- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.181
Majezik gargara var evde bebeğe zararı olur mu acabaGargara yapamiyormusunuz
Geçmiş olsun canım ağrı yapiyor.mu ? Regliler sıkıntılı geçer herhaldeRahmimde sürekli miyom oluşuyor cnm. 3 tanesi açık ameliyatla 2 yıl önce alınmıştı. 2 tane daha varmış. Biri ameliyata doğru gidiyormuş yine
Reglim hep ağrılı olur zaten ama ağrısı daha da arttıGeçmiş olsun canım ağrı yapiyor.mu ? Regliler sıkıntılı geçer herhalde
Ben de senin gibiyim canım. Aç kalmadan zayıflayamıyorum sanki. o açlığa alışmayı ben de istiyorum. Zor bişey değil bence sen de katıl aramıza. İnşallah hepimize iyi gelirbende if 'e alışmak istiyorum bi altı öğün denedim olmadi 4 öğün denedim güzeldi ama sonra bozunca tekrar düzeni oturtamadım şimdi de iki öğünlü if uygulamak istiyorum vucudum bi programı uygulasın istiyorum kendimi cok yiyormuş gibi hissediyorum.....karnim guruldasin o hafif hafif yükselen açlık oluşsun ben acıkinca su içince kahve içince rahatlık hafiflik hissedeyim istiyorum biraz gerçekten ac kalmak istiyorum
Sağol kuzum elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum ve belkide bu yüzden emre tek başına bişey yapmaz oldu bilemiyorum :))Maaşallah sana canım. Bu kadar eziyetine rağmen hep zararlı olandan uzak tutmuşsun. Tabletten TV den uzak tutmuşsun. Harikasın.
Bizimkiler mesela animasyon film izlemeyi çok severler. Çok sıkıştıkça böyle yollara başvuruyorum. Ama havalar ısınıyor sürekli park isteyecekler. Kışın çok zor çocuklar için
Kendince oynayacağı ortamlar yapsan bi kaç gün benim şu işim var sen biraz bununla oyna falan diyerek bağımlılığı azalır belkiSağol kuzum elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum ve belkide bu yüzden emre tek başına bişey yapmaz oldu bilemiyorum :))
TV de arada mecbur canım devamlı aktivite yapılmıyor zatenyazın daha rahatız çok şükür
İlacli gargara icin bisey diyemem prospektusu okumaniz lazim.ben elma sirkeli su veya tuzlu su ile gargara tavsiye edebilirim.sabahlarida ilik sut icmek yumusatir ama kesinlikle sicak degil.Majezik gargara var evde bebeğe zararı olur mu acaba
KuzumKuzum olur mu öyle şey, kafa şişirme ne demek. Dinleyip sana teselli vermekten başka elimizden bişey gelmiyo zaten. Bu da sana iyi geliyorsa ne mutlu bize. Sen güçlü bi kadınsın ve harika bi annesin bu zor günler de geçecek canım sabret
Sanmıyorum ama inşallahKizlar tuzağa düşmeyin bosverin umarim suresiz ban almıştır
Ne guzel umut var yaniOlleyyy bugün daha az açlık var ki hatta yok diyebilirim
Aynen öyle canım.Hepimizi sinir krizine soktu valla ya
İnşallah. Sadece reglime 1 hafta kalması etkiler diye korkuyorumNe guzel umut var yani
Amiin çok zordur böylesiyle yaşamAynen öyle canım.
Ne kadar Bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.
Anlamadıkça anlatmanın da manası kalmıyoki. Allah etrafındaki insanlara sabır versin
Mide alisti ne güzelOlleyyy bugün daha az açlık var ki hatta yok diyebilirim
Bende bugün daha iyiyimmOlleyyy bugün daha az açlık var ki hatta yok diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?