Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kızlar. Nasılsınız. Ben iki gündür kendimi frenledim. Yeniden düzene girdim. Yemek düzenim oluşunca kendimi bi hafiflemiş hissediyorum. Cumadan korkuyordum hep ama bu hafta 4 gözle bekliyorum. Sonucu çok merak ediyorum 100 gr lanetini kırdım mi acaba sizin nasıl gidiyor

Bence süper bi sonuç alacaksın ben bu hafta patlicam gibi hissediyorum

Merhaba arkadaşlar..
3 aylar harika hislerle dolduruyor..cok sukur farlettirene.. bu surecte zorluklar kolay olsun..kederler huzunler sevince donussun insallah..depremden etkilenne sevgili arkadasim Allahim helimizi deprem.felaketinden esirgesin..bu sureci bizlere kolaylastirisn..

Ben rafine sekerisz gunlere devam ediyorum..yalniz okul sureci ile ilgili kolay olmayan bir durum var..umarim o da cozumlenir..
Bu arada bel agrim da epey azaldi..10 uzerinden 4 diyebiliriz cok sukur..
Hepimize kolayliklar diliyorum..
Elimozden gelenin en iyisini yaptigimiza eminimmm

Grup sessizleşince korkuyorum
5000 adım yürüyüş, 120 bölgesel, 300 zıplama Cherry Mom
Baş ağrım hala devam çok zıplayamadım o yüzden
Babam geldi sürpriz yaptı gündüz zaten net olmadığı için giremiyordum şimdide sohbet muhabbet modu :))

kremsokola sende gelemedin canim bak gelmezsen Victoria secret mankenlerinden turk mankenlerine geçiş yaparsın durumun çok vahim yani
Hellooo ben geldim:)) Kilo almadim hatta enteresan bi bicimde 56 kiloya indim:) Spor bu aralar sadece yuruyus, salona gidicek vaktim yok. Haftaya doktora savunmam ve tasinma ikisi bi arada, gozumde buyuyolar Ama iste bu sayede yemek yemeyi falan unutuyorum kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…