Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogru söylüyorsun her zaman icin gecerli lakin bu kadar yaygin ve ölümcül olmamisti hic.dun oglum
Ateslendi ,doktordaydik bugunde ,bogaz enfeksiyon u ,eczaneden antibiyotik aldik bide dezenfektan gordum aldim okulda kullansin diye.maske yokmus,vitamin oneriyorlar.doktordan talep ettim gerek yok dedi.ister istemez endiseleniyoruz öksürmeye görsün.allah gostermesin.

Ay haklısın valla. Cezama razıyım

Pazartesiden beri İf yapıyorum.
Ama bugün çok acıktığımı hissettim. Beden alışır herhalde diye düşünüyorum.
IF yapan arkadaşlar, kızlar nerdesiniz sizinki nasıl gidiyo?
Benim gayet iyi gidiyo canım. Çok açlık hissedersem kahve içiyorum. Egzersiz yapıyorum. Alıştım gibi ama bakalım

Pazartesiden beri İf yapıyorum.
Ama bugün çok acıktığımı hissettim. Beden alışır herhalde diye düşünüyorum.
IF yapan arkadaşlar, kızlar nerdesiniz sizinki nasıl gidiyo?
merhaba canım nasil yapiyosun bende yarindan itibaren if e başlıycam sürekli agzima birşeyler atıyorum insülin duzeyim yükseldi sürekli birseyler yemek istiyorum
sabah 9-10 arasi kahvalti aksam 5-6 arasi aksam yemegi şeklinde düşünüyorum nasil olur bilemedim

Benim gayet iyi gidiyo canım. Çok açlık hissedersem kahve içiyorum. Egzersiz yapıyorum. Alıştım gibi ama bakalım
bende if 'e alışmak istiyorum bi altı öğün denedim olmadi 4 öğün denedim güzeldi ama sonra bozunca tekrar düzeni oturtamadım şimdi de iki öğünlü if uygulamak istiyorum vucudum bi programı uygulasın istiyorum kendimi cok yiyormuş gibi hissediyorum.....karnim guruldasin o hafif hafif yükselen açlık oluşsun ben acıkinca su içince kahve içince rahatlık hafiflik hissedeyim istiyorum biraz gerçekten ac kalmak istiyorum

Benim ki de küçükken çok ağlardı. 8 yaşında ve hala ağlamaya devam ediyor 1 2 yıldır azaldı ama bütün derdini ağlayarak ya da bağırarak anlatıyor. Seni çok iyi anlıyorum ben bile hala oturup ağlıyorum bazen dayanamıyorum. Çocuk terapistine gidiyoruz şimdi bi sorunu çözüyoruz yeni bir huy daha çıkıyor. Ama yapacak birşey yok canları sağ olsun bizde peşlerinde koşacağız işte omrumuz yetene kadar

eskiden iyi gelirli beylerle evlenen hanımlara derlerdi ki "elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz aksama kadar oturur karni tok sirti pek bir eli yağda bir eli balda"

simdi ki devirde bir elimiz avakoda diğer elimiz akdeniz beslenme aksama kadar oturmak mi yürüyüşler pilatesler egzersizler

cnm ben 12/8 yapıyorum. Bugün biraz fazla açlık hissettim sanki. ama yorucu bi gündü. Onun da etkisi olabilir.
Yemek olarak bi değişiklik yapmadım aslında. sadece saatleri düzenliyorum.

Uykusuzluk çok zordur eminim. Anne olmanın da kıymeti burda galiba. Rabbim sana güç versin İnşaAllah.
Cnm denedin mi veya duydun mu bilmiyorum. Ama uyumayan çocuklar için rukye ayetleri varmış, onu dinleyince uyuyorlarmış. İnternette var.. İstersen dene bi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…