• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
@dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
@Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak :confused:
pawlover pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
Umutumut82 Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
Nefesimmmsin Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu :sinirli: hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan 👍
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
ayvacicegi ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
Elifcig93 Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
missERE missERE listeye girmek yaramadı 🙈listeye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09 melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir 😍
Hmavidag Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
nrmyn nrmyn zor olani başardınız alistiniz 👏cuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
@reyyanmeftuni bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
Leyl-i-fer Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim😘😘 bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))

Ne koca bir aile olduk yahu 😍😍 liste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn :rolleyes::rolleyes::confused:
Ben bu hafta ne kötü gidiyorum ya, şu pis baş ağrısı motivasyonumu çökertti ne yemem düzgün ne sporum 😔 lahana suyuna niyetlendim bende yapayım yarın alıp bakim nasıl etkilicek

Eklentiler

• C0AF7113-B5CE-49F8-BAE8-CAC2995193DF.webp
    C0AF7113-B5CE-49F8-BAE8-CAC2995193DF.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
Ben bu hafta ne kötü gidiyorum ya, şu pis baş ağrısı motivasyonumu çökertti ne yemem düzgün ne sporum 😔 lahana suyuna niyetlendim bende yapayım yarın alıp bakim nasıl etkilicek
Öyle oluyor canım maalesef baksana ben bir gunde dağıldımn😣😣

Vay ve bildirimlerin birikmesine gözüm hiç alışkın değilmis böyle takip etmek zor hep o indirdiğim 1 saatlik.spor videoları yüzünden böyle oldu ve 1 kere yaptım :confused:
10 dakkaligi 6 kere yaparsin bi daha🤪

A başka birşey mi .yazdı mesajını tekrar bir okuyayım
Yok o mesajda girer girmez çıkmaz olmaz ama çıkmam gerek dedi gibi anladım ben yanlış anlamış olabilirim tabi ama ben öyle anladım

Vücut şaşırt diyoduk bugün şaşırmıştır işte iyi olmuş 😂
Yok yok bugün ne su içtim ne yeşil çay ne oturdum.bir tabak yemek yedim
Sadece hap.alirken su içtim
Tek iyi şey oğlan evde beni sinirden ziplatinca hadi dışarı çıkalım dedim.o parkta oynarken 40 dk.yurudum temiz hava agrimida hafifletti iyi oldu

Yok yok bugün ne su içtim ne yeşil çay ne oturdum.bir tabak yemek yedim
Sadece hap.alirken su içtim
Tek iyi şey oğlan evde beni sinirden ziplatinca hadi dışarı çıkalım dedim.o parkta oynarken 40 dk.yurudum temiz hava agrimida hafifletti iyi oldu
Hadi kalk birer yeşil çay içelim uzaktan uzağa karşılıklı 🤣

Back
X