- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.021
Yesil cay icsen,gec yemek yesen,o arada dusmezmi.Günaydın,
Ben bu hafta kilomu yazmasam???
Ay yeter yaa yine 59,3 çıktım kızlar.
Çok üzgünüm ilk haftadan takım performansını kötü etkiledim. Üstelik önümüzdeki hafta da regl haftam yine kötü sonuç çıkacak.
-200 sanki?Selamlar
Ben eksi yuze geldim, disari cikicaz birseyler yicem o nedenle burada birakiyorum.
53.3/53.1/0.1/%0.19
Süper ekşi yüz mu 200 mu canımSelamlar
Ben eksi yuze geldim, disari cikicaz birseyler yicem o nedenle burada birakiyorum.
53.3/53.1/0.1/%0.19
Adet mi yaklaştı canım. Ödem olabilir mi?Kizlar cuma kilom 87.30neden boyle oldu
Lahana için lahanaYesil cay icsen,gec yemek yesen,o arada dusmezmi.
Geçmiş olsunngünaydınlarr
kızlar ev ahalisi grip olunca bende kendimi kurtaramadım maalesef hastalandım dün 10 da izin alıp gittim saat 3'e kadar sızmışım sonra üst komşum ölmüş onun haberi geldi onlara çıktım 1-2 defa bugün mecburen işe geldim ama gözlerim akıyor keyifsizim
geçmişi ancak okuyabildim şimdi listeyi hazırlayayım
Yaa ne müthiş haftaya bende denicemKizlar size şöyle diyeyim bundan sonra en yakınım lahana olacak
Benim.+500 u silmiş süpermiş ve daha yuzum sis
Bisiklete ciktim azıcık cardio sonra kahvaltı o kadar açım kiiiiii
Eline saglikAynen cnm afiyet olsun
Tamam mantikli zaten boyle birsey bir hafta zorayvacicegi canim bu bildiğin şok diyet internette 3 gun yaziyo ama ben 2 gun yaptim
1 hafta cok uzun bana göre birde yağ yerine kas kaybetmekte var isin ucunda ben hic sok diyet yapmayinca korkmustum insallah vucuduma metobolizmama zarar vermemisimdir diye
-200 sanki?
Gecen haftaki kilomu hatirlayamadim bakayim hemenSüper ekşi yüz mu 200 mu canım
53,2 doğru aynı kilodaydık 53,3 yazınca şaşırdıkGecen haftaki kilomu hatirlayamadim bakayim hemen
Geçmiş olsun canım. Dün gece ben de ayaktaydım. Bizde de Ceren uyumadı. Bizimknde de bi huzursuzluk vardı. Tuvalete diye uyandı 1, 5saat uyumadı. Sabah Cemre için erken kalkıyorum zaten. Hiç uykumu alamıyorum bu ara.Valla hasta gibi değil ama sanirinm gaz sancısı tuttu gece ayaklarla devamlı tekmeleyip inledi gibi bütün gece gezdik sabaha karşı ona ilaç verdim de öyle uyuduk biraz
Evet orada hata olmus, 53.2 dogru53,2 doğru aynı kilodaydık 53,3 yazınca şaşırdık
Onlar gidince uyusan biraz?Geçmiş olsun canım. Dün gece ben de ayaktaydım. Bizde de Ceren uyumadı. Bizimknde de bi huzursuzluk vardı. Tuvalete diye uyandı 1, 5saat uyumadı. Sabah Cemre için erken kalkıyorum zaten. Hiç uykumu alamıyorum bu ara.
Hosgeldinnnkaptanım merhaba ben tekrar takıma dönmeyi düşünüyorum da tasınma hastalıklar falan cok ara girdi biliyorum. kilom 69 70 gibi. geri dönebilmek için sartlar ne idi :)
O kadar spor nereye gidiyor anlamıyorum benDamlaya damlamaya göl olacak. Belki de bir direnç kilondasın. Burada biraz uzun takıldın bu yüzden. Ama artı olmayan her sonuç güzel bence tebrikler :)
O da bize kilo ve stres yapıyorGeçmiş olsun canım. Dün gece ben de ayaktaydım. Bizde de Ceren uyumadı. Bizimknde de bi huzursuzluk vardı. Tuvalete diye uyandı 1, 5saat uyumadı. Sabah Cemre için erken kalkıyorum zaten. Hiç uykumu alamıyorum bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?