- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.661
Evet bugün patates fazla kaçtıfazla degil ama dengesiz olabilir.Bugün patates fazla sanki ? Et olarak belki biraz ağırlık verilebilir gibi geliyor canim
Aaaa şartlama beynini öyle lütfenEvet bugün patates fazla kaçtıet hiç aramam ya. Ancak eşime yaparsam alırım biraz. Başka ne yiyebilirm acaba? Yok ben bu cuma eksi göremem bence
Kabak denemedim aslında. Onu denemek istiyorum. 2 gün onu yapsam olur hakkatenAaaa şartlama beynini öyle lütfen
Regli dönemi ya denizin yaptığı gibi makarna diyeti yapabilirsin
Veya kabak detoksu denemiş mıydın ?
Yap canım bence de seni zorlamazKabak denemedim aslında. Onu denemek istiyorum. 2 gün onu yapsam olur hakkaten
Kuzum pazar günü 60dk leslie, 60dk koşubandında cardio var. Unutmuşum yazmayı. Plan yaptım ama bugün oruçluydum yarın güzel bi spor yaparım artıkKızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
@toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
@dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
@Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
@Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
@missERE listeye girmek yaramadılisteye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
@Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
@nrmyn zor olani başardınız alistinizcuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
Mehfam bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahuliste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn
Tm İnşaAllah yarın başlayım hemenYap canım bence de seni zorlamaz
Sabah normal kahvaltini atlama ama öğlen ve akşam kabak +yoğurt
Merak ediyorum sonucu :)
Dinlen canım bi duş al uzan ağrın geçene kadar yapmayıver spor da.Evet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadımyatmalı pilates videosu bulayım da yattığım yerden yapim
Bana bunlari mesajlardan okudugunu söyle,aklimda tutuyorum demeKızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
@toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
@dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
@Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
@Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
@missERE listeye girmek yaramadılisteye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
@Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
@nrmyn zor olani başardınız alistinizcuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
Mehfam bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahuliste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn
Kız ben kendi derdime düştüm
O hep yatmalı zatenEvet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadımyatmalı pilates videosu bulayım da yattığım yerden yapim
Bugün den sonra böyle artık. Biraz zorlandım ama zorlamayınca da olmuyor ki kör olasıBu menü sahane olmuş zor mu oldu senin icin ? Keşke hep böyle devam edebilsen
Geçmiş olsunSelamlar
Geçen gün akşam koşturması ile emzirmeyi atlamışım sabaha ağrıyla uyandım yine mastit olmuşum. Bir gün uğraştım geçiremeyince doktora gittim antibiyotik başladım. Ilk iki gun halsizlik yaptı yarin daha iyi olurum umarım.
Gunaydin cnm pazartesi ve dun 10000 .adim yurudumBen çamaşır özellikle asmıyorum çünkü bir asarsam arkası gelir. Her zaman üstü boş duruyor :)
tabiki.....ben şimdilik 82 diyeyim o zamanHuhuuu hedeflerimiz nerelerde?
@Umutumut82
@Elifcig93
ayvacicegi
Nefesimmmsin
@Hmavidag
@MorVampirella
melita09 seni de ekleyeyim mi haftalık hedef listemize?
Kapatanıım @toplight var mı hedef artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?