- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.101
Sagol canım iyiyim hamdolsun,sende iyi ol üzülüyorum cevremde yasanan olumsuzluklara yardimci olamiyorum diye o kadar,dogru bi tercih kendine faydalu mesguliyetler bulman,ozelliklede acik havada yuruyusler harikaAleyküm selam canım nasilsin
Etmedi canimCherry Mom
melatonin kullandiniz mi ? uykuya dalmasina yardimci oluyor. doktor tavsiye etmistir belki.
Kuzum ne yapabilirsiniz ki ben bile çaresiz kaldımSagol canım iyiyim hamdolsun,sende iyi ol üzülüyorum cevremde yasanan olumsuzluklara yardimci olamiyorum diye o kadar,dogru bi tercih kendine faydalu mesguliyetler bulman,ozelliklede acik havada yuruyusler harika
Bende seni çok seviyorumBende onu diycektim aglamalar basladiysa depresyon kapidadir.
Ortaya yaziyorum psikolojik rahatsizliklar atlanicak değil cozum isteyen onemli seyler.ve normal ile hastalik arasinda ince cizgiler var hasta da bunu kendi farketmiyor yada inkar ediyor.bu yuzden cevrede birkac kisi ayni seyi söylüyorsa bir uzmana gorunmekte fayda var.bunlari zaten bilen biliyordur diye düşünüyorum ben farketmeyenleri uyarayım (ben mide bulantisi sikayetiyle doktora gidince ogrendim depresyonda oldugumu daha emziriyordum)
Mesela bi konuda takintili olmak ,israrla kendi dedigini dogru kabul ettirmeye calismak,uyarilari tavsiyeleri yanlis anlayip olumsuz tepki vermek,tepkilerde asiriya kacmak bunlar normal değil,cevrenin goruslerini dikkate almak lazim.
Keza uykusuzluk ta basa bela,dinlenmemis bir vucuttan saglikli olmasi nasil beklenirki,pili azalan tarti dogru tartiyomu.
Kisacasi yardim alinacak,psikolog pedagog bir suru uzman cikiyo konusuyo yaziyo dinlenecek okunacak.seminerler var gruplar seninle ayni sıkıntı lari yasayanlar var,tecrubelerden faydalanilacak.hem kendi hem sevdiklerimizin sagligi icin.
Boyle bi abla gibi yazayim dedim,yoksa kimseye akil vermek haddim degil hata ettiysem affola.hepinizi seviyorum
Yaa çok sevindim beğenmene
Valla olmasada içilir :)) yumuşacık bir tadı var tavsiye ederim kızlarYaa çok sevindim beğenmeneinşallah faydası da olur
Ben de deniyim o zaman ön yargımdan bunu yapmamıştımValla olmasada içilir :)) yumuşacık bir tadı var tavsiye ederim kızlar ☺
Yap yap üst üste 3.fincani ictim vur diyince öldürüyorum yaBen de deniyim o zaman ön yargımdan bunu yapmamıştım
Ooh afiyet olsun atsın tüm ödemleriYap yap üst üste 3.fincani ictim vur diyince öldürüyorum ya
Bo gaz ağrısı için ne yaptınız. Taaa kulaklarım ayırıyor yutkunurken. 5 haftalık hamileyimDeme öyle Allah korusun normal gripte olabilir.uyku halsizlik hali normal hamilelikte ama boğaz ağrısı için bir görünn istersen gerçi artık ilaçta kullanamayacaksın
Maaşallah sana canım. Bu kadar eziyetine rağmen hep zararlı olandan uzak tutmuşsun. Tabletten TV den uzak tutmuşsun. Harikasın.Canim kuzum ahhh ne yılda bir ikisi biz doğdu doğalı böyleyiz abartttigimi düşünüyor olabilirsiniz ama inanın 3,5 yıldır uyumuyorum geceleri 2 3 saat uyku ile sabahı ediyorum sonra koltukta 10 15 dkka uyukluyorum bu kadar günde 5 fincan kahve içiyorum çünkü duramıyorum
