- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.701
Geçmiş olsun canım. Çok hareketi günler geçiriyorsunuz gerçekten. İyisiniz değil mi?kızlar gece yine depremle uyandık
Bende tartılmadım bugün bakalım cumaya nasıl etkileyecek bizi. Bugün tanıdığım birini gördüm 3 ayda 12 kilo vermiş spor olarakta sadece 1 saat yürüyüş çok sınır oldum kendime ya
canım bugun tartıldım 68.0 . cok mutluyum evet ama benim basta hep hızlı gidiyor 64_65 takılıyorum baya . ödemler gidince sporla o engeli kırmaya calısıcam. cok aktif olamıyorum hem oglus hem kpss . olabildiince yazmaya calısıcam amaKızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
@Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
@Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok muhani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
@ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
@missERE listeye girmek yaramadılisteye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
@nrmyn zor olani başardınız alistinizcuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
Mehfam bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
@Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinimbu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahuliste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn
canım baslangıc 69.2 hk bu cuma için 67.5 yapabiliriz . persembeleri ya sıvı beslenme ya detoks yapıcam ulasırım benceHuhuuu hedeflerimiz nerelerde?
@Umutumut82
Elifcig93
@ayvacicegi
@Nefesimmmsin
Hmavidag
@MorVampirella
melita09 seni de ekleyeyim mi haftalık hedef listemize?
Kapatanıımtoplight var mı hedef artık?
Ödem atıcı yapabildin mi? İşe yaramıyor mu canım?Açıkçası pek kaçamak yapmıyorum. Bu hafta için yapacak pek bi şey yok, ama haftaya 58 leri görecem inş.
Cherry Mom
evet canım 5.1Şiddetli miydi canım çok
ay çok şükür....uykudan uyandım durur gibi olunca tekrar uyuyayım dedim tekrar başlayınca kızımı kaptım kucağıma odadan odaya oğluma sesleniyorum....çünkü ilk depremde uzamıştı....Geçmiş olsun canım. Çok hareketi günler geçiriyorsunuz gerçekten. İyisiniz değil mi?
Geçmiş olsunevet canım 5.1
Çok geçmiş olsun canımay çok şükür....uykudan uyandım durur gibi olunca tekrar uyuyayım dedim tekrar başlayınca kızımı kaptım kucağıma odadan odaya oğluma sesleniyorum....çünkü ilk depremde uzamıştı....
Geçmiş olsun
çok sağolun kızlar....Çok geçmiş olsun canım
cnm sabah leke geldi. Bu haftaki tartıyı kurtaramam artık. Ama sonraki için not aldım. 1 Hafta öncesinde ödem atıcı yapıp deniycem.Ödem atıcı yapabildin mi? İşe yaramıyor mu canım?
Ben de bugünlerde regl olacağım ödem atıcı yapmadığım için patlatacak gibiyim. Onu yapınca rahat da ediyorum aslında. Ama dışarı çıktığım için WC sorun olmasın diye yapamıyorum bu ay :)cnm sabah leke geldi. Bu haftaki tartıyı kurtaramam artık. Ama sonraki için not aldım. 1 Hafta öncesinde ödem atıcı yapıp deniycem.
Hiç duymadım neymiş ki oMerhaba arkadaşlar, şivlilik biliyor musunuz? Duydunuz mu hiç
Bu akşam fener alayı yapılır. Çocuklar fenerler alır anneleri babaları ile evlerinin önlerine çıkarlar. Bazı gençler de ateşler yakar üzerinden atlarlar vs. Yarın da çocuklar sabahtan itibaren, ellerinde poşetlerle kapı kapı gezip şivlilik diye bağırıp, şeker çikolata vs toplarlar. Artık kim ne aldı ise dağıtır çocuklara. Konyada sadece bu adet zaten. Recep ayının ilk perşembesi yapılırHiç duymadım neymiş ki o
Yaa ne tatlıymışBu akşam fener alayı yapılır. Çocuklar fenerler alır anneleri babaları ile evlerinin önlerine çıkarlar. Bazı gençler de ateşler yakar üzerinden atlarlar vs. Yarın da çocuklar sabahtan itibaren, ellerinde poşetlerle kapı kapı gezip şivlilik diye bağırıp, şeker çikolata vs toplarlar. Artık kim ne aldı ise dağıtır çocuklara. Konyada sadece bu adet zaten. Recep ayının ilk perşembesi yapılır
Bende hiç duymamıştım. Baya bayram gibi güzelmişBu akşam fener alayı yapılır. Çocuklar fenerler alır anneleri babaları ile evlerinin önlerine çıkarlar. Bazı gençler de ateşler yakar üzerinden atlarlar vs. Yarın da çocuklar sabahtan itibaren, ellerinde poşetlerle kapı kapı gezip şivlilik diye bağırıp, şeker çikolata vs toplarlar. Artık kim ne aldı ise dağıtır çocuklara. Konyada sadece bu adet zaten. Recep ayının ilk perşembesi yapılır
Malesef bayramlar o güzelliğini yitirmeye başladıYaa ne tatlıymışartık pek adetleri uygulayan kalmadı çok üzülüyorum eskiden hatırlıyorum bayram geliyo diye nasıl sevinçlenirdik şimdi tatil gözüyle bakıyoruz
canım geçmiş olsunçok sağolun kızlar....
canım konyalımısınMerhaba arkadaşlar, şivlilik biliyor musunuz? Duydunuz mu hiç
ben okuyana kadar sen yazmışsın bileBu akşam fener alayı yapılır. Çocuklar fenerler alır anneleri babaları ile evlerinin önlerine çıkarlar. Bazı gençler de ateşler yakar üzerinden atlarlar vs. Yarın da çocuklar sabahtan itibaren, ellerinde poşetlerle kapı kapı gezip şivlilik diye bağırıp, şeker çikolata vs toplarlar. Artık kim ne aldı ise dağıtır çocuklara. Konyada sadece bu adet zaten. Recep ayının ilk perşembesi yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?