- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.141
Dogru söylüyorsun her zaman icin gecerli lakin bu kadar yaygin ve ölümcül olmamisti hic.dun oglumSadece temizlik diyorlar alınacak en güzel önlem temizlik elleri dirseğe kadar sıkça yıkamak 30 saniye boyunca sabunla
Gün içinde sık sık su için diyorlar bir kaç yudum bir kaç yudum
Ağız burun çalkalamak var bir de
Ben ne kadar etkilidir bilmiyorum kolonya kullanıyorum normalde sevmem sık sık elime döküp yıkama hareketi yapıyorum zaten bu corono için değil bütün hastalıklar için geçerli nezle grip gibi şu anda Türkiyede yok umarım gelmez olursa dünya sağlık örgütüne bildirmek zorundalar
Ay haklısın valla. Cezama razıyımEvettt hafta sonu geçtiğine gore artık burnunuzdan getirebilirim.
Yemekler yenmistir herhalde menü ve sporları bekliyoruz kizlar ☺☺
Hiç yazmayanlar size kafadan ceza yazacağım he
@Nefesimmmsin
@melita09
Elifcig93
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Benim gayet iyi gidiyo canım. Çok açlık hissedersem kahve içiyorum. Egzersiz yapıyorum. Alıştım gibi ama bakalımPazartesiden beri İf yapıyorum.
Ama bugün çok acıktığımı hissettim. Beden alışır herhalde diye düşünüyorum.
IF yapan arkadaşlar, kızlar nerdesiniz sizinki nasıl gidiyo?
merhaba canım nasil yapiyosun bende yarindan itibaren if e başlıycam sürekli agzima birşeyler atıyorum insülin duzeyim yükseldi sürekli birseyler yemek istiyorumPazartesiden beri İf yapıyorum.
Ama bugün çok acıktığımı hissettim. Beden alışır herhalde diye düşünüyorum.
IF yapan arkadaşlar, kızlar nerdesiniz sizinki nasıl gidiyo?
bende if 'e alışmak istiyorum bi altı öğün denedim olmadi 4 öğün denedim güzeldi ama sonra bozunca tekrar düzeni oturtamadım şimdi de iki öğünlü if uygulamak istiyorum vucudum bi programı uygulasın istiyorum kendimi cok yiyormuş gibi hissediyorum.....karnim guruldasin o hafif hafif yükselen açlık oluşsun ben acıkinca su içince kahve içince rahatlık hafiflik hissedeyim istiyorum biraz gerçekten ac kalmak istiyorumBenim gayet iyi gidiyo canım. Çok açlık hissedersem kahve içiyorum. Egzersiz yapıyorum. Alıştım gibi ama bakalım
Ramazan geliyor diye dertlenmeye başladım bile ben su orucu falan zor iş benceAa yanlış biliyomuşumMehfam ama yine de bence su orucu korkunç vücuduna besin girmiyo ki
Lahana suyu çok iyi geldi bana dene istersengunaydin kizlar. regl olmusum karnim balon gibi ama cumaya etkisi kalmaz insallah :)
Benim ki de küçükken çok ağlardı. 8 yaşında ve hala ağlamaya devam ediyor 1 2 yıldır azaldı ama bütün derdini ağlayarak ya da bağırarak anlatıyor. Seni çok iyi anlıyorum ben bile hala oturup ağlıyorum bazen dayanamıyorum. Çocuk terapistine gidiyoruz şimdi bi sorunu çözüyoruz yeni bir huy daha çıkıyor. Ama yapacak birşey yok canları sağ olsun bizde peşlerinde koşacağız işte omrumuz yetene kadarCanim kuzum ahhh ne yılda bir ikisi biz doğdu doğalı böyleyiz abartttigimi düşünüyor olabilirsiniz ama inanın 3,5 yıldır uyumuyorum geceleri 2 3 saat uyku ile sabahı ediyorum sonra koltukta 10 15 dkka uyukluyorum bu kadar günde 5 fincan kahve içiyorum çünkü duramıyorum
Gitmedigimiz doktor kalmadı hemde güç bela randevu bulup profesörlere götürüyoruz ama yok elle tutulur hiç.birsey alamadık