Gitmedigimiz doktor kalmadı hemde güç bela randevu bulup profesörlere götürüyoruz ama yok elle tutulur hiç.birsey alamadık
Kreşe şuan gitmiyor domuz gribi olayından sonra aldım TV günde 1 saat belki bakıyordur ama öyle hayatta oturup bakmaz oyun oynarken kafayı çevirir görürse görür.biz günün 2 saati en az parktayiz bisiklete biner koşar oynarr
Eve gelir oyun hamuru resim yapar
Sonra eğitim kitaplarından yaparız birlikte
Sonra fix evde top yada balon oynanır gün bizde böyle geçer . hani onun psikolojisini bozacak hiç birşey olmaz çoğu çocuğa göre sansli güzel bir lojman ortami var şimdilik günde 1 çıkıyoruz ama yazın bu günde 2 3 kez e çıkıyor çaresizlikten ne okuduysam yaptim yapmaya çalıştım emzirme bitsin geçer dedim öğle uykusu bitsin geçer dedim öyle öyle bu zamana dayandım ama yok hiç bişey geçmedi durup durup ağlıyorum
Evet ben de bi doktorla konuşmuştum. uyku zamanı gelince evde herkes yatsın yatağına. Evde hiç ses olmasın Gerekirse 1 ay 2 ay alışana kadar böyle yapın demişti. Ama emrenin kabullenip yatağına yatması gerekiyo.Yaa ağlama kıyamam sen mükemmel bi annesinbelki katı kurallar koysan uykuyla ilgili bi kaç gün ağlar ama kabullenir pedagoga danışıp tabi psikolojisini etkilemeden. Gece uyku vaktimiz uyumak istemiyosan kendin oyuncaklarla vakit geçir bizi uyandırma gibi bi yöntemle çözülür mi acaba
ben amerikadan damla olarak satin aliyorum. burada hap olarak veriyor doktorlar. uykuya dalmakta cok zorluk çekiyor oglum. bunu verince 15 dkda uyuyor.Etmedi canimbizi ciddiye alan bir doktor henüz bulamadık uykusuzluğun tedavisi yok çekeceksiniz diyorlar bunu diyenlerde.uzman doktorlar
Sen diyince baktım açıkcasi bu hormonun ilacını yaptiklarini bilmiyordum acaba yurt dışında mi kullanılan bir şey belki sen ondan bliyorsundur
Türkiye'de şurup formu bulunmuyor yazmış biri nette ama ne kadar doğru bilmem olmadı sorayim doktorumuza telefondan
Kuzum olur mu öyle şey, kafa şişirme ne demek. Dinleyip sana teselli vermekten başka elimizden bişey gelmiyo zaten. Bu da sana iyi geliyorsa ne mutlu bize. Sen güçlü bi kadınsın ve harika bi annesin bu zor günler de geçecek canım sabretBende seni çok seviyorum ❤
Psikolojik olarak kesinlikle iyi degilim farkındayim daha önce gittim doktora hapta kullandım.ama çok kötüydü yao ara çok kilo aldım şimdi bilmiyorum kendimi.cok.mu zorluyorum ama gitmek istemiyorum oğlan 1 gün bile idare eder uyasa o.gun bomba.gibi.oluyorum oyuzden oğlanı.duzeltmeye çabalıyorum :)
Kizlar ya hakkınızı helal edin kafa sisirdim.diyet grubunu ne hale soktum
Hayırdır nen varCanım arkadaşlarım az önce dr.dan çıktım, otobüsteyim. Mesajların hepsini okuyamadım. Eve geçince okucam İnşaAllah.
Hayırdır inşallah neden gittin doktoraCanım arkadaşlarım az önce dr.dan çıktım, otobüsteyim. Mesajların hepsini okuyamadım. Eve geçince okucam İnşaAllah.
Doktorum ıhlamur içebilirsin demişti günde 2 fincanBo gaz ağrısı için ne yaptınız. Taaa kulaklarım ayırıyor yutkunurken. 5 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?