- 23 Mart 2016
- 31.066
- 92.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.881
Ayyy çok sevindim mmSonunda 2 hanelileri gördüm 99.3
Sonunda kırdım 100 gr lanetiniSupersiiinnnnnn
Sağol ortimYaşasın ortim
Sonunda yüzüm güldü yamuhteşemsin hilal cim ne diyeyim çok güzel
Tebrik ederimArkadaşlarim selamlar..
Öncelikle bu agır ve kolay olmayan sureclerdr Allah yardimcimiz olsun..sehitlerimizin sehadetlerini Allah kabul etsin. Cok uzuntuluyuz
21 gunluk surecin bitmesine 2 gun var ve bende durum bu..
72.1/70/2.1/%2.912
Tebrik ederimgunaydin arkadaslar ben gecen hafta
cuma:61.6
bu cuma:60.4
bu haftalik -1.2 kilo
hizli kilo vermek istemiyorum ama yavasda gitsin istemiyorum yavas gidince sıkılıyorum hizli gidincede korkuyorum internettten farkli farkli diyetisyenlrin yazilarini okuyorum uzun vadede metobolizma hızımı düşürmek gibi ya da yağ yerine kas kaybetmek gibi galiba kendim icin en makul haftalik kilo kaybetme miktarim 1 ile 1.3 kilo arasi...
bende seni tebrik ederim canim süpersin...Tebrik ederim
tebrik ederim canim bu azimle devamGünaydın kızlar bende de durumlar böyle
emnis (67,7/67,1/0,6/%0,89)
Günaydın canim diyeti bırakmazsin ama değil mi kilo alıp.donmeni istemeyiz azda olsa veriyorsun aslındasporsuz bence cok iyi iş cikariyorsun ama sen bilirsin kuzum
canım gecen haftaki bildirimin 87,5 değikl 87,3 ona göre düzeltme yaptım katılım meselesinşi düşünme eğer istersen sadece kilo bildirimi yapabilirsin senin durumunu biliyoruz ama istersen izne de ayırabiliriz
Asıl ben seni tebrik ederimtebrik ederim canim bu azimle devam
O zaman gitme canım durumunu izah ettikten sonra ne haksızlığıYok canim diyeti birakmam cünkü birakinca 2 kati aliyorum. Paylasim yapamadigimdan gruba haksizlik oluyor o yüzden izine ayriliyim dedim. Yoksa bende izne cikmayi tercih etmiyorum.
Allah seni güldürdun beni üzülme canım bence en zararsız şekilde atlattinSelam arkadaşlar, benim aynı malesef. 54.3tartıda çok yansımam olmuş da kapattım orayıEki Görüntüle 2597718
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?