Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bugün bir video dinledim orada diyor ki uyandıktan en fazla 45 dkka sonra kahvaltı yapmış olun ki metabolizma yavaslamasin hiç if e uymayan bir durum
Evet onu benim diyetisyen de diyodu ama yapamicak olursan bi ceviz yada gün kurusu ile bi bardak su iç demişti ben de su içerek başlıyorum

Evet onu benim diyetisyen de diyodu ama yapamicak olursan bi ceviz yada gün kurusu ile bi bardak su iç demişti ben de su içerek başlıyorum
Aynen bende öyle düşündüm.bir şekilde metabolizma çalıştırılabilir alternatif 2 su bardağı.su bile etkiler diye okumuştum ama işte bütün düşünceler karşıt olabiliyor :) denemekte fayda var iyi yapıyorsunuz kendinize uygun olanı bulmuş olacaksınız

Baktim canim çok sağol öğrenmiş oldum soracağım doktora onerirse alırım bende damlasını gordum dediğin gibi
Karartmali perdeye gelince benim için zaten gece uyusun yeter geç uyanirsa bu sefer gece çok geç uyuyor öğlen zaten uzun zamandır uyumuyor
Tekrar çok sağol her şey bir umut araştırıyorum

Sabah
1 muz
2 ceviz
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

ara
Portakal suyu

akşam
Tavuklı garnitürlü yoğurtlu salata
1 kase detoks çorbası

Salatanın adı varsa da bilemedim

su 2 litre
Sporu sonra yazacağım

cok guzel hafif menuler
Sabah 09.30
2 dilim ekmek ile lor peynirli tost, 5 zeytin

Akşam 17.30
Patates kavurması 5 yk, 7 zeytin, 1 kk yoğurt
2 litre su
7bin adım Cherry Mom
biraz karbon agirlikli olmus. erken de kapatmışsın patates aciktirabilir gece.

rica ederim canim cok zor uykusuzluk.
karartmayi gece icin dedim bizim ev sokak lambalarindan gunduz gibi aydinlik oluyor da :) demek sizin oyle bir probleminiz yok

Ben de senin gibiyim canım. Aç kalmadan zayıflayamıyorum sanki. o açlığa alışmayı ben de istiyorum. Zor bişey değil bence sen de katıl aramıza. İnşallah hepimize iyi gelir
aynen katiliyorum canim sana bende aranızda yim bundan sonra if' çiler olarak

Gelirsin kuzum. Öyle böyle büyüyorlar sabir

Iyi geceler
Kahvaltı
Iki dilim tam tahilli ekmekle peynirli tost
Domates
1 elma
Ara
1 elma
1 portakal
Akşam
1 mezgit
Salata
2.5 lt su

Spor yok bugün boğazım çok acıyor spora gidemedim bi grip eksikti.
Geçmiş olsun canım çok kötüye gitmeden bişeyler yap. Bal zencefil limon vs. Ben geçenlerde oldum zor toparladım.

Kızlar bakan açıklama yaptı virüs gelmiş zaten gelmemesi pek mümkün değildi şu anda yapılacak şey panik yapmadan gerekli tedbirleri almak maske felan korumuyor diyor doktorlar bol bol hijyen toplu ortamlardan olabildiğince uzak durulması gerekiyormuş bir de öpüşmeyin bizim ülkemizde ne kadar olabilir bilemiyorum sarılıp hoşgeldin demeden olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…