Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleyküm selam canım nasilsin
Sagol canım iyiyim hamdolsun,sende iyi ol üzülüyorum cevremde yasanan olumsuzluklara yardimci olamiyorum diye o kadar,dogru bi tercih kendine faydalu mesguliyetler bulman,ozelliklede acik havada yuruyusler harika

Cherry Mom
melatonin kullandiniz mi ? uykuya dalmasina yardimci oluyor. doktor tavsiye etmistir belki.
Etmedi canim bizi ciddiye alan bir doktor henüz bulamadık uykusuzluğun tedavisi yok çekeceksiniz diyorlar bunu diyenlerde.uzman doktorlar
Sen diyince baktım açıkcasi bu hormonun ilacını yaptiklarini bilmiyordum acaba yurt dışında mi kullanılan bir şey belki sen ondan bliyorsundur
Türkiye'de şurup formu bulunmuyor yazmış biri nette ama ne kadar doğru bilmem olmadı sorayim doktorumuza telefondan

Sagol canım iyiyim hamdolsun,sende iyi ol üzülüyorum cevremde yasanan olumsuzluklara yardimci olamiyorum diye o kadar,dogru bi tercih kendine faydalu mesguliyetler bulman,ozelliklede acik havada yuruyusler harika
Kuzum ne yapabilirsiniz ki ben bile çaresiz kaldım dua edin ama

şansımıza bugün burası rüzgarlı bulutlu çıkamayacagiz galiba ama çıktığımda kesinlikle iyi geliyor Emre evde kendi oynamaz ama dışarıda kendi başına oynuyor şükür yazin o.yuzden hep.daha iyiyyim

Bende seni çok seviyorum
Psikolojik olarak kesinlikle iyi degilim farkındayim daha önce gittim doktora hapta kullandım.ama çok kötüydü ya o ara çok kilo aldım şimdi bilmiyorum kendimi.cok.mu zorluyorum ama gitmek istemiyorum oğlan 1 gün bile idare eder uyasa o.gun bomba.gibi.oluyorum oyuzden oğlanı.duzeltmeye çabalıyorum :)
Kizlar ya hakkınızı helal edin kafa sisirdim.diyet grubunu ne hale soktum

Deme öyle Allah korusun normal gripte olabilir.uyku halsizlik hali normal hamilelikte ama boğaz ağrısı için bir görünn istersen gerçi artık ilaçta kullanamayacaksın
Bo gaz ağrısı için ne yaptınız. Taaa kulaklarım ayırıyor yutkunurken. 5 haftalık hamileyim

Maaşallah sana canım. Bu kadar eziyetine rağmen hep zararlı olandan uzak tutmuşsun. Tabletten TV den uzak tutmuşsun. Harikasın.
Bizimkiler mesela animasyon film izlemeyi çok severler. Çok sıkıştıkça böyle yollara başvuruyorum. Ama havalar ısınıyor sürekli park isteyecekler. Kışın çok zor çocuklar için

Evet ben de bi doktorla konuşmuştum. uyku zamanı gelince evde herkes yatsın yatağına. Evde hiç ses olmasın Gerekirse 1 ay 2 ay alışana kadar böyle yapın demişti. Ama emrenin kabullenip yatağına yatması gerekiyo.

ben amerikadan damla olarak satin aliyorum. burada hap olarak veriyor doktorlar. uykuya dalmakta cok zorluk çekiyor oglum. bunu verince 15 dkda uyuyor.
gece uyanirsa 3 saat falan uyumaz. yatmadan once vermediysem o zaman veriyorum dozunu en azindan 3 saat uyanik kalacagina 1 saat kaliyor. bazi insanlar melatonini eksik uretiyor. bir de karartmali perde kullanmiyorsaniz kullanin o da cok etkili melatonin icin.

Kuzum olur mu öyle şey, kafa şişirme ne demek. Dinleyip sana teselli vermekten başka elimizden bişey gelmiyo zaten. Bu da sana iyi geliyorsa ne mutlu bize. Sen güçlü bi kadınsın ve harika bi annesin bu zor günler de geçecek canım sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…