Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de senin gibiyim canım. Aç kalmadan zayıflayamıyorum sanki. o açlığa alışmayı ben de istiyorum. Zor bişey değil bence sen de katıl aramıza. İnşallah hepimize iyi gelir

Sağol kuzum elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum ve belkide bu yüzden emre tek başına bişey yapmaz oldu bilemiyorum :))
TV de arada mecbur canım devamlı aktivite yapılmıyor zaten yazın daha rahatız çok şükür

Kendince oynayacağı ortamlar yapsan bi kaç gün benim şu işim var sen biraz bununla oyna falan diyerek bağımlılığı azalır belki

Majezik gargara var evde bebeğe zararı olur mu acaba
İlacli gargara icin bisey diyemem prospektusu okumaniz lazim.ben elma sirkeli su veya tuzlu su ile gargara tavsiye edebilirim.sabahlarida ilik sut icmek yumusatir ama kesinlikle sicak degil.

Kuzum sağolun iyiki varsınız valla

Söylediğin yazarın soyadını daha doğru bilmiyorsun bana burdan ahkam kesiyorsun. Benim okuduğum kitap sayısını senin bünyen kaldırmaz canım. Hata bendeki senn gibi bi insana laf anlatmaya çalışıyorum. Herşey okumakla da olmuyormuş onu gördük şimdi de sayende. Kimsenin söylediklerini anlamadığın gibi bizi de seni anlamamakla eleştirdin. Sen doğrusun peki buradaki herkes yanlış. Haydi yolun açık ola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…