• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En güzeli öylesi aslında ama ben de sürekli tartılıyorum bazen günde 5 kez 🤣 bu hafta hedefi tutturanlarımız çok olur inşallah 🥳🥳

Bu hafta benimde koşuşturmam çok olcak iyiki de çok olcak tartışamam böylelikle. Genetik test sonuçları çıkmış hastane uzak biraz bi günüm oraya gider iki gün yüzmem var bi gün işe gidiyorum derkeeen cuma geliyo 😍
Bende iki metre yürüsem tartılıyorum. Her tuvaletten sonra tartılıyorum. Bende bu hafta tartiyi kaldıranlardanım

Ben haftaya sakin sessiz hafif beslenecek ve kendimi kesinlikle yormadan sakince sporumu yapacağım. bol su içeceğim.. cuma hedefimin karşısında Gülen bir yüz göreceğim :))) AA tartıyı ben de kaldırdım Cherry Mom Cherry Mom gibi.. Cuma’ya göreceğiz kiloyu.. pazartesi tartılmayı düşünmüyorum, zaten listede de değilim..
Bence de canim ne coş ne koş felsefesi 😅😅😅

Çarşambadan başlarız tartılmaya cuma günü supriz yaşamayalım diye 🤣🤣
Ne çarşambası dur asıl o zaman strese girersin nolursa olsun artıda olsan sen kaçamak yapmadıktan sonra önemi yok 💜 cuma tartıl sen 😍

Dur kız okları bana çevirme heyecan yapıyorum 😂😂

😂😂 tamam yaa hemen mezun olcam sonra kilo alıp geri gelirim 🤣

Ben altta olunca çok kaçamak yapıyorum gerçi sen de öyle oldun sanki bu sefer 🤣
Ben iyiyim de çevrem kötü 🤣 Misafir gelince düzen ister istemez bozuluyor.. ama evet liste dışı olunca sonra telafi ederim kafası oluyor. Bir de spor yok.. benim en büyük sorunum bu bence.. ama bu arayı iyi değerlendireceğim aşırı spor ile dönmeyeceğim gelecek hafta sahalara :)

Gençlere yer açmanız lazım nice evlenecek kız bekliyor kapıda koltuk sevdalısı olmayalım :KK70: :KK70: ayy bunu diyende listeyi en çok meşgul eden ben 😅😅😅😅😅😅
E dur daha ben geri gelcemm

Ben iyiyim de çevrem kötü 🤣 Misafir gelince düzen ister istemez bozuluyor.. ama evet liste dışı olunca sonra telafi ederim kafası oluyor. Bir de spor yok.. benim en büyük sorunum bu bence.. ama bu arayı iyi değerlendireceğim aşırı spor ile dönmeyeceğim gelecek hafta sahalara :)
Sen ya aşırı yapıyorsun ya da hiç yapmıyorsun hiç ortan yok hiç 🤣🤣

Benim gibi aşağıda takılacak sen de.. kilonu kimse merak etmeyecek. Haftalık listede hep sabitim 65,9 :KK70: Ama bugün öyle görmek iyiydi, az artıymış gibi takılıyorum :)
Ben ediyorum

Back
X