Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah seninde tum sıkıntı cekenlerinde yardimcisi olsun.gercekten dayaniklisin ben uykusuzluğa hic dayansmiyorum degil2-3 saat uykuyla gunu geçirmek.gecmise dair pişmanlıklar ise cok ,tv konusunda falan oralari hic düşünmemeye çalışıyor um sabrini takdir ediyorum.
Gecen yazmistim arkadas anaokulunda sorun yasayinca pedagoga götürdü,dahs ilk seansta farketmis,ben cocugu gördüğümde acilmisti bayagi,artik ne yapıyorlarsa.
Sana gelince uykunu alsan, kendine zaman ayirabilsen biseyin kalmiycak senin,endiselerini bir kenara birak yeter,hergun takvimden bir yaprak daha dusuyorr malesef.
Helal olsunburasi sadece bir diyet grubu degil sanal ortamin gercek hayati

Yine çiçek aldım Leyl-i-fer markette susuz tomurcuklu kalmış dedim gel ben sana bakayım
Ne iyi etmisin hem satiyolar hemde bakmıyorlar hayir onlarda canli niye öldürüyorsun.sok tanmi bendw baktim bugun kalmamis

Ne iyi etmisin hem satiyolar hemde bakmıyorlar hayir onlarda canli niye öldürüyorsun.sok tanmi bendw baktim bugun kalmamis
Yok a101den aldım dallarını kırmışlar hep alıp diksem mi dedim de hırsızlık gibi olur diye vazgeçtim ölüp gitcek

Rahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yine
Geçmiş olsun annem de çok çekti en son rahmini aldırdı bu sene rahat etti şimdi de menepozla uğraşıyo kanı düşüpnduruyordu kanaması çok oluyordu 5 e düşüyordu zor gerçekten geçmiş olsun tekrar

Yaa bisey sorcam corona onlemi olarak alinacak Vitamin besin hakkinda bilgisi olan varmi,veya bu atlatanlar neyle atlatmis duyan bilen

Rahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yine
Duyuyorum ama pek bi bilgim yok miyomla ilgili gecmis olsun canım.bebek icin de bi etkenmi bu

Mehfam çok özür dilerim yanlış bir şey söylemek istemedim annemin yaşı olduğu için rahim almayı uygun gördüler ama arkadaşımda da var arada sancısı oluyor doktor ameliyat bile demedi ona küçükmüş miyomları Allah şifa versin

Yaa bisey sorcam corona onlemi olarak alinacak Vitamin besin hakkinda bilgisi olan varmi,veya bu atlatanlar neyle atlatmis duyan bilen
Sadece temizlik diyorlar alınacak en güzel önlem temizlik elleri dirseğe kadar sıkça yıkamak 30 saniye boyunca sabunla
Gün içinde sık sık su için diyorlar bir kaç yudum bir kaç yudum
Ağız burun çalkalamak var bir de
Ben ne kadar etkilidir bilmiyorum kolonya kullanıyorum normalde sevmem sık sık elime döküp yıkama hareketi yapıyorum zaten bu corono için değil bütün hastalıklar için geçerli nezle grip gibi şu anda Türkiyede yok umarım gelmez olursa dünya sağlık örgütüne bildirmek zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…