- 23 Mart 2016
- 31.066
- 92.337
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.841
Hiç bir fikrim yokGelmicek bencee
Evet regl işleri bozuyo eğer gecikmezse benimkine fr az kaldıHiç bir fikrim yokregli olmasaydi iyiydi ama bakalım hiç yoksa bu hafta sinirim bozulmadı bir artı bir eksi takibi yapacağım diye
Yapacak bişey yok kuzum biz elimizden geleni yapalimda bugün tartilmama sebebimde oydu ne yapabilirim ki dedim.sonuçta yapmam gerekenleri yaptımEvet regl işleri bozuyo eğer gecikmezse benimkine fr az kaldı
Maşallah cnm ne güzel. Bende de bi şişlik hakim nedense. Bi adapte olamadım psikolojik olarak. Ama şunu farkettim ben diyet listeleri veya detokslar yapamıyorum yani uyamıyorum. Kendi kendimi kontrol ederek kilo veriyorum. Değilse psikolojik olarak açlık hissedip daha fazla yemek istiyorumSelam kizlar
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
Böyle sayfalar birikince okumak hiç bana göre değil adapte olamadım bu hafta gruba kusura bakmayınbir daha şuursuzca video indirmeyecegim
Ben bugünde tartilmadim çünkü regli baya yoğundu yine lahanadan galiba pek cesaret edemedim hemde durayım dedim okadar sabrettim :) sonuçta kaçamak yapmadım bol yeşil çay içtim sporu arttirdim dahada artı gelirse
Aynen öyle biz yapalım da o utanmıyosa gitmesinYapacak bişey yok kuzum biz elimizden geleni yapalimda bugün tartilmama sebebimde oydu ne yapabilirim ki dedim.sonuçta yapmam gerekenleri yaptım
amiiin hayırlı kandillerHerkese hayırlı kandiller bu arada. Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin. Dualarınızda unutmayın
Aynen öyle biz yapalım da o utanmıyosa gitmesin
Olabilir canım herkesin yapısı alışkanlığı farklı oluyor sen kendi düzeninde devam et bu hafta varsın öyle olsun takılma çokMaşallah cnm ne güzel. Bende de bi şişlik hakim nedense. Bi adapte olamadım psikolojik olarak. Ama şunu farkettim ben diyet listeleri veya detokslar yapamıyorum yani uyamıyorum. Kendi kendimi kontrol ederek kilo veriyorum. Değilse psikolojik olarak açlık hissedip daha fazla yemek istiyorum
Yarin tarti eksi gostermese bile motivasyon unu bozma sakin canim menulerinde sporunda gayet iyi vucut alusicaktirIyi aksamlar bugün yine super geçti
Sabah spordan önce
3 kasık yoğurt, 2 kayısı
Spordan sonra
1 bardak çikolatalı fit süt, yeşil çay
Yaklaşık 1 saat sonra
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 yk çökelek
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Salata
2.5 lt su
1 buçuk saat fitness
10 dk alt bacak
6 bin adımCherry Mom
Rafine şeker ekmek makarna vb bugday urunleri ile pilav tuketmedim..son hafta ise bal ve kuru/yaş meyveyi de kestimMerak ettim 21 gunde ne yaptiniz
Eksi bekliyorum ya baya inandirdim kendimiYarin tarti eksi gostermese bile motivasyon unu bozma sakin canim menulerinde sporunda gayet iyi vucut alusicaktir
Inşallah ya göreceksin ama benceİyi akiamlar arkadaşlar sabahı heyecanla bekliyorum umarım başarmışımdır ve 2 hanelilere düşmüşümdür umarım herkes eksi gelir
Belli olmaz bakalım yarın ola hayrolaBen bu hafta lahana suyunu 4 gun uyguladim ama cok fazla kacamagim oldu yarin pek iyi bisey beklemiyorum dilerim hepiniz eksi gelirsinuz
Demi yaaa..hicbir cikolatada ya da tatlida yok bunun tadıAy başkasından zayıflamışsın sözünü duymak ne kadar güzel. Tebrik ederim . Harikasın
Hadi bakalım şimdi onlar düşünsünharika birde seni incecik gördüklerinde dusun neler diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?