- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.921
Maşallah sanaSonunda hedefi tutturdum benAllahım bu gunleridemi görecektik. Haftaya hedefim 77.7 olsun
Sonunda hedefi tutturdum benAllahım bu gunleridemi görecektik. Haftaya hedefim 77.7 olsun
100 gramla kaçırdım iyi mi C Cagrihilal1 bak o beğenmediğimiz 100 gram ne kıymetli çıktıMolada şöyle bi göz gezdirdiğim kadarıyla durumlar böyle. İnşallah yanlış yapmamışımdır
Spor yapmadigin için kuzum biliyorsunKızlar kusura bakmayın anca gelebildim. Ben maalesef sabitim
Süper eksi canım tebriklerKızlar merhaba... Sabah 82. 3 tü.... Öğlen eve gelip tartıldım 81.9..... Benim sabahları fazla çıkıyo
Tebrikler canimSonunda hedefi tutturdum benAllahım bu gunleridemi görecektik. Haftaya hedefim 77.7 olsun
Merhaba hoşgeldin :) yaza doğru buralar daha da canlanacak sanırım :) kaç kilo aldın canım mezuniyet sonrası.almak kolay vermek ne zor iş :/ sar başa olayı yıpratıyor insaniMerhaba herkese iyi kilo vermeler bol bol incelmeler dilerim
Ben kapanan bir takımdan mezun olmuştum kızlar mezun olalı sanırım 6ay civarı olmuştur
ve şimdi yaz gelmeden vermek istediğim bir kaç kilo daha var aranıza katılabilirmiyim
Zeynep hocam tabiki biz zaten dönüşünüzu bekliyordukKızlar telefonum evde kalmıştı.
Eşim getirdi şimdi.
Maalesef bu hafta sabitim.
Kızlar ben bu 3. Haftam 16 saat aç sekiz saat tokluk uyguluyorum.
Sabah 8.00 de yiyiyorum.
Bir daha günü en geç 16.30 da kapatıyorum.
Bu şekilde peş peşe güzel kilolar verdim.
Ama bu hafta durdum.
Bu arada pazartesi paketim yenilenecek aranıza döneceğim.
Kesin karar verdim.
Tabi siz okey derseniz.
Çünkü uzun süre aktif olamadım.
Muhteşemsin
Tebrikler canım. Spor yapmamana rağmen hep eksi geliyorsun. Bu da bence büyük başarıGünaydin kızlar gecen cuma 87.5 bu cuma 87.10 lahana suyu ve sirkede pek işe yaramadı.
Cherry Mom ben 2 hafta izine ayrilsam iyi olucak pek katilim yapamiyorum. 2 haftaya bütün işlerim biter kafami kilo vermeye odaklarim.
Sonunda 2 hanelileri gördüm 99.3
Çok güzel gitmiş canım tebrikler. Bu hafta adet olmasaydın bence 67yi kırardın.Günaydın kızlar bende de durumlar böyle
emnis (67,7/67,1/0,6/%0,89)
Gayet güzel canım tebriklerrKızlar çok bakamıyorum acil iş geldi iş yerindeyim. 52.7 kilom
Evet canım sabah üzüntüye uyandık. Allah rahmet eylesin şehitlerimize.Günaydın ,
Sabah uyandım . haberler çok kötü. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.
Geçen hafta 59,3 tü. Bu hafta regl . Buna rağmen 59,4 . Beklediğimden daha iyi açıkçası.
59,3/59,4/+0,1/0,16 +
Harikasın canımKızlar merhaba... Sabah 82. 3 tü.... Öğlen eve gelip tartıldım 81.9..... Benim sabahları fazla çıkıyo
Evet kuzum aynen öyle. Bu hafta planladığım gibi spor yapabilseydim çok iyi olacaktı. Bu hafta Cemre okula gitmedi evdeydi. Öğretmenlerin semineri varmış 1 hafta.. Eşim de çoğunlukla evdeydi. Kendi düzenimi sağlayamadım pek. Okul ne muhteşem bişeymiş arkadaş evde gönlünü eyleyemiyorum bir türlü. E haliyle kendime pek vakit ayıramdım. İnşallah önümüzdeki hafta güzel olacakSpor yapmadigin için kuzum biliyorsun ☺
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba herkese iyi kilo vermeler bol bol incelmeler dilerim
Ben kapanan bir takımdan mezun olmuştum kızlar mezun olalı sanırım 6ay civarı olmuştur
ve şimdi yaz gelmeden vermek istediğim bir kaç kilo daha var aranıza katılabilirmiyim
Ne kadar aktif katılım olursa o kadar çok motivasyon sağlanıyor canım. Ben de son zamanlarda aksattım kötüye gitmeye başladım. Yaza kadar şartları zorlamak lazım aslında.Kızlar telefonum evde kalmıştı.
Eşim getirdi şimdi.
Maalesef bu hafta sabitim.
Kızlar ben bu 3. Haftam 16 saat aç sekiz saat tokluk uyguluyorum.
Sabah 8.00 de yiyiyorum.
Bir daha günü en geç 16.30 da kapatıyorum.
Bu şekilde peş peşe güzel kilolar verdim.
Ama bu hafta durdum.
Bu arada pazartesi paketim yenilenecek aranıza döneceğim.
Kesin karar verdim.
Tabi siz okey derseniz.
Çünkü uzun süre aktif olamadım.
Doğrudur canm genelde öyle oluyor ama ben kilo almadım korudum canmMerhaba hoşgeldin :) yaza doğru buralar daha da canlanacak sanırım :) kaç kilo aldın canım mezuniyet sonrası.almak kolay vermek ne zor iş :/ sar başa olayı yıpratıyor insani
canım çok düşük yüzden zaten aşağı çekmezsin ama emnis in dediği gibi yüzde olacak mı ona bakacağım bir karar defterineKaptanim baştan mi basliyoruz demek...bildigin 13 yil onceydi bu durum..takımı epey asagiya cekerim buhalde..isterseniz alt listede yuruteyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?