- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.941
Hoşbulduk canımAramıza hoşgeldin canım
İnşallah yaza hep birlikte fit olalım
Ne kadar aktif katılım olursa o kadar çok motivasyon sağlanıyor canım. Ben de son zamanlarda aksattım kötüye gitmeye başladım. Yaza kadar şartları zorlamak lazım aslında.
@ayvacicegi canım sen de - 400 vermişsin. Senin kilonda harika bi sonuç tebrikler
Dun yok sadece canım :)Ben iki gündür spor yazcam diyorum ama yazdım mı?Cherry Mom
Menü ve sporu başka yere mi yazıyorsunuz ?Dun yok sadece canım :)
Evet canım etiketledim seni oradan :)Menü ve sporu başka yere mi yazıyorsunuz ?
Süper o zaman canım valla bana kilo korumak vermekten zormuş gibi geliyor,şuan kafa tam odaklı rejime ama koruma döneminde öyle olmayacak ve sabit kalmak bile guclesecek gibi :) seni tebrik ederimDoğrudur canm genelde öyle oluyor ama ben kilo almadım korudum canm6 -7 aydır mezuniyet kilomdaym 60.6 ile mezun oldum yiyip içtiklerime bağlı yada ödeme ve regle ye bağlı olarak herkes gibi 1-2 kilo oynama oluyor regle yaklaşınca +1 ile 61.6 yada en fazla 62küsür u gördüğüm olur bitince geri 60-61 arası yada karbonhidrati fazla tükettiğim hafta öyle olur öbür 1-2 hafta yine dikkat edip 60.5 - 60-8 i geri görürüm 6 aydır böyle korudum ama en önemli koruma sebebim kesinlikle spor sporu çok düzenli yapiyorum ve son yıllarda spora 1ay bile ara verdiğim olmamıştır her şeyi borçluğu olduğum püf noktam spor yani uzun lafın kısası mezuniyet kilom: 60.6 idi sonrası gördüğüm en yüksek 62 en düşük 60.00 oldu şuan ise yine regle günüm geldi hatta gecikti bu halim ile bugün tartılınca 62çktm tabi regle sonrası düşecek ama benim asıl istediğim 60a komple sonsuza dek veda edip yaz öncesi 57-58 gibi rakamlara ulaşmak
Kızlar çok uzun yazdım sanki yaniye böyle karmaşık gibi uzun oldu bilmiyorum kusura bakmayın lütfen regle psikolojisi
Dün 12000 adım yürüyüş vardı sadeceDun yok sadece canım :)
Yaaa iş yerinde misin bir daha tartilBu lahana bana bugün etki ediyo galiba tuvaletten çıkamıyorum sabahtan daha eksideyimdir heralde şuan
Yoldayım eve geçince tartılayımYaaa iş yerinde misin bir daha tartil
hoşgeldin tatlım tabii ki hemen tartıldıysan bugün kilonu bildir ilerleyen günlerde listeye alalımMerhaba herkese iyi kilo vermeler bol bol incelmeler dilerim
Ben kapanan bir takımdan mezun olmuştum kızlar mezun olalı sanırım 6ay civarı olmuştur
ve şimdi yaz gelmeden vermek istediğim bir kaç kilo daha var aranıza katılabilirmiyim
2 kilo fazlası var kaptanimhoşgeldin tatlım tabii ki hemen tartıldıysan bugün kilonu bildir ilerleyen günlerde listeye alalım
Çok teşekkür ederim canmSüper o zaman canım valla bana kilo korumak vermekten zormuş gibi geliyor,şuan kafa tam odaklı rejime ama koruma döneminde öyle olmayacak ve sabit kalmak bile guclesecek gibi :) seni tebrik ederim ❤❤
oo çok iyi imiş2 kilo fazlası var kaptanimherkes biz değil :)) alt listede takibini yaparız arkadaşın fit fit cidden fit blonde :) ❤ blonde ambition
Hayırrr kiskanmadim
Tartıldım ve Şuan regle gecikmesi yaşadm ve olmadığım için ödemliyim şişim bu şekilde 62çıktım ve hedefim 57-58 aralığına ulaşmakhoşgeldin tatlım tabii ki hemen tartıldıysan bugün kilonu bildir ilerleyen günlerde listeye alalım
2 kilo fazlası var kaptanimherkes biz değil :)) alt listede takibini yaparız arkadaşın fit fit cidden fit blonde :) ❤ blonde ambition
Hayırrr kiskanmadim
canım yukardaki listeye ekledim bileTartıldım ve Şuan regle gecikmesi yaşadm ve olmadığım için ödemliyim şişim bu şekilde 62çıktım ve hedefim 57-58 aralığına ulaşmak
canım yukardaki listeye ekledim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?