- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.161
Sağol cnmYaa çok üzüldüm geçmiş olsun
Yok cnm estağfurullahMehfam çok özür dilerim yanlış bir şey söylemek istemedim annemin yaşı olduğu için rahim almayı uygun gördüler ama arkadaşımda da var arada sancısı oluyor doktor ameliyat bile demedi ona küçükmüş miyomları Allah şifa versin
Bazen zorluyor cnm ama dayanamayacak gibi değil İnşaAllah.Pazartesiden beri İf yapıyorum.
Ama bugün çok acıktığımı hissettim. Beden alışır herhalde diye düşünüyorum.
IF yapan arkadaşlar, kızlar nerdesiniz sizinki nasıl gidiyo?
Ödem atıcı bişeyler yapabilirsin seviyosan
Lahana suyu çok iyi geldi bana dene istersen
Lahana suyu bende işe yaramadı. Bünyeye göre değişiyor olabilir. ama bende biraz gaz yaptı. dikkatli olmak lazım.
sadece bir kahvalti birde aksam yemegi mi yiyorsun canim ara ogun yapiyor musuncnm ben 12/8 yapıyorum. Bugün biraz fazla açlık hissettim sanki. ama yorucu bi gündü. Onun da etkisi olabilir.
Yemek olarak bi değişiklik yapmadım aslında. sadece saatleri düzenliyorum.
Sabah 09.30
2 dilim ekmek ile lor peynirli tost, 5 zeytin
Akşam 17.30
Patates kavurması 5 yk, 7 zeytin, 1 kk yoğurt
2 litre su
7bin adımCherry Mom
sabah 9.00
2 yumurta 1 dlm sucuk
1 saat sonra
1 bardak sutlu kahve
1 kase yulaf kepegi (1.5 kasik kepek ile) lapasi 5 cilek
ogle
1 tabak peynirli konjac makarnasi (karbsiz kalorisiz)
aksam
1 dlm somon baligi
cay
gece 10.00
1 bardak sutlu kahve
su 1 lt
spor yarim saat tempolu yuruyus
Sabah
1 muz
2 ceviz
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
Portakal suyu
akşam
Tavuklı garnitürlü yoğurtlu salata
1 kase detoks çorbası
Salatanın adı varsa da bilemedim
su 2 litre
Sporu sonra yazacağım
Bugün patates ve ekmek yediğim için başka şeyler yemedim cnm. Normalde meyve vs yerdim deAfiyet olsun canim. Az degilmi menün.
canim gebelikten emin olmadan sokturucu seyler denemesen iyi olurHala adet olamadım sinirlerim bozulmaya başladı kızlar ya, papatya içiyorum söktürücü özelliği var diye cıks bana mısın demiyo
Hcg dusmedi diyemi boyle oluyo,dimdi test yapsan oda pozitif cikar dimi yaptinmiHala adet olamadım sinirlerim bozulmaya başladı kızlar ya, papatya içiyorum söktürücü özelliği var diye cıks bana mısın demiyo
Bebeğimi kaybettim bi buçuk ay oldu kalbi durducanim gebelikten emin olmadan sokturucu seyler denemesen iyi olur
Aslında hcg ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama bilemedim ki idrarda pozitif çıkıyodu ama bakmadım epeydirHcg dusmedi diyemi boyle oluyo,dimdi test yapsan oda pozitif cikar dimi yaptinmi
Kosacagizda gözümun ferii gitti :)) eski zaman çocuklarında varmiydi böyle sıkıntılar bunlar hep çağın getirdiği şeylerBenim ki de küçükken çok ağlardı. 8 yaşında ve hala ağlamaya devam ediyor 1 2 yıldır azaldı ama bütün derdini ağlayarak ya da bağırarak anlatıyor. Seni çok iyi anlıyorum ben bile hala oturup ağlıyorum bazen dayanamıyorum. Çocuk terapistine gidiyoruz şimdi bi sorunu çözüyoruz yeni bir huy daha çıkıyor. Ama yapacak birşey yok canları sağ olsun bizde peşlerinde koşacağız işte omrumuz yetene kadar
Yastığında muskasi var ama içinde ne yazıldı bilmiyorum şimdi baktım yükledim bir tane ama çok umudum yok çünkü bizim ki ezan sesinden dahi korkuyorUykusuzluk çok zordur eminim. Anne olmanın da kıymeti burda galiba. Rabbim sana güç versin İnşaAllah.
Cnm denedin mi veya duydun mu bilmiyorum. Ama uyumayan çocuklar için rukye ayetleri varmış, onu dinleyince uyuyorlarmış. İnternette var.. İstersen dene bi kuzum
Aman aman canim lütfenYapmayım cnm. Annem de kızdı, sen heöen hasta olursun diyor.
Doktora gittin mi canım bakılıyor mu devamli kana ?Hala adet olamadım sinirlerim bozulmaya başladı kızlar ya, papatya içiyorum söktürücü özelliği var diye cıks bana mısın demiyo
YaaYastığında muskasi var ama içinde ne yazıldı bilmiyorum şimdi baktım yükledim bir tane ama çok umudum yok çünkü bizim ki ezan sesinden dahi korkuyor
afedersin canim bilmiyordum gecmis olsun.Bebeğimi kaybettim bi buçuk ay oldu kalbi durdu
Aslında hcg ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama bilemedim ki idrarda pozitif çıkıyodu ama bakmadım epeydir
Yok gitmedim eşim de gitmiyorum diye kızıp duruyo ama hiç gidesim gelmiyo en son gözü yaşlı ayrıldığım içinDoktora gittin mi canım bakılıyor mu devamli kana ?
Önemli değil teşekkür ederimmafedersin canim bilmiyordum gecmis olsun.
Menülerini yazda görelim tatlım :))merhaba canım nasil yapiyosun bende yarindan itibaren if e başlıycam sürekli agzima birşeyler atıyorum insülin duzeyim yükseldi sürekli birseyler yemek istiyorum
sabah 9-10 arasi kahvalti aksam 5-6 arasi aksam yemegi şeklinde düşünüyorum nasil olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?