Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende tartılmadım bugün bakalım cumaya nasıl etkileyecek bizi. Bugün tanıdığım birini gördüm 3 ayda 12 kilo vermiş spor olarakta sadece 1 saat yürüyüş çok sınır oldum kendime ya
canım bugun tartıldım 68.0 . cok mutluyum evet ama benim basta hep hızlı gidiyor 64_65 takılıyorum baya . ödemler gidince sporla o engeli kırmaya calısıcam. cok aktif olamıyorum hem oglus hem kpss . olabildiince yazmaya calısıcam ama
canım baslangıc 69.2 hk bu cuma için 67.5 yapabiliriz . persembeleri ya sıvı beslenme ya detoks yapıcam ulasırım bence

Geçmiş olsun canım. Çok hareketi günler geçiriyorsunuz gerçekten. İyisiniz değil mi?
ay çok şükür....uykudan uyandım durur gibi olunca tekrar uyuyayım dedim tekrar başlayınca kızımı kaptım kucağıma odadan odaya oğluma sesleniyorum....çünkü ilk depremde uzamıştı....

cnm sabah leke geldi. Bu haftaki tartıyı kurtaramam artık. Ama sonraki için not aldım. 1 Hafta öncesinde ödem atıcı yapıp deniycem.
Ben de bugünlerde regl olacağım ödem atıcı yapmadığım için patlatacak gibiyim. Onu yapınca rahat da ediyorum aslında. Ama dışarı çıktığım için WC sorun olmasın diye yapamıyorum bu ay :)
Umarım senin de işine yarar canım.

Hiç duymadım neymiş ki o
Bu akşam fener alayı yapılır. Çocuklar fenerler alır anneleri babaları ile evlerinin önlerine çıkarlar. Bazı gençler de ateşler yakar üzerinden atlarlar vs. Yarın da çocuklar sabahtan itibaren, ellerinde poşetlerle kapı kapı gezip şivlilik diye bağırıp, şeker çikolata vs toplarlar. Artık kim ne aldı ise dağıtır çocuklara. Konyada sadece bu adet zaten. Recep ayının ilk perşembesi yapılır

Yaa ne tatlıymış artık pek adetleri uygulayan kalmadı çok üzülüyorum eskiden hatırlıyorum bayram geliyo diye nasıl sevinçlenirdik şimdi tatil gözüyle bakıyoruz

Bende hiç duymamıştım. Baya bayram gibi güzelmiş

Yaa ne tatlıymış artık pek adetleri uygulayan kalmadı çok üzülüyorum eskiden hatırlıyorum bayram geliyo diye nasıl sevinçlenirdik şimdi tatil gözüyle bakıyoruz
Malesef bayramlar o güzelliğini yitirmeye başladı ama bu şivlilik tüm coşkusu ile kutlanır burda işte çocuk olmanın saflığı, güzelliği..

ben okuyana kadar sen yazmışsın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…