Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burcucum sağolasın iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti kızlar senin de yakınmış :)

eliiiiffffff takıma ybancı maddeler sokmak yasak kızzzz diyeti bozdurtma bana

kız aman aman sakin ol
pis o resimdeki, kötü

rica ederim canım, inşallah :))
bence de, sana katılıyorum canımcım

arkadaşlar hatırlatmaktan nefret ediyorum ama burada bi forum editörü var
onun için rica edicem cevap vermek yerine şikayetlerinizi kötü içeriklerle bildirin ki
haksız duruma düşmeyin
uyarımı 2 . kez tekrar ediyorum lütfen konu daha fazla uzamasın

Son düzenleme:
Kendinizi ne kadarda önemsiyorsunuz öyle, hadi bakalım buyrun şikayete. Banane sizin takımınızdan. Nedir sanki dünyanın en büyük zayıflama takımı. Gerçekten komikleşiyorsunuz.

önemsemediğin yerlerde dolaşma arkadaşım önemsemediğin içinmi takımlara başvuru yapıyorsun git işine yaa

Bu arada akşam yemeğim: 1 tavuk bonfile (üzerinde soğanlı mantarlı kremasız sos vardı), 3-4 dilim haşlanmışkabak, 3 yemek kaşığı patates püresi

Kızlar ben de 6'da uyanmalıyım sabah, o nedenle hepinize iyi akşamlar dilerim, görüşürüz yarın

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar edicanıma kulak verin lütfennnn

ben yaptım edicim

iyi geceler canım
o püre biraz fazla olmuş sanki ama diğerleri güzel de keşke bi salata bi yoğrut olsaymış yanına
hani yiyodun sen, nerdeeeeeeeeeee, hıııııııııı????????????????

özür dilerim edicim son mesajımdı bidaha yazmıycam ama takım dışında yazarsa müdahele etmeden durmam

kızlar özürdileyerk son bişey yazmak istiyorum arkadaş bizi beğenmiyor ama bizsizde yapamıyor baksanıza alta görüyorum hala bu takımı gözlemliyo

Menü gayet güzel, tavuk var sebze var nişasta var. haşlanmış kabağı nasıl dilim yaptın içine ne karıştırdın merak ettim. benim de kabak yiyesim var yarın. iyi uykular :92:

konu dışında da kötü içerik en iyisidir gülsümcüm
müdireler gerekeni yapar merak etme sen
peki edim seni üzermiyim hiç öyle yaparım bende
neyse takyoncum canım sen nasılsın bayadır denk gelmiyoruz iyisindir inş kurs nasıl gidiyor canım ne kursuydu seniniki

esra aşk olsun kıss ilahiyat okuyorum ben açıktan ona gidiyorum çocuktan fırsat buldukça :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…