- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.481
aman allahım herkes toplandı sabah işe giden yok muuu
herkese iyi geceler kızlar yarın 6da ayaktayım ben yatıcam
canım 14. takıma alınmış okudum az önce bizene yaa naparlarsa yapsınlar diskalifiye edilmedi burçakcım deneme sürecindeydi sadece listeye almamıştım zaten
bu arada konuyu okuyanlar kısmına bakın bu konu uzamaz inşallah
elacım uzamaz canım çünki polemik yapacak bi konu değil herşey ortadabu arada konuyu okuyanlar kısmına bakın bu konu uzamaz inşallah
canımm niye yıllara iyiki doğdun gülhancım kız bu arada satır kebap ne kiGitmez miyiz :) gidiyorum hepimiz.
Yediklerimi yazayım, sabahı yazmıştım
öğle: çorba, 2 kk fırın mücver, 5-6 yk ankara tava (arpa şehriye pilavı içinde sebze ve et var)
akşam: 2 satır kebapyanında az bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, salata, diyet kola.
Arada da pasta yedim kızlar çünkü bugün benim doğum günüm
bu arada konuyu okuyanlar kısmına bakın bu konu uzamaz inşallah
Evet alındım 14. takıma. sizi rahatsız eden ne? işinize bakın bence.. bulaşmayın bana. bende gayet düzgün biçimde cevabımı verdim. kızacak bir şey yok. açık sözlü olmam mı rahatsız etti sizi? Sözümü sakınmam kimseden.
Evet alındım 14. takıma. sizi rahatsız eden ne? işinize bakın bence.. bulaşmayın bana. bende gayet düzgün biçimde cevabımı verdim. kızacak bir şey yok. açık sözlü olmam mı rahatsız etti sizi? Sözümü sakınmam kimseden.
Gitmez miyiz :) gidiyorum hepimiz.
Yediklerimi yazayım, sabahı yazmıştım
öğle: çorba, 2 kk fırın mücver, 5-6 yk ankara tava (arpa şehriye pilavı içinde sebze ve et var)
akşam: 2 satır kebapyanında az bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, salata, diyet kola.
Arada da pasta yedim kızlar çünkü bugün benim doğum günüm
elacım uzamaz canım çünki polemik yapacak bi konu değil herşey ortada
canımm niye yıllara iyiki doğdun gülhancım kız bu arada satır kebap ne ki
Canım az göstermek için dedim öyleadana kebap bildiğin :)
iyi ki doğdun gülhancım
kız herkesin ağzını sulandırma şimdi bu saatte
bizi rahatsız eden başka takıma alınman değil haksızken haklı gibi su yüzüne çıkmandır bundan sonra söyleyeceğin sözlere cevap vermeyeceğim ama 5. takım dışında başka yerlere takımımla ilgili şeyler yazarsan şikayet ederim seni iyi akşamlar
yiyemiyoruz bari bakalım dedim
iyi ki doğdun gülhancım
aaa iyi ki doğdun gülhancım, nice mutlu yaşlara canımmm
happy birthday to youuuuuuuuuu
bizi rahatsız eden başka takıma alınman değil haksızken haklı gibi su yüzüne çıkmandır bundan sonra söyleyeceğin sözlere cevap vermeyeceğim ama 5. takım dışında başka yerlere takımımla ilgili şeyler yazarsan şikayet ederim seni iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?