- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.861
Ay hadi bakalımEki Görüntüle 2597623
@missERE yerine ben hatirlatayim kimler artilari eksiye cevirdi,eksiler daha da eksildi hanimlaar
Bence de hala çok kiloluyum bana bile acayip zayıflamışsın diyorlar siz şeker diyetiyle çok güzel sonuçlar alırsınız tahminimHadi bakalım şimdi onlar düşünsün
That sugar filmini izleyin o zaman bu kararinizdan asla vazgecmezsiniz youtubenden izleyin kesinlikle tatliya olan bakisiniz komple degisicekRafine şeker ekmek makarna vb bugday urunleri ile pilav tuketmedim..son hafta ise bal ve kuru/yaş meyveyi de kestim
O kadar strese rağmen yine eksi gelmişsin tebrik ederimGünaydin kızlar gecen cuma 87.5 bu cuma 87.10 lahana suyu ve sirkede pek işe yaramadı.
Cherry Mom ben 2 hafta izine ayrilsam iyi olucak pek katilim yapamiyorum. 2 haftaya bütün işlerim biter kafami kilo vermeye odaklarim.
darısı benim başıma hala regli olamadım ama migren atağı devam ediyor ben gene her zamanki gibi okuya okuya gelirimSelam kizlar
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
Böyle sayfalar birikince okumak hiç bana göre değil adapte olamadım bu hafta gruba kusura bakmayınbir daha şuursuzca video indirmeyecegim
Ben bugünde tartilmadim çünkü regli baya yoğundu yine lahanadan galiba pek cesaret edemedim hemde durayım dedim okadar sabrettim :) sonuçta kaçamak yapmadım bol yeşil çay içtim sporu arttirdim dahada artı gelirse
Evet zor bir süreç herşey üst uste gelmiş. Ama bi iki hafta içind e de hepsi biden bitecek rahatlayacaksın öyle düşün çok telaş yapma o zaman gerçekten herşey birbirine dolanıyor. Sakin ol nasıl olsa düzen e girecek bu süreçte kendini çok yıpratma. Bu dönemde artı gelmemek gayet iyi başarı. Ev nasıl olsa taşınır. Düğünde olur.mahkeme için de yapacağın birşey yok bekleyeceksin. Saçını da yakın olsak ben boyardım ama başka kuaföre git artık. Sakin ol.Sagolasin canim cok düzensiz yedim bu hafta ama sürekli kosturmaca oglanin okulu dügün telasi .yeni evi biya badanaya giristik haftaya sali gibi tasinicam biryandan o eve gidip temizlik biryandan esya kolile ,yemek vs.hic isim bitmiyor. Eksi varsa kosturmacadandir. Birde stres yaptikca isim ters gidiyir.dün bir boslukta sacimi boyatayim aradan ciksin dedim kuaför tatile gitmis .
Supersiiinnnnnn
Günaydın canim diyeti bırakmazsin ama değil mi kilo alıp.donmeni istemeyiz azda olsa veriyorsun aslındaGünaydin kızlar gecen cuma 87.5 bu cuma 87.10 lahana suyu ve sirkede pek işe yaramadı.
Cherry Mom ben 2 hafta izine ayrilsam iyi olucak pek katilim yapamiyorum. 2 haftaya bütün işlerim biter kafami kilo vermeye odaklarim.
canım gecen haftaki bildirimin 87,5 değikl 87,3 ona göre düzeltme yaptım katılım meselesinşi düşünme eğer istersen sadece kilo bildirimi yapabilirsin senin durumunu biliyoruz ama istersen izne de ayırabilirizGünaydin kızlar gecen cuma 87.5 bu cuma 87.10 lahana suyu ve sirkede pek işe yaramadı.
muhteşemsin hilal cim ne diyeyim çok güzel
Yaşasın ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?