- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.201
İnşallah cuma günü çok güzel sonuçlar alırızzzBende bugün daha iyiyimm
Aaa o zmn sıkıntılıBende bugün bir video dinledim orada diyor ki uyandıktan en fazla 45 dkka sonra kahvaltı yapmış olun ki metabolizma yavaslamasin hiç if e uymayan bir durum
Sen de iyi ki varsın kuzummmKuzumsağolun iyiki varsınız valla
Evet onu benim diyetisyen de diyodu ama yapamicak olursan bi ceviz yada gün kurusu ile bi bardak su iç demişti ben de su içerek başlıyorumBende bugün bir video dinledim orada diyor ki uyandıktan en fazla 45 dkka sonra kahvaltı yapmış olun ki metabolizma yavaslamasin hiç if e uymayan bir durum
Aynen bende öyle düşündüm.bir şekilde metabolizma çalıştırılabilir alternatif 2 su bardağı.su bile etkiler diye okumuştum ama işte bütün düşünceler karşıt olabiliyor :) denemekte fayda var iyi yapıyorsunuz kendinize uygun olanı bulmuş olacaksınızEvet onu benim diyetisyen de diyodu ama yapamicak olursan bi ceviz yada gün kurusu ile bi bardak su iç demişti ben de su içerek başlıyorum
He git su orucu yapAaa o zmn sıkıntılı
Baktim canim çok sağol öğrenmiş oldum soracağım doktora onerirse alırım bende damlasını gordum dediğin gibiben amerikadan damla olarak satin aliyorum. burada hap olarak veriyor doktorlar. uykuya dalmakta cok zorluk çekiyor oglum. bunu verince 15 dkda uyuyor.
gece uyanirsa 3 saat falan uyumaz. yatmadan once vermediysem o zaman veriyorum dozunu en azindan 3 saat uyanik kalacagina 1 saat kaliyor. bazi insanlar melatonini eksik uretiyor. bir de karartmali perde kullanmiyorsaniz kullanin o da cok etkili melatonin icin.
Sabah
1 muz
2 ceviz
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
Portakal suyu
akşam
Tavuklı garnitürlü yoğurtlu salata
1 kase detoks çorbası
Salatanın adı varsa da bilemedim
su 2 litre
Sporu sonra yazacağım
Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1/2 domates 1/2 salatalik 1 k.k peynir 4 yesil zeytin 4 siyah zeytin 2 has. yumurta çay
Ara limonlu çay
Öğle sekersiz azsütlü nescafe
Ara 1/2 salatalik
Aksam 1 dilim ekmek 1 tabak ispanak yemegi
Birazdan limonlu yesilcay içerim
2.5 litre su
20 dakika hafif tempo yürüdümCherry Mom
biraz karbon agirlikli olmus. erken de kapatmışsın patates aciktirabilir gece.Sabah 09.30
2 dilim ekmek ile lor peynirli tost, 5 zeytin
Akşam 17.30
Patates kavurması 5 yk, 7 zeytin, 1 kk yoğurt
2 litre su
7bin adımCherry Mom
rica ederim canim cok zor uykusuzluk.Baktim canim çok sağol öğrenmiş oldum soracağım doktora onerirse alırım bende damlasını gordum dediğin gibi
Karartmali perdeye gelince benim için zaten gece uyusun yeter geç uyanirsa bu sefer gece çok geç uyuyor öğlen zaten uzun zamandır uyumuyor
Tekrar çok sağol her şey bir umut araştırıyorum☺
yarindan itibaren yazmaya baslayacagim canim kaloriye dikkat etmeye calissamda menu olusturamadim yürüyüşde aksamisti kendime ceki-duzen verecegimMenülerini yazda görelim tatlım :))
valla biri birini tutmuyor :)Bende bugün bir video dinledim orada diyor ki uyandıktan en fazla 45 dkka sonra kahvaltı yapmış olun ki metabolizma yavaslamasin hiç if e uymayan bir durum
aynen katiliyorum canim sana bende aranızda yim bundan sonra if' çiler olarakBen de senin gibiyim canım. Aç kalmadan zayıflayamıyorum sanki. o açlığa alışmayı ben de istiyorum. Zor bişey değil bence sen de katıl aramıza. İnşallah hepimize iyi gelir
İf yapıyorum da saatler bu hafta böyle denk geldicok guzel hafif menuler
biraz karbon agirlikli olmus. erken de kapatmışsın patates aciktirabilir gece.
Gelirsin kuzum. Öyle böyle büyüyorlar sabirKosacagizda gözümun ferii gitti :)) eski zaman çocuklarında varmiydi böyle sıkıntılar bunlar hep çağın getirdiği şeyler
O okuldayken spora falan gidiyorsun değil mi
Çok özeniyorum en azından kendine ait.bir saatin oluyor bizde hayırlısıyla gelelim o yaslara inşallah :)
Ne gittiÇok şükür gitti
Geçmiş olsun canım çok kötüye gitmeden bişeyler yap. Bal zencefil limon vs. Ben geçenlerde oldum zor toparladım.Iyi geceler
Kahvaltı
Iki dilim tam tahilli ekmekle peynirli tost
Domates
1 elma
Ara
1 elma
1 portakal
Akşam
1 mezgit
Salata
2.5 lt su
Spor yok bugün boğazım çok acıyor spora gidemedim bi grip eksikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?