Kreşe şuan gitmiyor domuz gribi olayından sonra aldım TV günde 1 saat belki bakıyordur ama öyle hayatta oturup bakmaz oyun oynarken kafayı çevirir görürse görür.biz günün 2 saati en az parktayiz bisiklete biner koşar oynarr
Eve gelir oyun hamuru resim yapar
Sonra eğitim kitaplarından yaparız birlikte
Sonra fix evde top yada balon oynanır gün bizde böyle geçer . hani onun psikolojisini bozacak hiç birşey olmaz çoğu çocuğa göre sansli güzel bir lojman ortami var şimdilik günde 1 çıkıyoruz ama yazın bu günde 2 3 kez e çıkıyor çaresizlikten ne okuduysam yaptim yapmaya çalıştım emzirme bitsin geçer dedim öğle uykusu bitsin geçer dedim öyle öyle bu zamana dayandım ama yok hiç bişey geçmedi durup durup ağlıyorum
Sağol, İnşaAllah o şekilde ilerlemez süreçGeçmiş olsun annem de çok çekti en son rahmini aldırdı bu sene rahat etti şimdi de menepozla uğraşıyo kanı düşüpnduruyordu kanaması çok oluyordu 5 e düşüyordu zor gerçekten geçmiş olsun tekrar
Bebek için zararı yokmuş şükür cnm. Ama dedi ağrıların çok olursa ve kanaman artarsa alıcaz dedi. SağolasınDuyuyorum ama pek bi bilgim yok miyomla ilgili gecmis olsun canım.bebek icin de bi etkenmi bu
Yapmayım cnm. Annem de kızdı, sen heöen hasta olursun diyor.Aa yanlış biliyomuşumMehfam ama yine de bence su orucu korkunç vücuduna besin girmiyo ki
Yapma kız sağlıktan önemlisi yok valla sadece suyla hayat mı olurYapmayım cnm. Annem de kızdı, sen heöen hasta olursun diyor.
cnm ben 12/8 yapıyorum. Bugün biraz fazla açlık hissettim sanki. ama yorucu bi gündü. Onun da etkisi olabilir.merhaba canım nasil yapiyosun bende yarindan itibaren if e başlıycam sürekli agzima birşeyler atıyorum insülin duzeyim yükseldi sürekli birseyler yemek istiyorum
sabah 9-10 arasi kahvalti aksam 5-6 arasi aksam yemegi şeklinde düşünüyorum nasil olur bilemedim
Uykusuzluk çok zordur eminim. Anne olmanın da kıymeti burda galiba. Rabbim sana güç versin İnşaAllah.Canim kuzum ahhh ne yılda bir ikisi biz doğdu doğalı böyleyiz abartttigimi düşünüyor olabilirsiniz ama inanın 3,5 yıldır uyumuyorum geceleri 2 3 saat uyku ile sabahı ediyorum sonra koltukta 10 15 dkka uyukluyorum bu kadar günde 5 fincan kahve içiyorum çünkü duramıyorum
Gitmedigimiz doktor kalmadı hemde güç bela randevu bulup profesörlere götürüyoruz ama yok elle tutulur hiç.birsey alamadık
Kreşe şuan gitmiyor domuz gribi olayından sonra aldım TV günde 1 saat belki bakıyordur ama öyle hayatta oturup bakmaz oyun oynarken kafayı çevirir görürse görür.biz günün 2 saati en az parktayiz bisiklete biner koşar oynarr
Eve gelir oyun hamuru resim yapar
Sonra eğitim kitaplarından yaparız birlikte
Sonra fix evde top yada balon oynanır gün bizde böyle geçer . hani onun psikolojisini bozacak hiç birşey olmaz çoğu çocuğa göre sansli güzel bir lojman ortami var şimdilik günde 1 çıkıyoruz ama yazın bu günde 2 3 kez e çıkıyor çaresizlikten ne okuduysam yaptim yapmaya çalıştım emzirme bitsin geçer dedim öğle uykusu bitsin geçer dedim öyle öyle bu zamana dayandım ama yok hiç bişey geçmedi durup durup ağlıyorum
Aleyküm selammSelamlarr takımımm
Lahana suyu bende işe yaramadı. Bünyeye göre değişiyor olabilir. ama bende biraz gaz yaptı. dikkatli olmak lazım.Lahana suyu çok iyi geldi bana dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?