Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mutsuzken ben temalı
Bugun 2 litreye yakın içtim birde 2 lt su içtim git gel WC ring oldum
Ben galiba çok yaptım koca bi tencere lahana suyum var
Bence çok aşırı haklısın ben oturur ağlardım senin tercihin harika olmuş
Pınardı benimkinin markası markadan farkeder mi bilmiyorum ama bi yudum ancak içebilmiştim tebrikler

herkese günaydın...yarın ilk bildirim günüm...sabah 5 ten beri ayaktayım...bugün de 4,3 le uyandık....bir yandan corona bir yandan deprem...alese hazırlanıyorum iş güç çocuk.burda sizler kadar aktif olamıyorum.....kusura bakmayın olur mu...bazen cevap ta veremiyorum...elimden geldiğince burdayım

İnşallah ortim ben bu sabah eksiydim umarım yarın da biraz daha düşerim

maşallah sana emin ol çok güzel sonuç alacaksın

Merhaba dun haberlerde gordum de yazamadan gecemicem hazir paketli urunlerde çin tuzu kullaniliyormus hazir corba mesela bu tuz beynimize tokluk hissi veren sinyali bastiriyormus ve o sinyali veremiyormus yedikce yiyesi geliyormus insanin bu tuz cope daha atilsa cok lezzetli geliyormus tadi paketli urunler aclik hissini bastiriyor uzmanin dedigine gore cipsler yenilinicek gibi degilmis o tuz sayesinde yiyormusuz ve yedikce yiyesimiz geliyormus bilginize

ırsat buldukça gel tatlım merak ediyoruz seni

oyy deniz cim bende o durumdayım hala regli olmadım bi de migrenim tuttu ki sormayın

canım yaa allah kolaylık versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…