- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.121
Rahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yineHayırdır nen var
Kuzum ne yapabilirsiniz ki ben bile çaresiz kaldımdua edin ama
şansımıza bugün burası rüzgarlı bulutlu çıkamayacagiz galiba ama çıktığımda kesinlikle iyi geliyor Emre evde kendi oynamaz ama dışarıda kendi başına oynuyor şükür yazin o.yuzden hep.daha iyiyyim
Allah seninde tum sıkıntı cekenlerinde yardimcisi olsun.gercekten dayaniklisin ben uykusuzluğa hic dayansmiyorum degil2-3 saat uykuyla gunu geçirmek.gecmise dair pişmanlıklar ise cok ,tv konusunda falan oralari hic düşünmemeye çalışıyor um sabrini takdir ediyorum.Bende seni çok seviyorum ❤
Psikolojik olarak kesinlikle iyi degilim farkındayim daha önce gittim doktora hapta kullandım.ama çok kötüydü yao ara çok kilo aldım şimdi bilmiyorum kendimi.cok.mu zorluyorum ama gitmek istemiyorum oğlan 1 gün bile idare eder uyasa o.gun bomba.gibi.oluyorum oyuzden oğlanı.duzeltmeye çabalıyorum :)
Kizlar ya hakkınızı helal edin kafa sisirdim.diyet grubunu ne hale soktum
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsunRahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yine
Gargara yapamiyormusunuzBo gaz ağrısı için ne yaptınız. Taaa kulaklarım ayırıyor yutkunurken. 5 haftalık hamileyim
Bende yaptim elma yoktu portakal kabugu koydum bakalim nasil olcak.ye ye sonra caydan mucize bekle benimkiOoh afiyet olsun atsın tüm ödemleri
Yaz listeleri de azcıkta sana ceza verelimBende yaptim elma yoktu portakal kabugu koydum bakalim nasil olcak.ye ye sonra caydan mucize bekle benimki
Ben hergun yapamiyorum sporu ceza ne zaaman yapcemmYaz listeleri de azcıkta sana ceza verelim
Hadi geri listeye geeellBen hergun yapamiyorum sporu ceza ne zaaman yapcemm
Ne iyi etmisin hem satiyolar hemde bakmıyorlar hayir onlarda canli niye öldürüyorsun.sok tanmi bendw baktim bugun kalmamis
Yok a101den aldım dallarını kırmışlar hep alıp diksem mi dedim de hırsızlık gibi olur diye vazgeçtim ölüp gitcekNe iyi etmisin hem satiyolar hemde bakmıyorlar hayir onlarda canli niye öldürüyorsun.sok tanmi bendw baktim bugun kalmamis
İnsallah,yeterince cagirmiyosun demekki gelemiyomHadi geri listeye geeell
Hergün yazcam bundan sonra yandınİnsallah,yeterince cagirmiyosun demekki gelemiyom
Uff psikolojik baskiiHergün yazcam bundan sonra yandın
Belki işe yarar bi deneyelimUff psikolojik baskii
Geçmiş olsun annem de çok çekti en son rahmini aldırdı bu sene rahat etti şimdi de menepozla uğraşıyo kanı düşüpnduruyordu kanaması çok oluyordu 5 e düşüyordu zor gerçekten geçmiş olsun tekrarRahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yine
Duyuyorum ama pek bi bilgim yok miyomla ilgili gecmis olsun canım.bebek icin de bi etkenmi buRahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yine
Geçmiş olsun annem de çok çekti en son rahmini aldırdı bu sene rahat etti şimdi de menepozla uğraşıyo kanı düşüpnduruyordu kanaması çok oluyordu 5 e düşüyordu zor gerçekten geçmiş olsun tekrar
Sadece temizlik diyorlar alınacak en güzel önlem temizlik elleri dirseğe kadar sıkça yıkamak 30 saniye boyunca sabunlaYaa bisey sorcam corona onlemi olarak alinacak Vitamin besin hakkinda bilgisi olan varmi,veya bu atlatanlar neyle atlatmis duyan bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?