- 23 Mart 2016
- 31.058
- 92.330
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.981
66,9Hedefleri alayııım
Kaçak oynuyoruz
53,6 olsun benim ya az söyleyim de belki çok veririm, İnşaAllah umarımHedefleri alayııım
Dalıyorum konuya bodoslama amaHindistan cevizi yağı kullandınız mı ya? Ben elime yüzüme sürüyodum üstünde salatalara veya tereyağı olarak kullanabilirsiniz falan yazıyo şaşırdım
Evet sendromsuz bir cuma yaşadımKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorumhepinize öpücüks
C Cagrihilal1 100 gram döngünü kırmışsın sana apayrı tebrikler tartısızlık işe yaradı
Bu hafta benim haftamBuyrun spor tablomuzabireysel de 1. 1868 puanla C Cagrihilal1 canim tebrik ederim ilk defa karşılığını gordun ❤ vee Yine biz yes fit tebrikler kizlar ❤❤
Eki Görüntüle 2597883
Diyet tariflerinde kullanılıyor. Hatta ben bir ara sabahları yiyordum bağırsakları çok iyi çalıştırıyor ama rejim yapamadığım için iyice kilo alarım korkusuna bıraktımHindistan cevizi yağı kullandınız mı ya? Ben elime yüzüme sürüyodum üstünde salatalara veya tereyağı olarak kullanabilirsiniz falan yazıyo şaşırdım
Ben bir ara turk kahvesi ne koyuyordum ama bi faydasini gormedim,elleri yumusacik yapiyoHindistan cevizi yağı kullandınız mı ya? Ben elime yüzüme sürüyodum üstünde salatalara veya tereyağı olarak kullanabilirsiniz falan yazıyo şaşırdım
Koşu bandıyla güreş tutuyor olabilirdennisgo yu gören var mı..?
Hoş geldin canımDalıyorum konuya bodoslama ama
Yağ yakmaya yardımcı yağ canım genelde spor öncesi türk kahvene 1 tatlı kaşığı eklersen yağ yakmaya yardımcı imiş
Yemeklerde kullanabilirsin ayrica
HoşgeldinizKızlar benim haftaya hedefim : 60.8
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?