- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.721
Evet kaptanım, Konyalıyım ve Konyadayımcanım konyalımısın
şivliliği konyadan başka yerde bilmezler
bende ermenekliyim ve ankaradayımEvet kaptanım, Konyalıyım ve Konyadayım
Hemşehriyiz yani, çok sevindimbende ermenekliyim ve ankaradayım
Benim ki göz karari kaptanım :))lahanayı nasıl yapıyonuz bi daha anlatın bakimmm
Bence süper bi sonuç alacaksınIyi aksamlar kızlar. Nasılsınız. Ben iki gündür kendimi frenledim. Yeniden düzene girdim. Yemek düzenim oluşunca kendimi bi hafiflemiş hissediyorum. Cumadan korkuyordum hep ama bu hafta 4 gözle bekliyorum. Sonucu çok merak ediyorum 100 gr lanetini kırdım mi acabasizin nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım okadar iyi anlıyorum ki seni bende cok tedirgin im,rabbim korusunkızlar gece yine depremle uyandık
Nasıl sevdin mi ? Menü şahane canim bu düzende git bak gör guzel şeyler olacakÇikolatalı süt proteini yüksek olan fit sütlerden
Evet bugün çok sessizGrup sessizleşince korkuyorum
5000 adım yürüyüş, 120 bölgesel, 300 zıplamaCherry Mom
Baş ağrım hala devam çok zıplayamadım o yüzden
Artılar sarmaz inşallah dört bi yanımızıEvet bugün çok sessiz
İnşaAllahArtılar sarmaz inşallah dört bi yanımızı
Babam geldi sürpriz yaptıGrup sessizleşince korkuyorum
5000 adım yürüyüş, 120 bölgesel, 300 zıplamaCherry Mom
Baş ağrım hala devam çok zıplayamadım o yüzden
Gözün aydııınBabam geldi sürpriz yaptı ☺gündüz zaten net olmadığı için giremiyordum şimdide sohbet muhabbet modu :))
Evet inşallah sagol canimGözün aydııınEmre yönünden rahatlatır biraz belki senii
Hellooo ben geldim:)) Kilo almadim hatta enteresan bi bicimde 56 kiloya indim:) Spor bu aralar sadece yuruyus, salona gidicek vaktim yok. Haftaya doktora savunmam ve tasinma ikisi bi arada, gozumde buyuyolarkremsokola sende gelemedin canim bak gelmezsen Victoria secret mankenlerinden turk mankenlerine geçiş yaparsın durumun çok vahim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?