Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar büyük oğlumu dr a götürmem lazım fazla nette olamayabilirim bir şey olursa Cherry Mom e söyleyin o halleder canım yardımcım benim iyi var o olmasa ben ne yapardım
Günaydın kaptanım tabiki burdayım ben merak etmeyin geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah

Oooo hanimmmm nerelerdesin sen günaydın nasılsın hastalık falann yok inşallah
Cok sukur hastalik yok cnm ama hayatim bu ay cok yogun geciyor hafta ici is haftasonu koy arasinda mekik dokuyorum su bir gercek halen diyete adapte olamadim. Ve ne kadar kendi kendime motive versem de sonuc alamiyorum hergun klasik yuruyusleri yapıyorum ektsra spor olmayinca bir anlami olmuyor .ve maalesef ki ben evde spor yapamiyorum. Bi havalar isinsaydi geri ip atlamaya baslasaydim. Sadece sunu soylucam pzt gunune kadar regli olacam ondan sonra eski duzene donecem .Pzt itibariyle geri baslicam.

Cnm senin dün yaptığın ödem çayı mısır püsküllü olan mıydı?
pawlover en etkili hangisi demişti
?
Bilmem ki hangisi etkilidir kişiye göre değişir. Bana en çok etki eden çiğ sebzelerden yaptığım su olmuştu
günaydın kızlar büyük oğlumu dr a götürmem lazım fazla nette olamayabilirim bir şey olursa Cherry Mom e söyleyin o halleder canım yardımcım benim iyi var o olmasa ben ne yapardım
Geçmiş olsun kaptanım

Canım aynen zaten adapte olamadigin belli oluyor bir şekilde bismillah de gerisi gelir buradada eskisi gibi aktif olursan duruma kolay odaklanirsin

Günaydın canım aynen dediğin gibi biz önlemimizi alalımda gerisi Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…