- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.981
düşünmem lazımKaptanim ben
TebriklerO zaman ilk tartı benden gelsin işlerim var kahvaltı edip çıkcam o yüzden yürüyüş filan yapamadım-200. %0,37 yanlış hesaplamadıysam
Cok iyi tebriklerGünaydın kilomu yazayim bende :)
Gecen hafta 68.7
Bu hafta 68.1
Yüzde 0.87
Buna lafım yok ama zaten patates yoğurt enerji acigi yaratıyor galiba kalorisini hesapladin mi? Bir hafta yapılabilir sanki.Eki Görüntüle 2593989
gunaydinlar gecen hafta:63.7 bu hafta:61.6
Bastan şartlama bence kendini kötü olacak diyeGünaydın,
Ben bu hafta kilomu yazmasam???
Ay yeter yaa yine 59,3 çıktım kızlar.
Çok üzgünüm ilk haftadan takım performansını kötü etkiledim. Üstelik önümüzdeki hafta da regl haftam yine kötü sonuç çıkacak.
Gunaydin kizlar 58.7 kg olmusum
Gecmis olsun , basiniz sağolsun üst uste geldi galiba biraz.günaydınlarr
kızlar ev ahalisi grip olunca bende kendimi kurtaramadım maalesef hastalandım dün 10 da izin alıp gittim saat 3'e kadar sızmışım sonra üst komşum ölmüş onun haberi geldi onlara çıktım 1-2 defa bugün mecburen işe geldim ama gözlerim akıyor keyifsizim
geçmişi ancak okuyabildim şimdi listeyi hazırlayayım
Cok iyi sonuc tebrikler!Hayırlı sabahlar herkese
Regl öncesi olmasına rağmen güzel bir rakam gördüm şükür. - 70054,3Eki Görüntüle 2594007
Tebriklergünaydın kızlarrrr
iki gündür öyle bir deli koşturmacadayım ki, sabahın kör karanlığında tartı fotosu çektim, listelerde değilim ama sürü psikolojisiyle hareket etmek istiyorum
sanırım regl olucam çarşamba sabahı 65.1 i görmüştüm ama bu sabah 65.8
Eki Görüntüle 2594009
bu arada ne güzel 50li kilolarda arkadaşlar var, ben de 5lere düşerim umarım en kısa zamanda
Bakin kaptanimdüşünmem lazımşaka bir tarafa senin geçmişine de bir bakalım ytatlım
Evet o benimNefesimmmsin (59,3/58,7/0,6/%1,01) 646.etapta izne ayrılan üye 55 kg ile izne ayrılan üye
Tebrikler eksi eksidir 100 e 200 e bakılmaz canımO zaman ilk tartı benden gelsin işlerim var kahvaltı edip çıkcam o yüzden yürüyüş filan yapamadım-200. %0,37 yanlış hesaplamadıysam
Tebrikler canımGünaydın kilomu yazayim bende :)
Gecen hafta 68.7
Bu hafta 68.1
Yüzde 0.87
Çok güzel bir sonuç tebrikler canımEki Görüntüle 2593989
Tarihlere bakıp hesap ettiğim zaman verebilirim gibi. Ama işte ya veremezsem korkusu da var. Bilemedim şimdicanım 18 mart a kadar eğer mezun olamazsan izne ayıramayız seni yeni başlayan üye olduğun için 8 haftadan önce izne ayrılamıyorsun o yüzden bildirim yapamazsan diskalifiye olursun bir bak bakalım tatlım 18 mart a kadar 51 inebilirmisin? sen karar ver
Daha yaşanmamış bir hafta için karar verme bence. Adet döneminde ödem atıcılar işe yaramıyor mu sende. Listede olmadığım için şimdi yapmıyorum önceden bir hafta önce ödem atıcıya başlardım ve genelde adet döneminde ödem sorunu yaşamazdım.. senin için de bir çözüm var mıdır acaba ?Günaydın,
Ben bu hafta kilomu yazmasam???
Ay yeter yaa yine 59,3 çıktım kızlar.
Çok üzgünüm ilk haftadan takım performansını kötü etkiledim. Üstelik önümüzdeki hafta da regl haftam yine kötü sonuç çıkacak.
Artık iyice motive oldun sanırım. Bundan sonra hızlıca izine ayrıldığın kilona gelirsin umarım.Gunaydin kizlar 58.7 kg olmusum
Hayırlı sabahlar herkese
Regl öncesi olmasına rağmen güzel bir rakam gördüm şükür. - 70054,3Eki Görüntüle 2594007
Süper misin nesin
Yaa Emre mi uyumadıGünaydın kizlar kötü bir gece geçirdim ancak geldim
toplight kaptanım çok geçmiş olsun ve basınız sağolsun kotuyseniz yatın biz hallederiz kontrol edersiniz sonra
hayırdır canım emre mi hasta gene ben ayaktayım şimdilik sen dinlen birazGünaydın kizlar kötü bir gece geçirdim ancak geldim
toplight kaptanım çok geçmiş olsun ve basınız sağolsun kotuyseniz yatın biz hallederiz kontrol edersiniz sonra
O zaman ilk tartı benden gelsin işlerim var kahvaltı edip çıkcam o yüzden yürüyüş filan yapamadım-200. %0,37 yanlış hesaplamadıysam
Günaydın kilomu yazayim bende :)
Gecen hafta 68.7
Bu hafta 68.1
Yüzde 0.87
Eki Görüntüle 2593989
Gunaydin kizlar 58.7 kg olmusum
Hayırlı sabahlar herkese
Az veya çok kilo veren herkesi tebrik ederim kizlargünaydın kızlarrrr
iki gündür öyle bir deli koşturmacadayım ki, sabahın kör karanlığında tartı fotosu çektim, listelerde değilim ama sürü psikolojisiyle hareket etmek istiyorum
sanırım regl olucam çarşamba sabahı 65.1 i görmüştüm ama bu sabah 65.8
Eki Görüntüle 2594009
bu arada ne güzel 50li kilolarda arkadaşlar var, ben de 5lere düşerim umarım en kısa zamanda
Emre mi uyumadı canım ? Hasta falan değilsiniz umarımGünaydın kizlar kötü bir gece geçirdim ancak geldim
Haftaya gelsin 2 Li sayılar :)))Günaydın kızlar evde değilim annemlerdeyim tartımı getirmiştim buraya fakat nereye koysam farklı ölçüyor daha az ya da daha fazla ölçtüğü yerler vardı ben bunu seçtim artık evde hep aynı yerde tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?