rahatlıkla üstüme olan pantalonum :62::62:

Günaydın canım takımım

hepimize iyi haftalar olur inşallah

şimdi malesef hemen kaçmak zorundayım.
çok işim var.ama bitrir bitirmez burada olucam.
Beni özleyin kızlarrr bayy bayyy

herkese günaydın
bugün kahvaltımı yapamadım yaa
sabah aç karna 1 bardak 1 yk eklenmiş elma sirkeli su
yarım saat sonra 1 bardak greyfurt suyu

işe gelince de çeyrek simit yedim çayla o da parça parça oldu, bişi anlamadım yediğimden

bu arada üstümde bayramdan önce benim zayıflamaya karar vermemi sağlayan ve sayesinde aranızda olduğum pantalonum var

bi sabah ütüledikten sonra kocişin önünde içine giremediğim için daha da sinirlendiğim ve bugün rahatlıkla üstüme olan pantalonum :62::62:

herkese günaydın kızlar,

burçakcım harikasın ya süper. hedefine az kaldı. bu mutlu anı yaşamak için emek sarfettin şimdi de meyvelerini topluyosun. hakettin bacım hakettin :64:

kahvaltım
1 dilim ekmek
2 dilim hellim
1 yeşil zeytin

ara yeşil elma

öğle yemeği

2 yk barbunya
salata ve 1 dilim ekmek

akşam yemeği

brokoli salatası
ekmek yok

oh maşallah kaçamaksız bir hafta sonu olmuş. sen giymicen mi kim giycek pantolonu bacım :66:

Arkadaşlar dün çok yoğun geçti benim. İşlerim vardı okulla ilgili, misafirler de vardı. ikram da hazırladık derken 3 te falan yattım zor kalktım sabah. her zamanki pazar telaşesi işte.

Dün kahvaltım iyiydi ama akşam misafirler gelecek diye, ara öğün yiyemedim ikram hazırladım yediklerim de çok oldu :(

6-7 kaşık soslu patates püresi, 6-7 kaşık mantı, 1 dilim pasta. evet malesef hafta sonlarım kaçamaksız geçmemeye başladı :44: bundan sonra azami dikkat edicem, biliyorum ki illa bi gelen oluyo yada biyere gidiliyo. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren dikkat edicem bu duruma :19:

bu sabah; 1 yumurta,1 domates, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 dilim kek.
11:00 gibi bir nescafe

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar :71:

Sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ile yaptım. 1 litre de suyumu içtim, iyi bir gelişme benim için :)

Malum bugün pazartesi, işlerimi toparlayıp gelmeye çalışacağım.

Back
X