- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.241
Sağol cnmEvet mısır püskülü olan bilmiyorum ki hangisi etkiliymis :)
Geçmiş olsun kaptanımgünaydın kızlar büyük oğlumu dr a götürmem lazım fazla nette olamayabilirim bir şey olursaCherry Mom e söyleyin o halleder canım yardımcım benim iyi var o olmasa ben ne yapardım
Olan olmuş. Afiyet olsun.Sabah abim geldi memleketten ifi unutup kahvaltı ettim
Geçmiş olsun kaptanımgünaydın kızlar büyük oğlumu dr a götürmem lazım fazla nette olamayabilirim bir şey olursaCherry Mom e söyleyin o halleder canım yardımcım benim iyi var o olmasa ben ne yapardım
Günaydın canlar ❤❤❤
Günaydın cnmm
Herkese Günaydınnnn,Günaydın kizlaaarrr ❤
Günaydın kaptanım tabiki burdayım ben merak etmeyingünaydın kızlar büyük oğlumu dr a götürmem lazım fazla nette olamayabilirim bir şey olursaCherry Mom e söyleyin o halleder canım yardımcım benim iyi var o olmasa ben ne yapardım
Tövbe etOlan olmuş. Afiyet olsun.
Ay unutup orucu bozmak gibi olmuş
Yani ,unuttuysan eğer senin IF de kabul olur bence.
ay çok güldüm bunaTövbe etpawlover :))))
Oooo hanimmmm nerelerdesin senGünaydın kizlar
Cok sukur hastalik yok cnm ama hayatim bu ay cok yogun geciyor hafta ici is haftasonu koy arasinda mekik dokuyorum su bir gercek halen diyete adapte olamadim. Ve ne kadar kendi kendime motive versem de sonuc alamiyorum hergun klasik yuruyusleri yapıyorum ektsra spor olmayinca bir anlami olmuyor .ve maalesef ki ben evde spor yapamiyorum. Bi havalar isinsaydi geri ip atlamaya baslasaydim. Sadece sunu soylucam pzt gunune kadar regli olacam ondan sonra eski duzene donecem .Pzt itibariyle geri baslicam.Oooo hanimmmm nerelerdesin sengünaydın nasılsın hastalık falann yok inşallah
Bilmem ki hangisi etkilidir kişiye göre değişir. Bana en çok etki eden çiğ sebzelerden yaptığım su olmuştu
MerhabaMerhaba arkadaşlar..gune ankarada korona alarmiyla başladık..insallah Allah herkese saglik afiyet versin..bu koly olmayan gunlerinkolaylikla atlatabilelim inşallah
Canım aynen zaten adapte olamadigin belli oluyor bir şekilde bismillah de gerisi gelir buradada eskisi gibi aktif olursan duruma kolay odaklanirsinCok sukur hastalik yok cnm ama hayatim bu ay cok yogun geciyor hafta ici is haftasonu koy arasinda mekik dokuyorum su bir gercek halen diyete adapte olamadim. Ve ne kadar kendi kendime motive versem de sonuc alamiyorum hergun klasik yuruyusleri yapıyorum ektsra spor olmayinca bir anlami olmuyor .ve maalesef ki ben evde spor yapamiyorum. Bi havalar isinsaydi geri ip atlamaya baslasaydim. Sadece sunu soylucam pzt gunune kadar regli olacam ondan sonra eski duzene donecem .Pzt itibariyle geri baslicam.
Günaydın canım aynen dediğin gibi biz önlemimizi alalımda gerisi Allah'tanGünaydın arkadaşlar biz elimizden geleni yapalım yersiz korku ile elimize hiç bir şey geçmez hayat devam ediyor herkes çevresindekiler için kendisini korusun bu arada diyetim çok güzel gidiyor umarım bu hafta grçen haftaki gibi olmaz
Çok güldüm yaaOlan olmuş. Afiyet olsun.
Ay unutup orucu bozmak gibi olmuş
Yani ,unuttuysan eğer senin IF de kabul olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?