- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.501
Gülhancııımmmm, iyi ki doğdun, nice nice güzel yıllaraİnşallah yeni yaşında dilediğin her şey gerçekleşir canım
Ayyy doğum günlerinde çok duygusal olurum ben, kimin pastası kesilse gözlerim dolar valla :)
Benimki de cumartesi günü bu arada, hiç sevmem haftasonuna denk gelince
eliiiiffffff takıma ybancı maddeler sokmak yasak kızzzz diyeti bozdurtma bana
sağolasın burçakcım teşekkür ederim. inşallah sizlerle birlikte güzel geçecek yeni yaşım
Not; Abesle iştigal etmeyelim, malum şahısla ilgili konuşmaya bile değmez. Olur da başka yerde bizi kötülemeye kalkarsa, o zaman hepimiz şikayet ederiz olur biter.
Kendinizi ne kadarda önemsiyorsunuz öyle, hadi bakalım buyrun şikayete. Banane sizin takımınızdan. Nedir sanki dünyanın en büyük zayıflama takımı. Gerçekten komikleşiyorsunuz.
arkadaşlar hatırlatmaktan nefret ediyorum ama burada bi forum editörü var
onun için rica edicem cevap yermek yerine şikayetlerinizi kötü içeriklerle bildirin ki
haksız duruma düşmeyin
uyarımı 2 . kez tekrar ediyorum lütfen konu daha fazla uzamasın
iyi ki doğdun gülhancım
Bu arada akşam yemeğim: 1 tavuk bonfile (üzerinde soğanlı mantarlı kremasız sos vardı), 3-4 dilim haşlanmışkabak, 3 yemek kaşığı patates püresi
Kızlar ben de 6'da uyanmalıyım sabah, o nedenle hepinize iyi akşamlar dilerim, görüşürüz yarın
arkadaşlar hatırlatmaktan nefret ediyorum ama burada bi forum editörü var
onun için rica edicem cevap vermek yerine şikayetlerinizi kötü içeriklerle bildirin ki
haksız duruma düşmeyin
uyarımı 2 . kez tekrar ediyorum lütfen konu daha fazla uzamasın
Canım çoooooooook teşekkür ederimçok güzelmiş bu pasta bayıldımmm
Bugün pastamı yedimspora da gidemedim, arkadaşlarım uğramıştı.
Bugün kendime izin verdim
Yarın görürüm ben kendimi
kızlar özürdileyerk son bişey yazmak istiyorum arkadaş bizi beğenmiyor ama bizsizde yapamıyor baksanıza alta görüyorum hala bu takımı gözlemliyo
özür dilerim edicim son mesajımdı bidaha yazmıycam ama takım dışında yazarsa müdahele etmeden durmam
kızlar özürdileyerk son bişey yazmak istiyorum arkadaş bizi beğenmiyor ama bizsizde yapamıyor baksanıza alta görüyorum hala bu takımı gözlemliyo
Bu arada akşam yemeğim: 1 tavuk bonfile (üzerinde soğanlı mantarlı kremasız sos vardı), 3-4 dilim haşlanmışkabak, 3 yemek kaşığı patates püresi
Kızlar ben de 6'da uyanmalıyım sabah, o nedenle hepinize iyi akşamlar dilerim, görüşürüz yarın
peki edim seni üzermiyim hiç öyle yaparım bendekonu dışında da kötü içerik en iyisidir gülsümcüm
müdireler gerekeni yapar merak etme sen
neyse takyoncum canım sen nasılsın bayadır denk gelmiyoruz iyisindir inş kurs nasıl gidiyor canım ne kursuydu seniniki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?