- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.681
GünaydınnnnHuhuuu hedeflerimiz nerelerde?
@Umutumut82
Elifcig93
@ayvacicegi
@Nefesimmmsin
@Hmavidag
@MorVampirella
@melita09 seni de ekleyeyim mi haftalık hedef listemize?
Kapatanıımtoplight var mı hedef artık?
bende hedef bu haftadan sonra olacak ptesi 84,8 idi bu sabah 83,6 bakalım cumaya 82 yi görebilecekmiyim bu akşam reformara da başlıyorumHuhuuu hedeflerimiz nerelerde?
@Umutumut82
Elifcig93
@ayvacicegi
@Nefesimmmsin
@Hmavidag
@MorVampirella
@melita09 seni de ekleyeyim mi haftalık hedef listemize?
Kapatanıımtoplight var mı hedef artık?
yok valla saat 2 ile 6,30 arası idi dünki menüyü de ekleyeceğimKaptanım ifde kalkınca hiç bişey yok mu ? Çay kahve meyve suyu falan 2ye kadar çalışan insan için zor geldi bana tebrik ederim valla
Geçmiş olsun .Selamlar
Geçen gün akşam koşturması ile emzirmeyi atlamışım sabaha ağrıyla uyandım yine mastit olmuşum. Bir gün uğraştım geçiremeyince doktora gittim antibiyotik başladım. Ilk iki gun halsizlik yaptı yarin daha iyi olurum umarım.
lahanayı nasıl yapıyonuz bi daha anlatın bakimmmBende bugüne kadar günde 3 içtim ama bugun maalesef 1, yarın lahanaya başlayacağımsevgili dostum lahana ❤
Şiddetli miydi canım çokkızlar gece yine depremle uyandık
Ayy kızlar yazmayı unttum. Lahana ben de işe yaramadı. Üstüne bi de fena gaz yaptı.lahanayı nasıl yapıyonuz bi daha anlatın bakimmm
oyy geçmiş olsun canımmkızlar gece yine depremle uyandık
benim 2 gün geçti maalesef hala gelmediGünaydınnnn
Ay ben hedefimi yazmıştım.
59,3
Bu hafta regl haftam. Sabah leke geldi nihayet. Dünkü tartı sonucuna göre bu hedef bile mucize olur bana
Bu hafta sadece tartıyı değil vicdan azabını da bazaya kaldırdık sanıyordum :) tebrikler süper spor olmuş canım. Bu hafta ciddi kalori açığı yaratın bence yarın göreceğiz bakalım neler olmuş. Ben cuma tartılacağım listede olmadığım için alacak ekstra bir önlemim olmayacak çünkü.60 dk 737 kalori ❤❤ zorladım kendimi ama vicdan azabı gitti
Geçmiş olsun canımSelamlar
Geçen gün akşam koşturması ile emzirmeyi atlamışım sabaha ağrıyla uyandım yine mastit olmuşum. Bir gün uğraştım geçiremeyince doktora gittim antibiyotik başladım. Ilk iki gun halsizlik yaptı yarin daha iyi olurum umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?