Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar şu giden arkadaşı gördünüzmü yeni takıma geçmek için başvuru yapmış 5. takımla anlaşamıyorum onların haricinde başka takım arıyorum demiş bende deimki anlaşamamzlığın sebebi paylaşımının az olmasıdır şimdi yazmış yok benim paylaşımım çok iyi siz konuyu çarpıtıyorsunuz diyor Allah aşkına benim göremedğim yorumlarımı var takımda ??

kötü içerik yapın kızlar saçmalamış cevap verip haksız duruma düşmeyelim
çok ayıp etmiş

canım ben de gördüm mesajını onun

ya kendi verdiği cevabı okumamış galiba hiç, umrumdaydı sanki gibi bişiler demiş sana, ne kadar ayıp

onu kimse almasın, yaz oraya diskalifiye edildiğini

ya kendi verdiği cevabı okumamış galiba hiç, umrumdaydı sanki gibi bişiler demiş sana, ne kadar ayıp

canım 14. takıma alınmış okudum az önce bizene yaa naparlarsa yapsınlar diskalifiye edilmedi burçakcım deneme sürecindeydi sadece listeye almamıştım zaten

canım o zaman 2 tane de sorun olmayabilir ama ben iştahını açmasın diye yeme diyorum
yoksa miktarından ziyade bu önemli

Evet bu çok doğru, taviz vermeye başladı mı insan, yedikçe yiyesi geliyo ve gözüne çok görünmüyo kaçamaklar. Az yemenin de önemi burda. . . Başta kendime diyorum bunu.

Boşverin kızlar, buraya yazmayan oraya da yazmaz zaten diskalifiye edilir. Onlara da "çok da umrumdaydı" der, herkes anlar kimin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…