- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.761
Şu an pamuk gibiyimSakin ol şampiyon
mutsuzken ben temalıKiz bu ne
Ben galiba çok yaptım koca bi tencere lahana suyum varBugun 2 litreye yakın içtim birde 2 lt su içtimgit gel WC ring oldum
Bence çok aşırı haklısın ben oturur ağlardımAy sorma..
bugün eşimin doğum günü..yediğimize içtiğimizde dikkat ettiğimiz bir dönemdeyiz. Eşim de öyle bir ritim tutturdu ki, işe giderken yemeklerini evden veriyorum, bazen yanına atıştırmalık bisküvi falan veriyorum onları yemeden getiriyor.
Bir arkadaşı da doğum günü bahanesi ile bazlama, çiğ köfte falan yapmak istiyor. istemiyorum yapmış kadar oldun teşekkür ederim ama şu an diyette, düzenini bozmayalım diyorum. Bir de bu gece başka bir şehirden ortak bir arkadaşımız geldi. Şimdi dışarıdalar, gece 11 gibi eve gelecekler. Plastation falan bu gece biraz oturulur muhtemelen.. ama eşimin derdi doğum günü değil şehir dışından gelen arkadaş. Onu ikimiz de çok severiz çünkü. O saatte toplanıp bazlama çiğ köfte yemeyi organize etmeye çalışıyor. Bombası da şu bana 2 kg un ver ona hediye bazlama yapayım. Arkadaşım unun da yokmuş zaten neyi zorluyorsun anlamıyorum ki. biz o saatte böyle şeyler yemiyoruz diye en az beş kere, belki de on kere söyledim. Ya anlamıyorum, duvara anlatsam, tamam anladım diye konuşmaya başlardı duvar.
Dünden beri eşimin doğum günü için bir organizasyon çabaları. Arkadaş istemiyoruz teşekkür ederizi anlamak neden bu kadar zor. Bu aralar çok tahammülsüzüm zaten böyle dikkate alınmamak da iyice delirtti beni. Bir de şöyle bir durum var bu kişi yiyor içiyor kilo alıyor. Beni de yanına çekmeye çalışıyor.. ne zaman gitsek 1500 kalorilik atıştırmalıkları dayar önüme hem yer hem ye diye baskı yapar :)
Ben de o sinirle verdim unu çıktım koşu bandına. Daha 10 km daha dövüşürdüm ama gece evde misafir olacağı için dedim yeter bu kadar :)
Bu arada bazlama geldi buzluğa attım. Yiyeceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar :) Hepsine dayayacağım yulaflı hurmalı topları sabaha kadar kemirebilirler. Çok ısrar ederlerse adam başı bir ya da iki de çiğ köfte veririm.. gece gece bu bolluk yeter de artar bile bence :)
Ay ne uzun yazdım ya. Bu ara her şeye takıyorum.. saçma sapan bir şey ama dikkate alınmamak sinir ediyor beni.
Pınardı benimkinin markası markadan farkeder mi bilmiyorum ama bi yudum ancak içebilmiştim tebriklerProtein oranı yüksek olan fit onun dediğinden galiba. Spordaki antrenör spor dan sonra bir saat içind e protein al dedi. Öğle yemeğin e kadar idare ediyor ama iki gündür motivasyonu mu sağladım o yüzden gözüm pek bişey görmüyor iştahı mi baskıladim biraz bu şekild e spora devam edersem ıyi sonuç alacağımı düşünüyorum. Boğazı tutmayınca spor ancak yediğini yakıyor. Kendimi zorlamam lazım zaten ben hiç öyle gül e oynaya kilo vermedim hep bi sürünmem zorlanmam acım acım diye ağlamam gerekiyor
Ay ben kendimi kötü hissettim şimdi.Sabah
3 ceviz
öğlen
Brokoli haşlama
Yoğurt
akşam yok
Su 2 litre
dünkü spor 10000 adım yürüyüş, 120 bölgesel
bugün 120 bölgeselCherry Mom
Ben moralim bozuk olunca yemeyengillerdenim ondan oAy ben kendimi kötü hissettim şimdi.
Menüyü görünce benim midem kazındı
Hayırlı kandilleerGünaydınnnn,
Kandiliniz Mübarek olsun.
leylim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım okadar iyi anlıyorum ki seni bende cok tedirgin im,rabbim korusun
İnşallah ortim ben bu sabah eksiydim umarım yarın da biraz daha düşerimIyi aksamlar kızlar. Nasılsınız. Ben iki gündür kendimi frenledim. Yeniden düzene girdim. Yemek düzenim oluşunca kendimi bi hafiflemiş hissediyorum. Cumadan korkuyordum hep ama bu hafta 4 gözle bekliyorum. Sonucu çok merak ediyorum 100 gr lanetini kırdım mi acabasizin nasıl gidiyor
maşallah sana emin ol çok güzel sonuç alacaksınIyi aksamlar kızlar. Nasılsınız. Ben iki gündür kendimi frenledim. Yeniden düzene girdim. Yemek düzenim oluşunca kendimi bi hafiflemiş hissediyorum. Cumadan korkuyordum hep ama bu hafta 4 gözle bekliyorum. Sonucu çok merak ediyorum 100 gr lanetini kırdım mi acabasizin nasıl gidiyor
teşekkür ettim şekerim bende bir deneyeyim olmadıBenim ki göz karari kaptanım :))
6 7 yaprak lahana ,dilimlenmiş 1 limon , 5 6 dal maydanoz sapları ile birlikte kaynamaya başladıktan 10 dk sonra kapatıyorum
gözün aydın tatlımBabam geldi sürpriz yaptı ☺gündüz zaten net olmadığı için giremiyordum şimdide sohbet muhabbet modu :))
ırsat buldukça gel tatlım merak ediyoruz seniHellooo ben geldim:)) Kilo almadim hatta enteresan bi bicimde 56 kiloya indim:) Spor bu aralar sadece yuruyus, salona gidicek vaktim yok. Haftaya doktora savunmam ve tasinma ikisi bi arada, gozumde buyuyolarAma iste bu sayede yemek yemeyi falan unutuyorum kilo veriyorum
oyy deniz cim bende o durumdayım hala regli olmadım bi de migrenim tuttu ki sormayınSorma hiç sevmediğim ilişki şekli.. sınır çekiyorsun kendince hop insan üstünden atlıyor yine içeride. Karşı duvara çarpasım geldi ya :) Bir de pazartesi salı regl olmam gerekiyordu hala olamadım. Zaten kendimden gerginim, gözünün üstünde kaş var diye kavga çıkarabilir durumdayım :)
günaydın şekerim ne güel bozuk moralle yemeyengillerden oluşun benim maalesef tam tersiBen moralim bozuk olunca yemeyengillerdenim ondan o
Hayırlı kandilleer
En iyisini yapıyorsun canım. Ben olsam kaç çikolata gömmüştüm o sinirleŞu an pamuk gibiyimhayat ne güzel, kuşlar, kelebekler falan
canım yaa allah kolaylık versin ne diyeyimherkese günaydın...yarın ilk bildirim günüm...sabah 5 ten beri ayaktayım...bugün de 4,3 le uyandık....bir yandan corona bir yandan deprem...alese hazırlanıyorum iş güç çocuk.burda sizler kadar aktif olamıyorum.....kusura bakmayın olur mu...bazen cevap ta veremiyorum...elimden geldiğince burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?