Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo için tebrikler canım. Koşturmacaların için de şimdiden kolay gelsin.

Babam geldi sürpriz yaptı ☺gündüz zaten net olmadığı için giremiyordum şimdide sohbet muhabbet modu :))
Gözün aydın canım çok sevindim.

Hoşgeldin canım özledik seni. Helal olsun bu arada kilo vermeye devam etmişsin. Harikasın

Cherry Mom 1,5 saat cardio yaptım canım. Canım sıkkındı 10 km den fazla koşu bandı ile dövüştüm. Yarın benden haber alamazsanız endişelenmeyin :)
Demek koşu bandını da nakavt ettin. Neye kızdın kuzum bu kadar.

Cherry Mom 1,5 saat cardio yaptım canım. Canım sıkkındı 10 km den fazla koşu bandı ile dövüştüm. Yarın benden haber alamazsanız endişelenmeyin :)
İyi geldi mi bari
Dün bana çok iyi gelmişti bendee sinirliydim baya cardio bitince baktım reklam müziklerinde göbek atacak kadar keyfim yerine gelmişti

Ay hadi bakalım herşey yolunda gitsin inşallah canım
Kilo için tebrikler

Hayırdır neye sıkıldın canım
Ay sorma..
bugün eşimin doğum günü..yediğimize içtiğimizde dikkat ettiğimiz bir dönemdeyiz. Eşim de öyle bir ritim tutturdu ki, işe giderken yemeklerini evden veriyorum, bazen yanına atıştırmalık bisküvi falan veriyorum onları yemeden getiriyor.
Bir arkadaşı da doğum günü bahanesi ile bazlama, çiğ köfte falan yapmak istiyor. istemiyorum yapmış kadar oldun teşekkür ederim ama şu an diyette, düzenini bozmayalım diyorum. Bir de bu gece başka bir şehirden ortak bir arkadaşımız geldi. Şimdi dışarıdalar, gece 11 gibi eve gelecekler. Plastation falan bu gece biraz oturulur muhtemelen.. ama eşimin derdi doğum günü değil şehir dışından gelen arkadaş. Onu ikimiz de çok severiz çünkü. O saatte toplanıp bazlama çiğ köfte yemeyi organize etmeye çalışıyor. Bombası da şu bana 2 kg un ver ona hediye bazlama yapayım. Arkadaşım unun da yokmuş zaten neyi zorluyorsun anlamıyorum ki. biz o saatte böyle şeyler yemiyoruz diye en az beş kere, belki de on kere söyledim. Ya anlamıyorum, duvara anlatsam, tamam anladım diye konuşmaya başlardı duvar.
Dünden beri eşimin doğum günü için bir organizasyon çabaları. Arkadaş istemiyoruz teşekkür ederizi anlamak neden bu kadar zor. Bu aralar çok tahammülsüzüm zaten böyle dikkate alınmamak da iyice delirtti beni. Bir de şöyle bir durum var bu kişi yiyor içiyor kilo alıyor. Beni de yanına çekmeye çalışıyor.. ne zaman gitsek 1500 kalorilik atıştırmalıkları dayar önüme hem yer hem ye diye baskı yapar :)
Ben de o sinirle verdim unu çıktım koşu bandına. Daha 10 km daha dövüşürdüm ama gece evde misafir olacağı için dedim yeter bu kadar :)
Bu arada bazlama geldi buzluğa attım. Yiyeceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar :) Hepsine dayayacağım yulaflı hurmalı topları sabaha kadar kemirebilirler. Çok ısrar ederlerse adam başı bir ya da iki de çiğ köfte veririm.. gece gece bu bolluk yeter de artar bile bence :)
Ay ne uzun yazdım ya. Bu ara her şeye takıyorum.. saçma sapan bir şey ama dikkate alınmamak sinir ediyor beni.

pawlover in bahsettiği degil.mi başka bişey.mi
Tok tuttu mu sence ?
Protein oranı yüksek olan fit onun dediğinden galiba. Spordaki antrenör spor dan sonra bir saat içind e protein al dedi. Öğle yemeğin e kadar idare ediyor ama iki gündür motivasyonu mu sağladım o yüzden gözüm pek bişey görmüyor iştahı mi baskıladim biraz bu şekild e spora devam edersem ıyi sonuç alacağımı düşünüyorum. Boğazı tutmayınca spor ancak yediğini yakıyor. Kendimi zorlamam lazım zaten ben hiç öyle gül e oynaya kilo vermedim hep bi sürünmem zorlanmam acım acım diye ağlamam gerekiyor

Gözün aydın canım çok sevindim.

Hoşgeldin canım özledik seni. Helal olsun bu arada kilo vermeye devam etmişsin. Harikasın

Demek koşu bandını da nakavt ettin. Neye kızdın kuzum bu kadar.
Türkçeyi mi unutuyorum acaba ? Neden dediğim anlaşılmıyor ? Neden dikkate alınmıyorum diye kaptırdım gittim :) pek sinirliydim ama şimdi pamuk gibiyim. Spor her anlamda çok işe yarıyor ya. Şimdi kahve içiyorum missss

İyi geldi mi bari
Dün bana çok iyi gelmişti bendee sinirliydim baya cardio bitince baktım reklam müziklerinde göbek atacak kadar keyfim yerine gelmişti
Öffff keyfim fena halde yerinde.. normalde aşırı bir şeyler yapmak istemiyordum ama bu sayılmaz. Sinirle aldığım kalorileri verdim :) ya ağlayacaktım ya koşu bandında takılacaktım

Ben olsam ben de takarım yani bırakında karısı yapsın doğum günü organizasyonunu. Ne düşüncesiz insanlar var ya. Neyse her serde bir hayır var 3 günlük spor yapmışsın kızınca yemeğe vurmamışsın spora vurmuşsun helal olsun

Sorma hiç sevmediğim ilişki şekli.. sınır çekiyorsun kendince hop insan üstünden atlıyor yine içeride. Karşı duvara çarpasım geldi ya :) Bir de pazartesi salı regl olmam gerekiyordu hala olamadım. Zaten kendimden gerginim, gözünün üstünde kaş var diye kavga çıkarabilir durumdayım :)

Sakin ol şampiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…