• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın,
Ben bu hafta kilomu yazmasam???

Ay yeter yaa yine 59,3 çıktım kızlar. :mad::mad::mad:
Çok üzgünüm ilk haftadan takım performansını kötü etkiledim. Üstelik önümüzdeki hafta da regl haftam yine kötü sonuç çıkacak.:KK23:
Yesil cay icsen,gec yemek yesen,o arada dusmezmi.

günaydınlarr
kızlar ev ahalisi grip olunca bende kendimi kurtaramadım maalesef hastalandım dün 10 da izin alıp gittim saat 3'e kadar sızmışım sonra üst komşum ölmüş onun haberi geldi onlara çıktım 1-2 defa bugün mecburen işe geldim ama gözlerim akıyor keyifsizim
geçmişi ancak okuyabildim şimdi listeyi hazırlayayım
Geçmiş olsunn

Kizlar size şöyle diyeyim bundan sonra en yakınım lahana olacak :KK68: :KK68: :KK68:
Benim.+500 u silmiş süpermiş ve daha yuzum sis 😍
Bisiklete ciktim azıcık cardio sonra kahvaltı o kadar açım kiiiiii
Yaa ne müthiş haftaya bende denicem 😍😍

ayvacicegi ayvacicegi canim bu bildiğin şok diyet internette 3 gun yaziyo ama ben 2 gun yaptim
1 hafta cok uzun bana göre birde yağ yerine kas kaybetmekte var isin ucunda ben hic sok diyet yapmayinca korkmustum insallah vucuduma metobolizmama zarar vermemisimdir diye
Tamam mantikli zaten boyle birsey bir hafta zor
Süper ekşi yüz mu 200 mu canım
Gecen haftaki kilomu hatirlayamadim bakayim hemen :KK43:

Valla hasta gibi değil ama sanirinm gaz sancısı tuttu gece ayaklarla devamlı tekmeleyip inledi gibi bütün gece gezdik sabaha karşı ona ilaç verdim de öyle uyuduk biraz
Geçmiş olsun canım. Dün gece ben de ayaktaydım. Bizde de Ceren uyumadı. Bizimknde de bi huzursuzluk vardı. Tuvalete diye uyandı 1, 5saat uyumadı. Sabah Cemre için erken kalkıyorum zaten. Hiç uykumu alamıyorum bu ara.

Geçmiş olsun canım. Dün gece ben de ayaktaydım. Bizde de Ceren uyumadı. Bizimknde de bi huzursuzluk vardı. Tuvalete diye uyandı 1, 5saat uyumadı. Sabah Cemre için erken kalkıyorum zaten. Hiç uykumu alamıyorum bu ara.
Onlar gidince uyusan biraz?

kaptanım merhaba ben tekrar takıma dönmeyi düşünüyorum da tasınma hastalıklar falan cok ara girdi biliyorum. kilom 69 70 gibi. geri dönebilmek için sartlar ne idi :)
Hosgeldinnn

O da bize kilo ve stres yapıyor
O kadar sinirliyim ki uykusuzluktan su gece sporlarını birakmak istiyorum ama bıraksam hiç veremem.spordan sonra duş al vs uykum kaçıyor canlanıyorm kitap okumaya başlıyorum uyumak 2 yi buluyor

Back
X