- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.221
Günaydıın bir spiker ağzından kaçırmış İstanbul diye ama bilemedimGünaydın arkadaşlar. Güne virüs haberi ile uyandık. Ama hangi il söylenmiyor
Allah korusun herkesi. Hastanın genel durumu iyi deniyor amaGünaydıın bir spiker ağzından kaçırmış İstanbul diye ama bilemedim
Ben şu videodan sonra korkmuyorum yaAllah korusun herkesi. Hastanın genel durumu iyi deniyor ama
izleyim hemen. Bizim umreler de iptal oldu.Ben şu videodan sonra korkmuyorum ya
Sürekli domuzuydu kuşuydu bi grip geliyo
Ona çok üzüldüm bendeHamen izlizleyim hemen. Bizim umreler de iptal oldu.
Valizim hazırdı. Bu günlerimiz heyecanla dolu olacaktı ama illaki nasip...Ona çok üzüldüm bende
Aynen canım nasipten ötesi olmuyo hayırlı vakitte hac nasip olsun inşallahValizim hazırdı. Bu günlerimiz heyecanla dolu olacaktı ama illaki nasip...
Üzülme cnm, diğer öğünlerde veya yarın ekstra dikkat edersin.Sabah abim geldi memleketten ifi unutup kahvaltı ettim
Günaydın cnmmGünaydın canlar
Bişey yokNe gitti
Olabilir. Sen elinden geleni yapıyosun hiç sıkma canınıÜzülme cnm, diğer öğünlerde veya yarın ekstra dikkat edersin.
Bende tartıldım şimdi sabitim,cnm sıkıldı. Hiç etki etmemiş.
Regle 1 hafta var ondan mı acaba
Hatta akşam eşim 11de işten geldi,çay yaptım. Benim karnım gurul gurul başladı. Hadi yanında bişeyler ye dedi yok dedim ne yicem, en son 5 buçukta yedim. Valla sonun ne olacak merak ediyorum diye güldüOlabilir. Sen elinden geleni yapıyosun hiç sıkma canını
Sabah abim geldi memleketten ifi unutup kahvaltı ettim
Evet mısır püskülü olan bilmiyorum ki hangisi etkiliymis :)
evt cnm, sadece kahvaltı ve akşam yemeği, aralarda bol bol su ve çay. Tabi kahve de.sadece bir kahvalti birde aksam yemegi mi yiyorsun canim ara ogun yapiyor musun
Bugün malzeme alıcam da inşallahEvet mısır püskülü olan bilmiyorum ki hangisi etkiliymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?